Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω η προσφορά αυτή παίζει πάντα. Αν κάνω λάθος συγχωρέστε με άλλα οπότε ψάχνω, πάντα τη βρίσκω. 

Edit: λέει τώρα ότι έχει άλλες 9 ώρες "προσφορά".. Αντε να δούμε αν θα υπάρχει αύριο αντίστοιχη προσφορα

Επεξ/σία από Jake07
  • Like 2
Δημοσ.

Γνωρίζετε να έχει τουρκικό σέρβερ;

Μήπως υπάρχει και κάποιο αξιόπιστο free vpn (χωρίς malware και εγκατασταση έξτρα προγραμμάτων που δεν γνωρίζουμε) με τουρκικό σέρβερ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Από 95 ευρώ τα 3 χρόνια το 2019 έφτασε 80 ευρώ τα δύο χρόνια σήμερα...

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 8
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, prefuse είπε

Γνωρίζετε να έχει τουρκικό σέρβερ;

Μήπως υπάρχει και κάποιο αξιόπιστο free vpn (χωρίς malware και εγκατασταση έξτρα προγραμμάτων που δεν γνωρίζουμε) με τουρκικό σέρβερ;

mpaineis k me hola

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kage είπε

mpaineis k me hola

Το hola ειναι το χειροτερο vpn που υπαρχει. Το windscribe εχει τουρκικο σερβερ και στο δωρεαν προγραμμα σου δινει 10gb/month (15gb/month αν κανεις tweet). Παρα πολυ καλο vpn, το εχω εναλλαξ με το proton vpn.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βλεπω $ για πληρωμη. Αλλαζει; Βαλτε revolut για πληρωμη, δεν ξερω αν αλλαζει απο το paypal (και αν συμφερει ετσι) 
για να μην χασετε 1,5€ πανω κατω στην μετατροπη.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, elpenor είπε

Από 95 ευρώ τα 3 χρόνια το 2019 έφτασε 80 ευρώ τα δύο χρόνια σήμερα...

Ετσι, να τα λέμε αυτά...

Και 83,93 ευρω στις 2/4/2018 (πάντα η 3-χρονη, είδα τα κιτάπια μου, τόσο ακριβως ειχα πληρώσει)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, efib είπε

Το windscribe εχει τουρκικο σερβερ και στο δωρεαν προγραμμα σου δινει 10gb/month (15gb/month αν κανεις tweet). Παρα πολυ καλο vpn, το εχω εναλλαξ με το proton vpn.

Tοσο κανει και το windscribe 4$/month αλλα για ενα χρονο. Δεν μετραω το trial.

Επεξ/σία από Vault13
Δημοσ.

Οσοι ψαχνουν για τουρκικο σερβερ συνηθως το θελουν για πιο φθηνο netflix κλπ. Για αυτο μιλησα για το free του windscribe' λιγα mb θελουν για αυτες τις δουλειες.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, efib είπε

Οσοι ψαχνουν για τουρκικο σερβερ συνηθως το θελουν για πιο φθηνο netflix κλπ. Για αυτο μιλησα για το free του windscribe' λιγα mb θελουν για αυτες τις δουλειες.

Τη δουλειά αυτή την έχω κάνει με free Hola και με paid Windscribe στο οποίο πήγα αφού μου έλειξε το NordVPN.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, katsikoula είπε

Τη δουλειά αυτή την έχω κάνει με free Hola και με paid Windscribe στο οποίο πήγα αφού μου έλειξε το NordVPN.

Εγώ μέσω free tunnelbear μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 

• Like 3
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, TheoAlex50 είπε

Εγώ μέσω free tunnelbear μέσα σε ελάχιστα λεπτά. 

Και με tunnelbear και με urban vpn γινεται οπως ειχαν ενημερωσει και καποιοι αλλοι εδω μεσα παλιοτερα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...