Vault13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Το εχει δοκιμασει κανεις; Μου ζηταει 60€ κατι και διορθωνει λαθη. Αξιζει ; Για διορθωση γραμματικης, για κατι Αγγλικα που γραφω. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
giwrgostr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα! Το χρησιμοποιώ εγώ στη δουλειά μου και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση, σίγουρα αξίζει. Βέβαια, εγώ το έβαλα με έκπτωση σε χαμηλότερη τιμή. 2
Vault13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Καλησπέρα! Το χρησιμοποιώ εγώ στη δουλειά μου και είμαι απολύτως ευχαριστημένος. Αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση, σίγουρα αξίζει. Βέβαια, εγώ το έβαλα με έκπτωση σε χαμηλότερη τιμή. Μεχρι τα μεσανυχτα εχει 75$/έτος. Ποιο φτηνα το πηρες; 3 λεπτά πριν, Vault13 είπε Αν πρόκειται για επαγγελματική χρήση Ναι. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
giwrgostr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δικό μου λάθος, δεν είχα δει ότι υπάρχει προσφορά. Και εγώ 70€ το είχα βάλει, με 50% έκπτωση από μια φοιτητική έκπτωση που είχα πάρει.
Vault13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Δικό μου λάθος, δεν είχα δει ότι υπάρχει προσφορά. Και εγώ 70€ το είχα βάλει, με 50% έκπτωση από μια φοιτητική έκπτωση που είχα πάρει. Δεν υπαρχει για ολους προσφορα, μου ηρθε ξαφνικα ενα ατομικο email official offer. Μονο για σημερα. Bρηκα και αυτο https://esncard.org/grammarly που ομως δεν ξερω τι ειναι. Για καναν αλλον Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
giwrgostr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αυτήν την προσφορά από το ESN έχω εγώ. Είναι μια φοιτητική οργάνωση για φοιτητές Erasmus και σου δίνουν μια κάρτα με την οποία έχεις διάφορες εκπτώσεις. 1
Vault13 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 48 λεπτά πριν, giwrgostr είπε Αυτήν την προσφορά από το ESN έχω εγώ. Είναι μια φοιτητική οργάνωση για φοιτητές Erasmus και σου δίνουν μια κάρτα με την οποία έχεις διάφορες εκπτώσεις. Οποις να ναι μπαινει; Καποιος ελενχος υπαρχει; Για να μπω αργοτερα Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Vault13
giwrgostr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, Vault13 είπε Οποις να ναι μπαινει; Καποιος ελενχος υπαρχει; Για να μπω αργοτερα Την κάρτα γενικά όποιος θέλει μπορεί να την αγοράσει, 10 -12 ευρώ έχει ανάλογα τον ESN σύλλογο του κάθε πανεπιστημίου. Δεν νομιζω να σου πει κανείς όχι, τουλάχιστον εμείς στο ΠΑΔΑ δεν θα σου λέγαμε, καθώς οι σύλλογοι χρειάζονται τα χρήματα. Μόνο και μόνο για την έκπτωση και τη δωρεάν βαλίτσα στη Ryanair συμφέρει. Αν έχεις κανέναν γνωστό φοιτητή μπορείς να τους πεις να σου βγάλει, γιατί αν πας μόνος σου η αλήθεια είναι πως θα είναι λίγο περίεργο. 1
Hapatingo Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δείτε και το LanguageTool. Πολύ καλό εργαλείο.
Vault13 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 9:53 ΜΜ, Hapatingo είπε Δείτε και το LanguageTool. Πολύ καλό εργαλείο. Ποσο κανει;
koliman Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 7:19 ΜΜ, Vault13 είπε Το εχει δοκιμασει κανεις; Μου ζηταει 60€ κατι και διορθωνει λαθη. Αξιζει ; Για διορθωση γραμματικης, για κατι Αγγλικα που γραφω. Το έχω δοκιμάσει 2 χρόνια και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος ειδικότερα όταν έγγραφα κάποιο αγγλικό περιεχόμενο (νομίζω για Ελληνικά δεν έχει κάτι) άμα δεν το έχεις πάρει ακόμα μπορώ να σε βοηθήσω να το βρεις ποιο φθηνά το θέλεις για προσωπική χρήση η επαγγελματική ?
Vault13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 38 λεπτά πριν, koliman είπε Το έχω δοκιμάσει 2 χρόνια και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος ειδικότερα όταν έγγραφα κάποιο αγγλικό περιεχόμενο (νομίζω για Ελληνικά δεν έχει κάτι) άμα δεν το έχεις πάρει ακόμα μπορώ να σε βοηθήσω να το βρεις ποιο φθηνά το θέλεις για προσωπική χρήση η επαγγελματική ? Το πηρα σε ευχαριστω, τοτε που ειχα ρωτησει. Επαγγελματικη αλλα δεν υπαρχει ΑΦΜ. 39 λεπτά πριν, koliman είπε Το έχω δοκιμάσει 2 χρόνια και έμεινα πάρα πολύ ευχαριστημένος ειδικότερα όταν έγγραφα κάποιο αγγλικό περιεχόμενο (νομίζω για Ελληνικά δεν έχει κάτι) άμα δεν το έχεις πάρει ακόμα μπορώ να σε βοηθήσω να το βρεις ποιο φθηνά το θέλεις για προσωπική χρήση η επαγγελματική ? Το πηρα σε ευχαριστω, τοτε που ειχα ρωτησει. Επαγγελματικη αλλα δεν υπαρχει ΑΦΜ. αξιζει ναι πολυ καλο. 1
Vault13 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μπηκε στα χρωματα της ουκρανιας του gramanly icon
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα