Gatilaras Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 12,7x1mm ειναι,δοκιμασε σιγα σιγα να το βιδωσεις αλλιως με κολαουζο να φτιαξεις τα σπειρωματα ή μια κεφαλη αλλη ειναι η λυση.
georgiouu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 ρε συ φιλε σου λεει καποιος χρηστης του φορουμ οτι το σπειρωμα ειναι το ταδε εσυ θα τον εμπιστευτεις αυτον τον ανωνυμο και θα πας να αγορασεις το αντιστοιχο εργαλειο ενω συγχρονως ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση;και αν ειναι λαθος το σπειρωμα που θα σου πει;
visualizer Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μηχανουργεια υπαρχουν παρα πολλα αν εισαι Αθηνα , ακομα και συνεργεια το κανουν 10 λεπτα υποθεση ειναι. Χωρις να βγει η κεφαλη μην κανεις τιποτα γιατι θα πεσουν γρεζια και θα το παρεις στο χερι. Το κιτ που αναφερεις παιζει να κοστισει περισσοτερο απο οσα θα σου παρει ο μαστορας και δεν εισαι και σιγουρος οτι θα το πετυχεις !
georgiouu Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Gripop7 είπε Εχω βγάλει τη ροδελα απο το μπουζί και πιάνει μεσα μεσα αλλα το φοβάμαι οτι θα το πετάξει Στις 28/1/2022 στις 8:20 ΜΜ, Ukforthemoment είπε Δεν έχεις ένα μπουζί να δεις τι γράφει; Στις 28/1/2022 στις 9:25 ΜΜ, Gripop7 είπε Οχι Εύκαιρο μας τα λες και μπερδεμενα...πως γινεται να δοκιμαζεις να βιδωσεις το μπουζι,να μην βιδωνει αλλα ταυτοχρονα να μην εχεις ευκαιρο ενα μπουζι;το πεταξες;
thanasisxask Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 5 ώρες πριν, Gripop7 είπε Εχω βγάλει τη ροδελα απο το μπουζί και πιάνει μεσα μεσα αλλα το φοβάμαι οτι θα το πετάξει Έχω την εντύπωση ότι είσαι λίγο άσχετος με αυτά. 2 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 36 λεπτά πριν, Gatilaras είπε τα σπειρωματα Ποιά σπειρώματα; του ίδιου του μπουζί ή εκεί που βιδώνει το μπουζί ;
Ukforthemoment Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2022 Στις 29/1/2022 στις 2:06 ΜΜ, Gripop7 είπε Εχω βγάλει τη ροδελα απο το μπουζί και πιάνει μεσα μεσα αλλα το φοβάμαι οτι θα το πετάξει Πως το έκανες αυτό;Την έκοψες;
StamTheMan Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2022 Στις 4/2/2022 στις 12:58 ΠΜ, Ukforthemoment είπε Κκ θελω να βαλω και Thanks και γελακι μαζι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα