Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

12,7x1mm ειναι,δοκιμασε σιγα σιγα να το βιδωσεις αλλιως με κολαουζο να φτιαξεις τα σπειρωματα ή μια κεφαλη αλλη ειναι η λυση.

Δημοσ.

ρε συ φιλε σου λεει καποιος χρηστης του φορουμ οτι το σπειρωμα ειναι το ταδε

εσυ θα τον εμπιστευτεις αυτον τον ανωνυμο και θα πας να αγορασεις το αντιστοιχο εργαλειο ενω συγχρονως ψαχνεις την πιο οικονομικη λυση;και αν ειναι λαθος το σπειρωμα που θα σου πει;

Δημοσ.

Μηχανουργεια υπαρχουν παρα πολλα αν εισαι Αθηνα , ακομα και συνεργεια το κανουν 10 λεπτα υποθεση ειναι.

Χωρις να βγει η κεφαλη μην κανεις τιποτα γιατι θα πεσουν γρεζια και θα το παρεις στο χερι. Το κιτ που αναφερεις παιζει να κοστισει περισσοτερο απο οσα θα σου παρει ο μαστορας και δεν εισαι και σιγουρος οτι θα το πετυχεις !

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gripop7 είπε

Εχω βγάλει τη ροδελα απο το μπουζί και πιάνει μεσα μεσα αλλα το φοβάμαι οτι θα το πετάξει

Στις 28/1/2022 στις 8:20 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

Δεν έχεις ένα μπουζί να δεις τι γράφει;

Στις 28/1/2022 στις 9:25 ΜΜ, Gripop7 είπε

Οχι Εύκαιρο

μας τα λες και μπερδεμενα...πως γινεται να δοκιμαζεις να βιδωσεις το μπουζι,να μην βιδωνει αλλα ταυτοχρονα να μην εχεις ευκαιρο ενα μπουζι;το πεταξες;:-)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Gripop7 είπε

Εχω βγάλει τη ροδελα απο το μπουζί και πιάνει μεσα μεσα αλλα το φοβάμαι οτι θα το πετάξει

Έχω την εντύπωση ότι είσαι λίγο άσχετος με αυτά. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 29/1/2022 στις 2:06 ΜΜ, Gripop7 είπε

Πως το έκανες αυτό;Την έκοψες;

• 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...