Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, NewGascp είπε

Πουλάει τα δεδομένα μας ο ένας στον άλλο. Δεν υπάρχει σωτηρία. 🤪

Ναι λες και δεν τα ξέρουν ήδη άσε....

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Boubis1411 είπε

Καλησπέρα αυτό που λέτε για το netflix, δεν βλέπουν στο Netflix ότι είναι ελληνική ή κάρτα πληρωμής ; στο επιτρέπει; 

Αγοράζεις τουρκική κάρτα νετφλιξ με PayPal. Συνδέεσε στο Τουρκίκο σου Netflix account και βάζεις την κάρτα. Αφού σου πιστωθεί ο χρόνος βγαίνεις από το vpn και βλέπεις νετφλιξ από όπου θέλεις. 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, acidsonicer είπε

Αγοράζεις τουρκική κάρτα νετφλιξ με PayPal. Συνδέεσε στο Τουρκίκο σου Netflix account και βάζεις την κάρτα. Αφού σου πιστωθεί ο χρόνος βγαίνεις από το vpn και βλέπεις νετφλιξ από όπου θέλεις. 

Τουρκική κάρτα πως αγοράζεις φίλε; 

• 5 μήνες μετά...
Δημοσ.

εγω παντως ειμαι φουλ ευχαριστημενος με αυτο: Avast SecureLine VPN. Με 10€ αγορασα 3 χρονια το full avast διαθεσιμο σε 10 συσκευες και μου εχει και το vpn μεσα. Ολες τις τσατσιες απο εκει τις κανουμε με disney και netflix. 😛

Δημοσ.
12 ώρες πριν, miltgiorg είπε

εγω παντως ειμαι φουλ ευχαριστημενος με αυτο: Avast SecureLine VPN. Με 10€ αγορασα 3 χρονια το full avast διαθεσιμο σε 10 συσκευες και μου εχει και το vpn μεσα. Ολες τις τσατσιες απο εκει τις κανουμε με disney και netflix. 😛

Από πού το αγόρασες; Τώρα εμφανίζει τιμή 40€ ο χρόνος.

Δημοσ.

Μην σπαμαρατε με άλλες ερωτήσεις...

Πήρα ενημέρωση και νόμιζα βγήκε κάποια προσφορά για NordVPN 🤔

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aias είπε

να βαλω vpn τουρκιας να παρω πιο φθηνα κανα vpn ? :)

Γίνεται λες κάτι τέτοιο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω που ανανέωσα με το Nordvpn χώρα έβαλα κάποια άσχετη και το ΦΠΑ μειώθηκε στο 10%  από 24% που ήταν για εδώ.

Επεξ/σία από taskon
  • Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...