Stella3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Γειά σας παιδιά..Έχω παραγγείλει απο κατάστημα στο internet έχω κάνει επιστροφή του προιοντος και ακόμα περιμένω τα λεφτά μου..'Εστειλα το προιόν πίσω αρχές Δεκεμβρίου και δεν είχα καμία ενημέρωση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου,πέρνω εγώ τηλ δεν έχει έρθει κανένα πακέτο μου λέει μόλις είπα δεν γίνετε η εταιρία μεταφοράς να μην το παρέδωσε και να μην με ενημέρωσε και οτι θα πάω να τους ρωτήσω που είναι το πακέτο ααα το βρήκα μου λέει σε 1-5 εργάσιμες θα μπούνε τα λεφτά στην κάρτα σας..Πέρνω ξανά τηλ σε 1 εβδομάδα και απο τότε όόόταν το σηκώσουν με δουλεύουν κανονικά σήμερα θα μπούνε ναι ναι σήμερα θα μπούνε το κανόνισα και αυτό γίνεται κάθε μέρα που πέρνω τηλ..Μου έχουν σπάσει τα νέυρα γιατί είναι και ειρωνική σε φάση και τι θες να κάνω εγώ τώρα και χαμογελάκια γι΄αυτό και το γράφω τώρα εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι..Δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά την κοροιδία δεν την ανέχομαι και απο ότι είδα στο skroutz (κατόπιν εορτής) και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα οπότε το έχουν σύστημα να μην κάνουν τις επιστροφές εε δεν γουστάρω να τους τα χαρίσω κιόλας να πλουτίζουν αυτοί σε βάρος μας και να κοροιδέυουν κιόλας..
andreas1gr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Stella3 είπε Γειά σας παιδιά..Έχω παραγγείλει απο κατάστημα στο internet έχω κάνει επιστροφή του προιοντος και ακόμα περιμένω τα λεφτά μου..'Εστειλα το προιόν πίσω αρχές Δεκεμβρίου και δεν είχα καμία ενημέρωση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου,πέρνω εγώ τηλ δεν έχει έρθει κανένα πακέτο μου λέει μόλις είπα δεν γίνετε η εταιρία μεταφοράς να μην το παρέδωσε και να μην με ενημέρωσε και οτι θα πάω να τους ρωτήσω που είναι το πακέτο ααα το βρήκα μου λέει σε 1-5 εργάσιμες θα μπούνε τα λεφτά στην κάρτα σας..Πέρνω ξανά τηλ σε 1 εβδομάδα και απο τότε όόόταν το σηκώσουν με δουλεύουν κανονικά σήμερα θα μπούνε ναι ναι σήμερα θα μπούνε το κανόνισα και αυτό γίνεται κάθε μέρα που πέρνω τηλ..Μου έχουν σπάσει τα νέυρα γιατί είναι και ειρωνική σε φάση και τι θες να κάνω εγώ τώρα και χαμογελάκια γι΄αυτό και το γράφω τώρα εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι..Δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά την κοροιδία δεν την ανέχομαι και απο ότι είδα στο skroutz (κατόπιν εορτής) και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα οπότε το έχουν σύστημα να μην κάνουν τις επιστροφές εε δεν γουστάρω να τους τα χαρίσω κιόλας να πλουτίζουν αυτοί σε βάρος μας και να κοροιδέυουν κιόλας.. Καταρχήν ηρέμισε. Ανάλογα το πως πληρώθηκε το προϊόν μπορεί να χρειαστούν πολλές ημέρες για να γίνει η επιστροφή. Πχ αν πληρώθηκε με κάρτα, από την στιγμή που θα δοθεί εντολή από το λογιστήριο τους, μπορεί να χρειαστούν 15 εργάσιμες για να μπουν τα χρήματα … Κάνεις λίγο υπομονή και όλα θα πάρουν τον δρόμο τους…
Stella3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ε όταν σε κοροιδεύουνε μέσα στα μούτρα σου πώς να ηρεμίσεις?! Ναι με κάρτα πληρώθηκε..Μα δεν είναι οτι τα έχουν βάλει και πρέπει να περιμένω να φανούν αφού κάθε μέρα στο τηλ είναι σήμερα θα μπούνε κ σήμερα θα μπούνε άρα δεν έχουν βάλει τπτ!!!
lector Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Σε πρωτη φαση στειλτους και ενα email σχετικα με το ζητημα, αναφεροντας ημερομηνιες, προιοντα, ποσα κλπ, για να υπαρχει και γραπτως (αν απαντησουν και γραπτως ακομα καλυτερα). 1
Stella3 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Τους έχω στείλει οτι προσπαθώ να τους βρώ στα τηλέφωνα γιατί δεν το σήκωνε κανείς 2 μέρες και περιμένω να γίνει η επιστροφή χρημάτων μου εδώ και 2 μήνες σχεδόν οτι επικοινώνησα μαζί τους μου είχαν πει σε 1-5 εργασιμες και πάλι πέρασαν 2 εβδομάδες και τπτ ακόμα.Παρακαλώ να γίνει η επιστροφή..Απάντηση δεν πήρα ποτέ..
Ukforthemoment Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, Stella3 είπε Τους έχω στείλει οτι προσπαθώ να τους βρώ στα τηλέφωνα γιατί δεν το σήκωνε κανείς 2 μέρες και περιμένω να γίνει η επιστροφή χρημάτων μου εδώ και 2 μήνες σχεδόν οτι επικοινώνησα μαζί τους μου είχαν πει σε 1-5 εργασιμες και πάλι πέρασαν 2 εβδομάδες και τπτ ακόμα.Παρακαλώ να γίνει η επιστροφή..Απάντηση δεν πήρα ποτέ.. charge back απο την τραπεζα σου. 1
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 On 27/01/2022 at 02:08, Stella3 said: Γειά σας παιδιά..Έχω παραγγείλει απο κατάστημα στο internet έχω κάνει επιστροφή του προιοντος και ακόμα περιμένω τα λεφτά μου..'Εστειλα το προιόν πίσω αρχές Δεκεμβρίου και δεν είχα καμία ενημέρωση μέχρι τα μέσα Ιανουαρίου,πέρνω εγώ τηλ δεν έχει έρθει κανένα πακέτο μου λέει μόλις είπα δεν γίνετε η εταιρία μεταφοράς να μην το παρέδωσε και να μην με ενημέρωσε και οτι θα πάω να τους ρωτήσω που είναι το πακέτο ααα το βρήκα μου λέει σε 1-5 εργάσιμες θα μπούνε τα λεφτά στην κάρτα σας..Πέρνω ξανά τηλ σε 1 εβδομάδα και απο τότε όόόταν το σηκώσουν με δουλεύουν κανονικά σήμερα θα μπούνε ναι ναι σήμερα θα μπούνε το κανόνισα και αυτό γίνεται κάθε μέρα που πέρνω τηλ..Μου έχουν σπάσει τα νέυρα γιατί είναι και ειρωνική σε φάση και τι θες να κάνω εγώ τώρα και χαμογελάκια γι΄αυτό και το γράφω τώρα εδώ μήπως γνωρίζει κάποιος αν μπορώ να κάνω κάτι..Δεν είναι μεγάλο το ποσό αλλά την κοροιδία δεν την ανέχομαι και απο ότι είδα στο skroutz (κατόπιν εορτής) και άλλος έχει το ίδιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο κατάστημα οπότε το έχουν σύστημα να μην κάνουν τις επιστροφές εε δεν γουστάρω να τους τα χαρίσω κιόλας να πλουτίζουν αυτοί σε βάρος μας και να κοροιδέυουν κιόλας.. καποια στιγμη χαθηκε δεμα απο γνωστο καταστημα.αφου περασαν 2 μηνες κτλ τα λεφτα δεν ειχαν γυρισει.εκανα υπομονη και παντα ευγενικος.στο τελος στελνω email οτι ειναι η τελευταια φορα που σας ενοχλω και αμα δεν μπουν σε χ μερες προχωραω σε καταγγελια.τα λεφτα γυρισαν.δεν μου αρεσε ο τροπος but..
Stella3 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 56 λεπτά πριν, poulinos είπε καποια στιγμη χαθηκε δεμα απο γνωστο καταστημα.αφου περασαν 2 μηνες κτλ τα λεφτα δεν ειχαν γυρισει.εκανα υπομονη και παντα ευγενικος.στο τελος στελνω email οτι ειναι η τελευταια φορα που σας ενοχλω και αμα δεν μπουν σε χ μερες προχωραω σε καταγγελια.τα λεφτα γυρισαν.δεν μου αρεσε ο τροπος but.. Και εγώ το ίδιο ήμουν πολύ ευγενική και είχα πολύ υπομονή το δέμα το έστειλα πίσω αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι αρχές-μέσα Ιανουαρίου δεν τους ενόχλησα καθόλου περίμενα να με πάρουν αυτοί ήταν και οι γιορτές είπα να δείξω κατανόηση!!! Αλλά πλέον έχω νευριάσει πολύ,πιο πολύ για την κοροιδία στο τηλέφωνο κάθε μέρα σήμερα θα μπούνε είναι..
poulinos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 hour ago, Stella3 said: Και εγώ το ίδιο ήμουν πολύ ευγενική και είχα πολύ υπομονή το δέμα το έστειλα πίσω αρχές Δεκεμβρίου και μέχρι αρχές-μέσα Ιανουαρίου δεν τους ενόχλησα καθόλου περίμενα να με πάρουν αυτοί ήταν και οι γιορτές είπα να δείξω κατανόηση!!! Αλλά πλέον έχω νευριάσει πολύ,πιο πολύ για την κοροιδία στο τηλέφωνο κάθε μέρα σήμερα θα μπούνε είναι.. για αυτο στειλε email οτι θα προβεις σε καταγγελια και αν δεν νιωσουν σε καμια βδομαδα ,ξεκινα καταγγελια συνηγορο καταναλωτη ,αμφισβητηση σε τραπεζα τυπικα,αρνητικη σε skroutz κτλ
Stella3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, poulinos είπε για αυτο στειλε email οτι θα προβεις σε καταγγελια και αν δεν νιωσουν σε καμια βδομαδα ,ξεκινα καταγγελια συνηγορο καταναλωτη ,αμφισβητηση σε τραπεζα τυπικα,αρνητικη σε skroutz κτλ Είχα στείλει ενα email,απάντηση καμία,αμφιβάλω αν τα διαβάζουν κιόλας..Της το είπα σήμερα το πρωί οτι ξεκινάω τις καταγγελίες δεν γίνετε άλλο να παρακαλάω να πάρω τα λεφτά μου κάθε μέρα και να με δουλεύει έτσι και μου λέει επικοινώνησε με αυτόν που κάνει τις επιστροφές (αυτήν δεν έχει ευθύνη υπάλληλος είναι) και την διαβεβαίωσε ότι έκανε όλες τις επιστροφές χθές και πρώτο πρώτο το δικό μου!!!!!! Άν τυχόν λέει αλήθεια (που δεν το νομίζω να με ξεφορτωθεί ήθελε) το αργότερο πότε θα δώ τα λεφτά στην κάρτα?? γιατί και αύριο να ξαναπάρω θα μου πεί τι θές σου είπα οτι μπήκαν και να περιμένω,να ξέρω πότε να ξαναπάρω!!! Αμφισβήτηση δεν έχω ξανακάνει διάβασα εδώ μέσα οτι πληρώνεις 15ευρώ να την κάνεις αλλά κ για να πάρεις τα λεφτά πρέπει να την δεχτεί και αυτός οπότε σιγά μην το κάνει απλά θα χάσω και άλλα λεφτά εγώ έτσι είναι? Καταγγελία στον συνήγορο καταναλωτή αν γίνει μία καταγγελία η δικιά μου θα γίνει τπτ? To θέμα είναι να γίνουν ομαδικές καταγγελίες όπως έγιναν σε άλλα μαγαζιά και έφαγαν πρόστιμο μπας και βάλουν μυαλό να μην κοροιδεύουν τον κόσμο!! Απο τα σχόλια στο skroutz μπορώ να επικοινωνήσω κάπως με κάποιον?γιατί διαβάζω περίπτωση ίδια με την δικιά μου να ρωτήσω άν τελικά αυτός πήρε τα λεφτά του και απλά αργούνε πολύ ή αν είναι απατεώνες!!
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 περιμενε για μενα μεχρι την αλλη δευτερα δηλαδη 10 μερες και μετα καταγγελια συνηγορο καταναλωτη και cc στο email το καταστημα.και τα αναφερεις ολα αναλυτικα πως εγιναν. και γενικα δεν λες στα τηλεφωνα για καταγγελιες αλλα το λες γραπτα.οπως λενε τα γραπτα μενουν.εχω κανει αμφισβητηση και δεν πληρωσα. δεν νομιζω οτι μπορεις να ρπικοινωνησεις με καποιον απο τα σχολια 18 minutes ago, Stella3 said: Είχα στείλει ενα email,απάντηση καμία,αμφιβάλω αν τα διαβάζουν κιόλας..Της το είπα σήμερα το πρωί οτι ξεκινάω τις καταγγελίες δεν γίνετε άλλο να παρακαλάω να πάρω τα λεφτά μου κάθε μέρα και να με δουλεύει έτσι και μου λέει επικοινώνησε με αυτόν που κάνει τις επιστροφές (αυτήν δεν έχει ευθύνη υπάλληλος είναι) και την διαβεβαίωσε ότι έκανε όλες τις επιστροφές χθές και πρώτο πρώτο το δικό μου!!!!!! Άν τυχόν λέει αλήθεια (που δεν το νομίζω να με ξεφορτωθεί ήθελε) το αργότερο πότε θα δώ τα λεφτά στην κάρτα?? γιατί και αύριο να ξαναπάρω θα μου πεί τι θές σου είπα οτι μπήκαν και να περιμένω,να ξέρω πότε να ξαναπάρω!!! Αμφισβήτηση δεν έχω ξανακάνει διάβασα εδώ μέσα οτι πληρώνεις 15ευρώ να την κάνεις αλλά κ για να πάρεις τα λεφτά πρέπει να την δεχτεί και αυτός οπότε σιγά μην το κάνει απλά θα χάσω και άλλα λεφτά εγώ έτσι είναι? Καταγγελία στον συνήγορο καταναλωτή αν γίνει μία καταγγελία η δικιά μου θα γίνει τπτ? To θέμα είναι να γίνουν ομαδικές καταγγελίες όπως έγιναν σε άλλα μαγαζιά και έφαγαν πρόστιμο μπας και βάλουν μυαλό να μην κοροιδεύουν τον κόσμο!! Απο τα σχόλια στο skroutz μπορώ να επικοινωνήσω κάπως με κάποιον?γιατί διαβάζω περίπτωση ίδια με την δικιά μου να ρωτήσω άν τελικά αυτός πήρε τα λεφτά του και απλά αργούνε πολύ ή αν είναι απατεώνες!!
