Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κινητό. Έχω το huawei p20 και βρήκα μεταχειρισμένο p30 pro στα 300 ευρώ. Αξίζει να το αγοράσω ή θα μου βγάλει πρόβλημα συντομα; Αλλιώς σκέφτομαι για καινούριο Samsung galaxy s20fe. 

Κάθε πληροφορία-γνώμη θα με βοηθούσε.

Δημοσ.

Καλυτερα καινούριο .Αν σε συμφέρει κάτι λόγω τιμής ,κοιτάς μεταχειρισμενο σε καλή κατάσταση που θα ελέγξεις, με υπόλοιπο εγγυησης.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, Merkou είπε

Καλησπέρα, θέλω να αγοράσω κινητό. Έχω το huawei p20 και βρήκα μεταχειρισμένο p30 pro στα 300 ευρώ. Αξίζει να το αγοράσω ή θα μου βγάλει πρόβλημα συντομα; Αλλιώς σκέφτομαι για καινούριο Samsung galaxy s20fe. 

Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια αγοράζω μόνο μεταχειρισμένες ναυαρχίδες. Ο λόγος απλός. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο κινητό και δεν βλεπεις καμία διαφορά απο ένα καινούργιο εκτός ίσως από τη λίγο πιο πεσμένη μπαταρία (εννοείται το μεταχειρισμένο να έιναι σε άριστη κατασταση). 

Π.χ. φέτος πήρα το iPhone 11 pro max στα 480 ευρώ. Πιό καινούργιο iphone θα επαιρνα με αυτά τα λεφτά ? 😉

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Merkou είπε

Ανάλογα τη θες.

Αν το θες για φωτογραφίες ναι το P30 pro είναι καλύτερο από το P20 και από κάποια καινούρια κινητά.

Αλλιώς πας σε ένα τουλάχιστον πιο καινούριο μοντέλο, γιατί και τα δύο είναι σχετικά παλιά.

Επεξ/σία από GATE123
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 26/1/2022 στις 11:13 ΜΜ, koutsis είπε

Εγώ τα τελευταία 10 χρόνια αγοράζω μόνο μεταχειρισμένες ναυαρχίδες. Ο λόγος απλός. Με τα ίδια λεφτά παίρνεις πολύ καλύτερο κινητό και δεν βλεπεις καμία διαφορά απο ένα καινούργιο εκτός ίσως από τη λίγο πιο πεσμένη μπαταρία (εννοείται το μεταχειρισμένο να έιναι σε άριστη κατασταση). 

Π.χ. φέτος πήρα το iPhone 11 pro max στα 480 ευρώ. Πιό καινούργιο iphone θα επαιρνα με αυτά τα λεφτά ? 😉

Καλησπέρα φίλε! Σχετικά με τα μεταχειρισμένα, Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ θέματα πχ (πρόβλημα) Και ποιο κατάστημα προτείνεις για αγορά??

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kzaro01 είπε

Καλησπέρα φίλε! Σχετικά με τα μεταχειρισμένα, Έχεις αντιμετωπίσει ποτέ θέματα πχ (πρόβλημα) Και ποιο κατάστημα προτείνεις για αγορά??

Δεν αγοράζω από κατάστημα. Πάντα από ιδιώτη. Αν το ελέγξεις πριν το πάρεις ώστε όλα να λειτουργούν σωστά, κατά 99% θα είσαι μια χαρά. Σε εμένα τουλάχιστον δεν υπήρξε ποτέ πρόβλημα κάτι να μην δουλεύει αργότερα...

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Kzaro01 είπε

Ευχαριστώ πολύ φιλε!!!

Ψάξε σε αγγελίες στο Insomnia από άτομα με πολλές καλές αξιολογήσεις.

• Thanks 1
Δημοσ.

Ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βγάλει βλάβη ΑΝ βγάλει όσο και να το προσέχεις κλπ.

Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο για αγορά μεταχειρισμένου κινητού μάλιστα ασχέτως τι χρήση του έκανε ο προηγούμενος.

Τo p30 που βρήκες και ρωτάς αν θα βγάλει πρόβλημα κανείς δεν το ξέρει. Εδώ προβληματικό τηλέφωνο μπορεις να αγοράσεις και σφραγισμένο, ευτυχώς υπάρχει το DOA.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Xristaras12 είπε

Ένα ηλεκτρονικό εξάρτημα ποτέ δεν ξέρεις πότε θα βγάλει βλάβη ΑΝ βγάλει όσο και να το προσέχεις κλπ.

Προσωπικά δεν βρίσκω κανέναν λόγο για αγορά μεταχειρισμένου κινητού μάλιστα ασχέτως τι χρήση του έκανε ο προηγούμενος.

Τo p30 που βρήκες και ρωτάς αν θα βγάλει πρόβλημα κανείς δεν το ξέρει. Εδώ προβληματικό τηλέφωνο μπορεις να αγοράσεις και σφραγισμένο, ευτυχώς υπάρχει το DOA.

Ο λογος που θα πάρεις μεταχειρισμένο ειναι ξεκάθαρα η τιμή. παίρνεις ναυαρχίδα στη μισή τιμή από καινούργια. Και αν είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση (που λογικά θα είναι αν δεν πάρεις κάτι πολύ παλιό) δεν νομίζω να έχεις θέμα!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, koutsis είπε

Ο λογος που θα πάρεις μεταχειρισμένο ειναι ξεκάθαρα η τιμή. παίρνεις ναυαρχίδα στη μισή τιμή από καινούργια. Και αν είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση (που λογικά θα είναι αν δεν πάρεις κάτι πολύ παλιό) δεν νομίζω να έχεις θέμα!

Η οποία εγγύηση θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα δυστυχώς.

θέμα όχι πιθανότατα δεν θα έχεις, αλλά όπως έγραψα και πριν αυτά είναι προτιμήσεις του καθενός. Βασικά είμαι απο τους τύπους που θα πάρει κάτι νεο και το παλιό θα το αφήσει στο συρτάρι, στο κουτί του απ ότι να το δώσει για τιμή χώμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Xristaras12 είπε

Η οποία εγγύηση θα είναι για λίγο χρονικό διάστημα δυστυχώς.

θέμα όχι πιθανότατα δεν θα έχεις, αλλά όπως έγραψα και πριν αυτά είναι προτιμήσεις του καθενός. Βασικά είμαι απο τους τύπους που θα πάρει κάτι νεο και το παλιό θα το αφήσει στο συρτάρι, στο κουτί του απ ότι να το δώσει για τιμή χώμα.

Φίλε μου με βάση αυτά που λες καταλαβαίνω ότι δεν αγοράζεις ναυαρχιδες. Μεταχειρισμένη αξίζει να πάρεις μόνο ναυαρχίδα. Αν είναι το xiaomi των 200€ να το πάρω 120€ εννοείται δεν αξίζει με τίποτα. Αν όμως τη ναυαρχίδα των 900-1000€ την πάρεις 500€, ναι αξίζει για εμένα. Και εννοείται πάντα σε άριστη κατάσταση. Το ίδιο καταλαβαίνω και από το ότι δεν πουλάς το παλιό κινητό σου. Αν έχω ένα xiaomi που θα πιάσει 120€ εννοείται δεν θα ασχοληθώ να το πουλήσω. Αν έχω όμως το 12 pro max που θα πιάσει 600€ μια χαρά θα το πουλήσω για να βρω και τα λεφτά για να πάρω το 13 pro max που φυσικά πάλι μεταχειρισμένο θα το βρω 800€ από 1200€. Έτσι πάνε αυτά. Εγώ θα δώσω 200€ και θα έχω την τελευταία ναυαρχίδα μεταχειρισμένη κι εσύ θα δώσεις 200€ και θα έχεις το low range xiaomi καινούργιο. Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του.

Επεξ/σία από koutsis
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...