Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω δερμάτινα μποτάκια για να τα έχω σε περίπτωση που χιονίσει ξανά μελλοντικά.

Αυτό που ήθελα να γνωρίζω επιπλέον είναι άμα αυτά τα μποτάκια κάνουν και για βροχές, δηλαδή εν ολίγοις, αν είναι και αδιάβροχα, αν η σόλα τους βοηθάει και μειώνει τον κίνδυνο να γλιστρήσεις.

Δημοσ.

Εαν τα μποτακια που αγορασεις, οι προδιαγραφες τους δηλαδη, ειναι και για βροχη και για χιόνι αν τα φορας με χιόνι θα σε προστατευουν και δεν θα γλιστρούν.
Οπως επισης θα σε προστατευουν απο τη βροχη αν ειναι ΚΑΙ αδιαβροχα. Οποτε αν επιλεξεις τα σωστα μποτακια θα εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα. 

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, dbrillis είπε

Εαν τα μποτακια που αγορασεις, οι προδιαγραφες τους δηλαδη, ειναι και για βροχη και για χιόνι αν τα φορας με χιόνι θα σε προστατευουν και δεν θα γλιστρούν.
Οπως επισης θα σε προστατευουν απο τη βροχη αν ειναι ΚΑΙ αδιαβροχα. Οποτε αν επιλεξεις τα σωστα μποτακια θα εχεις τα επιθυμητα αποτελεσματα. 

Σωστό αυτό που λες. Από τις αναζητήσεις που έχω κάνει μέχρι στιγμής βρίσκω είτε μποτάκια μονο για χιόνι είτε παπούτσια αδιάβροχα, δεν κατάφερα να βρω και για τα δυο. Για αυτό ρωτάω αν γενικώς αυτά τα μποτάκια για χιόνι μπορούν και να σε καλύψουν ως έναν βαθμό και για βροχές. 

Δημοσ.

Το νερό περνάει πιο εύκολα από ότι το χιόνι. Οπότε το μποτάκι του χιονιού δεν θα κρατήσει πολύ ώρα σε βροχή. Όμως το μποτάκι της βροχής θα σου κρατήσει σίγουρα στο χιόνι. Κοίταξε σε είδη για ορειβασία. Το σκέτο δερμάτινο δεν θα σε καλύψει αν δεν έχει κάποια μεμβράνη πχ gore Tex. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κοιταξε σε καταστηματα με ορειβατικα ηδη, καποιο μποτακι goretex (ή αντιστοιχη τεχνολογια) και θα εισαι μια χαρα στις περισσοτερες περιπτωσεις. Με ενα merell goretex μποτακι εβγαλα ολα τα χιονια (3 βολτες με το σκυλο καθημερινα) και δεν κρυωσα ουτε βραχηκε το ποδι πουθενα. Ισχυει βεβαια το οτι πληρωσεις παιρνεις (εκτος και αν βρεις κατι καλο/ακριβο σε προσφορα).

• Thanks 1
Δημοσ.

καλησπερα παιδια και μενα ενα γνωστο ατομο θελει να αγορασει παπουτσια για χιονια/βροχες γιατι τωρα δεν ειχε που ηρθαν τα χιονια τι εχετε να προτεινετε πιο vfm σε αυτην κατηγορια παπουτσιων

(ρωταω εδω για να μην ανοιγω νεο)

Δημοσ.

Εγω παντως αυτες τις μερες χρησιμοποιησα κατι μποτακια για χιονι που πηρα απο lidl , τα φερνει καθε χρονο, φοβερο μποτακι για τα λεφτα του, ζεστο πολυ, παναλαφρο και φυσικα ουτε καν περασε τιποτα απο υγρασια. Εχω και κατι timberland μποτακια για τετοιες φασεις, αλλα ειναι βαρια και κουραζουν για πολυ ωρα.

Αυτα εδω για οποιον ενδιαφερεται, οταν τα ξαναφερει, καθε χρονο φερνει

769219-950-100000.jpg

• Thanks 1
Δημοσ.

+1 για Lidl απο μενα όπως τα λέει ο απο πάνω μου. Πραγματικά είναι εξαιρετικά. Έχουμε όλη η οικογένεια ένα ζευγάρι ο καθένας για χιόνια και βροχές και είναι εξαιρετικότατα. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Σκέφτομαι να αγοράσω δερμάτινα μποτάκια για να τα έχω σε περίπτωση που χιονίσει ξανά μελλοντικά.

Αυτό που ήθελα να γνωρίζω επιπλέον είναι άμα αυτά τα μποτάκια κάνουν και για βροχές, δηλαδή εν ολίγοις, αν είναι και αδιάβροχα, αν η σόλα τους βοηθάει και μειώνει τον κίνδυνο να γλιστρήσεις.

Είχα αγοράσει τα παρακάτω πριν από 3 χρόνια και τα φόρεγα όλες αυτές τις μέρες.
Με κάλυψαν μια χαρά στα χιόνια χωρίς πρόβλημα εκτός μόνο από το γεγονώς ότι είναι κοντά και κάπου κάπου κατάφερνε να περάσει καμμιά χιονονιφάδα.
Αν είναι να πάρεις παπούτσια για αυτή τη δουλειά μην δώσεις πολλά λεφτά για κάτι που θα το φοράς μόνο 1-2 φορές κάθε χρόνο.

20210225170934_a497d869.jpeg

• Like 1
Δημοσ.

https://www.skroutz.gr/s/25295503/Columbia-Firecamp-Μαύρα-Ανδρικά-Μποτάκια-BM1766-012.html

Έχω πάρει κάτι αντίστοιχο από τοπικό κατάστημα της Columbia. Πρέπει να μου κόστισαν 120 ευρώ αλλά τα έχω πολλά χρόνια και δε μασάνε τίποτα από κρύο/βροχή/χιόνι.

Τα συγκεκριμένα είναι ημιαδιάβροχα δηλαδή σε κανονικές συνθήκες δε μπαίνει νερό μέσα (εκτός αν πας χιονοδρομικό και είναι θαμμένο το παπούτσι για ώρες στο χίονι).

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

βέβαια φοράω και 49

Ε; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilhs23___ είπε

Καλή φάση αυτά από τα Lidl, βέβαια φοράω και 49 νούμερο, οπότε οι επιλογές μου περιορίζονται κάπως στα μεγάλα μεγέθη. 

47 φόραγε ο Jordan! 49 παίζει κ να μην υπάρχει σε παπούτσι! 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sphinxgr είπε

47 φόραγε ο Jordan! 49 παίζει κ να μην υπάρχει σε παπούτσι! 

Εμ ελπιζω να κάνεις πλάκα μέχρι και 60 υπάρχει ευκολα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...