Stella3 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, poulinos είπε περιμενε για μενα μεχρι την αλλη δευτερα δηλαδη 10 μερες και μετα καταγγελια συνηγορο καταναλωτη και cc στο email το καταστημα.και τα αναφερεις ολα αναλυτικα πως εγιναν. και γενικα δεν λες στα τηλεφωνα για καταγγελιες αλλα το λες γραπτα.οπως λενε τα γραπτα μενουν.εχω κανει αμφισβητηση και δεν πληρωσα. δεν νομιζω οτι μπορεις να ρπικοινωνησεις με καποιον απο τα σχολια Ναι σωστά δεν σκέφτηκα οτι πρέπει να υπάρχει και γραπτά..Θα στέιλω την Δευτέρα email οτι μου είπαν οτι έγινε η επιστροφή και άν δεν δω τα λεφτά στην κάρτα μέχρι την άλλη Δευτέρα θα προβώ σε καταγγελία.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις..
poulinos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, Stella3 said: Ναι σωστά δεν σκέφτηκα οτι πρέπει να υπάρχει και γραπτά..Θα στέιλω την Δευτέρα email οτι μου είπαν οτι έγινε η επιστροφή και άν δεν δω τα λεφτά στην κάρτα μέχρι την άλλη Δευτέρα θα προβώ σε καταγγελία.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις.. σωστα στελλα.ενημερωσε με γραπτο email οτι σε συνεχεια της τηλεφωνικης μας επικοινωνιας με ενημερωσατε για επιστροφη χρηματων ή οποια αν δεν εχει γινει μεσα σε 7 μερες θα προβω σε καταγγελια.
gianniz_k Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα καταστήματα τα περιμένουμε στην γωνία για να τα στήσουμε στον τοίχο όταν κάνουν πατάτες και τα συνοικιακά/σκρουτζομάγαζα διστάζουμε να τα βγάλουμε στη σέντρα. Πες μας ποιο είναι το μαγαζί να ξέρουμε να μην την πατήσουμε. Ο κακός επαγγελματίας ας πάρει αυτό που του αξίζει
poulinos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 minutes ago, gianniz_k said: Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τα μεγάλα καταστήματα τα περιμένουμε στην γωνία για να τα στήσουμε στον τοίχο όταν κάνουν πατάτες και τα συνοικιακά/σκρουτζομάγαζα διστάζουμε να τα βγάλουμε στη σέντρα. Πες μας ποιο είναι το μαγαζί να ξέρουμε να μην την πατήσουμε. Ο κακός επαγγελματίας ας πάρει αυτό που του αξίζει πολλες φορες απαγορευεται να γραψεις κατι γιατι μπορει να θεωρηθει δυσφημιση .φαντασου οτι μπορει εμενα να μου την σπασει το καταστημα poulinos και να μπαινω μεσα να ανοιγω θεματα οτι μου εκαναν αυτο και το αλλο.δυστυχως σε καθε περιπτωση δεν μπορεις να ξερεις αν αυτο που αναφερει ο αλλος αληθευει ή οχι.δεν μιλαω για το συγκεκριμενο αλλα γενικα.ουτε εχεις την δυνατοτητα να εξετασεις την αλλη πλευρα δηλαδητο καταστημα.οποτε καλο ειναι που πολλες φορες δεν αναφερονται τα καταστηματα. και δυστυχως και In real life απειρες φορες αλλα λεει ο ενας αλλα λεει ο αλλος οποτε προσπαθω προσωπικα να ακουω και τις 2 πλευρες. δεν μιλαω βεβαια για περιπτωσεις που κανουν κρα οπως καταστηματα που εχουν κλεισει και πηραν απειρα λεφτα απο κοσμο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα