AntiCambeR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 48 λεπτά πριν, System of a Pawn είπε Πρακτικά που μπορούν να χρησιμεύσουν οι υπέρυθρες πλέον; Και όμως, χρησιμεύουν.Υπάρχουν περιπτώσεις που το τηλεκοντρόλ δεν λειτουργεί και να πρέπει να πατήσεις δυνατά τα κουμπιά του, αυτό γίνεται όταν οι μπαταρίες είναι σε χαμηλό επίπεδο και πατάμε πιο δυνατά τα κουμπιά, είναι λάθος.Η να έχει χαθεί. Θα προτιμούσα να είχε υπέρυθρες το κινητό μου, παρά το NFC που δεν το έχω χρησιμοποιήσει 3+ χρόνια.Βασικά το κυριότερο για εμένα είναι το IP68, έχει βραχεί το κινητό κάποιες φορές και δεν έχει πάθει τίποτα, πχ το έχω στο χέρι με GPS ενώ ψιλοβρέχει και πηγαίνω πεζός.Αλλιώς πιθανόν να είχε βγεί off. 1
corsa2 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, lvasilis22 είπε Και ποιά είναι η σοβαρή ρε bro μου; Δεν ξέρω πραγματικά. Πολλές εταιρείες αν όχι όλες ακολουθούνε την συγκεκριμένη η τακτική. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο πραγματικός! λόγος. Προσωπικα θα φύγω από xiaomi μετά από αρκετά σχεδόν απροβληματιστα χρόνια. Το που θα καταλήξω στο χάος που επικρατεί... Αγνωστον Και ναι συμφωνώ πως χρειάζονται και χρησιμοποιώ υπέρυθρες καθημερινά!
AntiCambeR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, corsa2 είπε Δεν ξέρω πραγματικά. Πολλές εταιρείες αν όχι όλες ακολουθούνε την συγκεκριμένη η τακτική. Δεν μπορώ να καταλάβω ποιος είναι ο πραγματικός! λόγος. Προσωπικα θα φύγω από xiaomi μετά από αρκετά σχεδόν απροβληματιστα χρόνια. Το που θα καταλήξω στο χάος που επικρατεί... Αγνωστον Και ναι συμφωνώ πως χρειάζονται και χρησιμοποιώ υπέρυθρες καθημερινά! Μόνο τα Xiaomi έχουν υπέρυθρες, όμως εγώ δεν θέλω να πάρω Xiaomi, οπότε θα εστιάσω στο IP68, stereo speakers και OIS.Στα περισσότερα κινητά συνήθως θα λείπει κάτι, αν αυτό το χρειάζεσαι, τότε είναι πρόβλημα. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από AntiCambeR 1
dtk-386 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Θα προτιμούσα να είχε υπέρυθρες το κινητό μου, παρά το NFC που δεν το έχω χρησιμοποιήσει 3+ χρόνια. Με την καμία όμως. Το NFC είναι απίστευτα βολικό στις ανέπαφες πληρωμές. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρτα, ούτε να την δείχνεις με κίνδυνο να γίνει υποκλοπή στοιχείων. Οι υπέρυθρες είναι για τηλεκοντρόλ που δεν δουλεύει. Ωραία! Αλλά πόσα τηλεκοντρόλ δεν δουλεύουν; Και γιατί να μην επιλέξω να το αντικαταστήσω; Σκέψου σε μία οικογένεια που έχει A/C για παράδειγμα να περιμένει να γυρίσεις στο σπίτι για να το λειτουργήσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
osfp1978 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Το πρόβλημα των χιαομι είναι το miui και όχι οι επεξεργαστές. 2
kwstas321 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, System of a Pawn είπε Πρακτικά που μπορούν να χρησιμεύσουν οι υπέρυθρες πλέον; τηλεκοντρολ! 1
AntiCambeR Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, dtk-386 είπε Με την καμία όμως. Το NFC είναι απίστευτα βολικό στις ανέπαφες πληρωμές. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρτα, ούτε να την δείχνεις με κίνδυνο να γίνει υποκλοπή στοιχείων. Οι υπέρυθρες είναι για τηλεκοντρόλ που δεν δουλεύει. Ωραία! Αλλά πόσα τηλεκοντρόλ δεν δουλεύουν; Και γιατί να μην επιλέξω να το αντικαταστήσω; Σκέψου σε μία οικογένεια που έχει A/C για παράδειγμα να περιμένει να γυρίσεις στο σπίτι για να το λειτουργήσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Ναι, θέλει πολύ προσοχή με την κάρτα, όποιος την βρεί μπορεί να κάνει νομίζω μέχρι κάποιο ποσό συναλλαγών, έως 49-50€ δεν ζητάει pin, περνάει ανέπαφα.1 τρόπος να καταλάβεις πως έγινε συναλλαγή απο άλλον, είναι όταν σου έρθει sms alert, τουλάχιστον το έχω αυτό.Αν όμως οι τράπεζες έδιναν επιλογή για κάρτες χωρίς δυνατότητα ανέπαφης πληρωμής, θα ζητούσε πάντα το pin. Για πληρωμή μέσω NFC, πώς καταχωρείς την κάρτα στο κινητό, μέσω της εφαρμογής της τράπεζας;Εγώ επειδή είμαι με android 9 και χωρίς ενημερώσεις ασφαλείας απο τον 09/19, δεν ρισκάρω να βάλω εφαρμογή τράπεζας.
TROXOS Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2022 είχα xiaomi redmi note 3 pro.Το κράτησα μέχρι να βγει το 8 pro και τώρα πιθανόν να πάω στο 11Pro. Οι υπέρυθρες κάνουν δουλίτσα. Τηλεκοντρολ για πολλές συσκευές εντός και εκτός σπιτιού. Εντός σπιτιού σε αντικατάσταση έστω προσωρινά για τηλεόραση -κλιματιστικό. Σε δημόσιο χώρο πχ καράβι-αίθουσες αναμονής-ιατρεία αλλάζεις κανάλια-χαμηλώνεις ή κλείνεις εύκολα.(χιιχιχιχι), και το NFC εννοείτε χρειάζεται. Το μοναδικό θέμα που έχω είναι το android auto. Δεν λέει να συγχρονιστεί. To BT τουλάχιστον παίζει άψογα στο αμάξι για να ακούμε έστω μουσική. Έχει κάποιος xiaomi που παίζει το android auto? Μπαταρία άνετα 1,5 μέρα. Σημειώνω ότι δεν παίζω παιχνίδια αλλά μιλάω αρκετά - internet όλη μέρα ανοικτό , πλοήγηση με chrome αρκετά μέσα στη μέρα, viber αρκετά. Στις 28/1/2022 στις 1:14 ΜΜ, dtk-386 είπε Με την καμία όμως. Το NFC είναι απίστευτα βολικό στις ανέπαφες πληρωμές. Δεν χρειάζεται να κουβαλάς κάρτα, ούτε να την δείχνεις με κίνδυνο να γίνει υποκλοπή στοιχείων. Οι υπέρυθρες είναι για τηλεκοντρόλ που δεν δουλεύει. Ωραία! Αλλά πόσα τηλεκοντρόλ δεν δουλεύουν; Και γιατί να μην επιλέξω να το αντικαταστήσω; Σκέψου σε μία οικογένεια που έχει A/C για παράδειγμα να περιμένει να γυρίσεις στο σπίτι για να το λειτουργήσει. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Συμφωνώ το NFC είναι απαραίτητο . Όμως και οι υπέρυθρες είναι χρήσιμες. Οι υπόλοιποι της οικογένειας κάνουν δουλίτσα με το τηλεκοντρόλ δεν χρειάζεται να σε περιμένουν.....!!!!!!!!!!και σε μια ώρα ανάγκης υπάρχει η καβάντζα του κινητού. Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που έχει χαθεί το τηλεκοντρόλ στα μαξιλάρια του καναπέ, που δεν έχεις μπαταρία για να βάλεις στο τηλεκοντρολ, που θέλεις να κάνεις σε κάποιον..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα