karaflakoss1313131313 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Γελαει το 11 μηλαρακι μου😁😁😁😂😂😂 1
Waiss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, stivaks72 είπε Ό,τι android και να έχει από κάτω, είναι τόσο heavily modified to miui που δεν παίρνεις μυρωδιά. Το θέμα είναι τα bugs. Δυστυχώς η Xiaomi φτιάχνει σωστές εκδόσεις στις ναυαρχίδες και από εκεί και κάτω οι υλοποιήσεις είναι πρόχειρες που διορθώνονται εν μέρει με patches (όταν γίνεται βέβαια). Βάζω στοίχημα 1 εκατομμύριο ευρώ, πως αν ρωτήσεις δυο τρείς fanboys της εδώ μέσα για bugs, θα σου πουν πως δεν έχουν όυτε ένα από αυτά που αναφέρονται για το ΜΙΑΟΥΙ. Άσχετα βέβαια αν τους διαψεύδει ακόμη και η ίδια η Τσαόμι https://www.gizchina.com/2021/06/15/xiaomi-our-new-miui-pioneer-group-will-address-all-software-issues/ 😛 2
kwstas321 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Αναφορά σε κείμενο Διαθέτει θύρα υπερύθρων (IR) Πόσο σοβαρό , και το παρατήσαν όλοι, χρόνια τώρα! Δεν ξέρω αν έπαιζε ρόλο στην κατασκευή του, αν δεν χώραγε δηλαδή και έπρεπε να φάνε απο αλλού (πχ μπαταρία) 1
SabotazNic Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, polemikos είπε Η νέα σειρά αποτελείται από τα μοντέλα Redmi Note 11, Redmi Note 11 Pro και Redmi Note 11 Pro Plus 6 ώρες πριν, polemikos είπε Redmi Note 11 6 ώρες πριν, polemikos είπε Redmi Note 11S 6 ώρες πριν, polemikos είπε Redmi Note 11 Pro 5G και Redmi Note 11 Pro Τελικα ποια μοντελα εχει η σειρα?
Waiss Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Neural_handshake είπε η redmi note σειρα θα επρεπε να εχει ενα κλικ καλυτερα soc το no deal βεβαια ειναι το miui κ τα πολλαααα bugs Ακόμα κι ο τριών ετών πλέον 765G, ανώτερος κι από τα τρία παραπάνω SOC είναι, σχεδόν σε όλα τα σενάρια. 1
Giannismarianna Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Livagoth είπε Και σε 3 μήνες τα νέα Redmi Note 11 GT, Redmi Note 11 Lite, Redmi Note 11 Malossi.... Και ξεροκαμπανο xiaomi με delorto φορτιση θα βγαλουν αυτοι απευθειας απο τον τεχνητο τους ηλιο Suncharge.. κ τα bugs τους (drivers) θα ειναι πρασινα με μπρατσα κ μονιμα τσαντισμενα.. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Giannismarianna
Kosianos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Αν κρίνω από τον προκάτοχό του η Xiaomi μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά και με τις καλές τιμές αλλά και με τα ποιοτικα προϊόντα της πάντα σε σχέση με την τιμή τους . Τώρα κάποιοι που έχουν απαιτήσεις από ένα κινητο το 300 ευρώ να βγάζει ίδιες φωτογραφίες με έναν τον 1000 ευρώ ( που για εμένα μόνο στις κάμερες ειναι η διαφορά - βλέπε s21 vs poco f3. Exynos vs snapdragon) τότε δεν είναι μέτρο σύγκρισης σωστό .
busellatos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 4 ώρες πριν, panagi0tisgr είπε Δουλεύω σε κατάστημα κινητής και ειλικρινά η Xiaomi έχει γίνει από τις πιο δύσκολες εταιρίες. Η συχνότητα που βγάζει τηλ και η ονομασία τους το καθιστούν πλέον σχεδόν αδύνατο να ξέρεις τι προτείνεις σε πελάτες. Πρότεινε τους iphone που έχει μόνο από το 6 έως το 13 στην αγορά και μόλις δούνε την τιμή θα φύγουν μέσα από την τζαμαρία οι πελάτες !! 😉 1 2
deadsoul Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Όταν καταφέρει το garmin connect και μου λειτουργήσει στο miui τότε ίσως το ξανα σκεφτώ. Μέχρι τότε ποτέ ξανά XIAOMI και όλες οι θυγατρικές. 4 ώρες πριν, Kosianos είπε Αν κρίνω από τον προκάτοχό του η Xiaomi μας εκπλήσσει ευχάριστα κάθε φορά και με τις καλές τιμές αλλά και με τα ποιοτικα προϊόντα της πάντα σε σχέση με την τιμή τους . Τώρα κάποιοι που έχουν απαιτήσεις από ένα κινητο το 300 ευρώ να βγάζει ίδιες φωτογραφίες με έναν τον 1000 ευρώ ( που για εμένα μόνο στις κάμερες ειναι η διαφορά - βλέπε s21 vs poco f3. Exynos vs snapdragon) τότε δεν είναι μέτρο σύγκρισης σωστό . Απαιτήσεις έχουμε να λειτουργεί σωστά το λογισμικό και όχι να μας βγάζει τη πίστη. 4
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δεν θέλω να γίνω ο τύπος που περιγράφει ένας επάνω αλλά έχοντας 3 χρόνια την τότε ναυαρχίδα της ένα Μi9T Pro 6/128 είχα και έχω την πιο απροβλημάτιστη συμβίωση που είχα με κινητό. Εχοντας και Garmin, δηλώνω ότι δουλεύει άψογα και με το Garmin Connect. Να πω ψέμματα? Ωστόσο η τακτική της τεράστιας πληθώρας συσκευών, το skin της που μπορεί να δουλεύει σε εμένα καλά αλλά είναι too much, την τοποθέτηση σε ίδια σειρά μοντέλων διαφορετικά parts και το τσίμπημα των τιμών θα με οδηγήσουν στην επιλογή μάλλον κάποιου άλλου γιατί μπούχτησα και τον κινέζο. (Samsung με ακούς?)😂 1
Neural_handshake Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, Waiss είπε Ακόμα κι ο τριών ετών πλέον 765G, ανώτερος κι από τα τρία παραπάνω SOC είναι, σχεδόν σε όλα τα σενάρια. εχω κινητο με 765g καλος ειναι αλλα οχι τπτ wow ,ηταν βεβαια top midrange soc ok δεν περιμενω απο τα redmi note να εχουν το κορυφαιο midrange soc αλλα οχι κ σειρα 6
dtk-386 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) o sd765G vs cpus Redmi 11 (o 695 είναι περίπου στα ίδια επίπεδα με τον 765G) sd680 Helio G96 sd695 Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από dtk-386 2 1
svartevarg Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Έχει κάποιος καμιά πληροφορία σχετικά με τους αισθητήρες της κάμερας στα διαφορετικά μοντέλα και τις δυνατότητές τους (ποιότητα φωτογραφιών και βίντεο);
kastorakos84 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ήμαρτον κάθε εβδομάδα 5 νέα μοντέλα. Πλέον έχω χάσει τη μπάλα με τα κινητά της xiaomi, και ειδικά με τις ονομασίες τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα