Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενα πράγμα παρακαλάω μια ζωή να κάνουν και τίποτα.Ενα ριμάδι lock στο παράθυρο που έχω ανοιχτό θέλω.Μπράβο τους που έκαναν τόσο εύκολο να χωρίζεις την οθόνη σου σε 3-4 μέρη(αν και δεν υποστηρίζονται όλες οι εφαρμογές).Σε αυτά τα παράθυρα πόσο δύσκολο είναι να προσθέσουν ένα lock;Τόσο απλό και τόσο εξυπηρετικό.Θέλω να μένει το παράθυρο στη θέση του και να δουλεύω άλλα πράγματα στο υπόλοιπο της οθόνης.

• Like 2
  • Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Kosianos είπε

Το οτι μπορεις παραδειγμα με εναν 6500 ι5 και μια 1050τι 16 ραμ δδρ4 να παιξεις οτιδηποτε παιχνιδι θελεις στα 100+ φπσ και να τρεξεις ολα τα προγραμματα απροβληματιστα αλλα δεν μπορεις να αναβαθμισεις σε windows 11 γιατι δεν πληρη τις προυποθεσεις μου δινει τροφη για σκεψη ..... 

Πρεπει να εχεις bottleneck,συνηθως πιανουν 200 fps αυτες οι συνθεσεις

Δημοσ.

Έχω εναν Ι5 6600 με 32Gb Ram & RTX2060 κάνει πραγματικά τα πάντα χωρίς το παραμικρό κόλλημα, δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξω set up για να έχω windows 11.  Όταν το παρόν αρχίζει να δείχνει ανεπαρκές το συζητάμε..

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Kosianos είπε

Το οτι μπορεις παραδειγμα με εναν 6500 ι5 και μια 1050τι 16 ραμ δδρ4 να παιξεις οτιδηποτε παιχνιδι θελεις στα 100+ φπσ και να τρεξεις ολα τα προγραμματα απροβληματιστα αλλα δεν μπορεις να αναβαθμισεις σε windows 11 γιατι δεν πληρη τις προυποθεσεις μου δινει τροφη για σκεψη ..... 

depends πως καθορίζει ο καθένας την έννοια πρόβλημα και κυρίως ΤΙ παιχνίδια παίζει.
π.χ είναι σα να λες θα μαγειρέψω, αλλά να το τρώς ωμό (100 fps lowest όλα) ενώ ο άλλος να το τρώει medium ή well done.

Δεν είναι κάποιο consipracy απλά το να συντηρείς σε ένα λειτουργικό συμβατότητα με πολλά διαφορετικά setups μηχανημάτων απαιτεί παραπάνω εργατοώρες, άρα λεφτά. Άρα λένε, μπορείτε να πάτε να πνιγείτε εν μέρει, δε σας παρατάμε δε, έχετε support για τα Windows 10 άλλα Χ χρόνια μέχρι να αναβαθμίσετε.

Δεν παρανομούν, έχει να κάνει με policy / requirements  της εταιρίας σε ένα νέο προιόν, όπως το ίδιο κάνουν και όλοι οι devs προγραμμάτων / παιχνιδιών, (minimum requirements), απλά είναι λίγο πιο αυστηροί, για τους λόγους τους. Δε φτάνει δλδ που το δίνουν δωρεάν...  

Δημοσ.

5 χιλιομετρα πλατος taskbar, αναθεμα τα πτυχια τους για σχεδιαστες και αφαιρεσαν την επιλογη "Never combine"!!

Να εχεις 6 excelοφυλλα ανοιχτα, 3 φακελους, 2 ξεχωριστα παραθυρα edge/mozilla/whatever ... και να τα ενωνει.

ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΕΙΣ ΜΕ ΜΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΜΑΤΙΑ ΠΟΙΟ ΣΚΑΤΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ 3 ΚΟΥΜΠΑΚΙΑ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣ !!!

Να ψαχουλευεις με τον κερσορα και να ξεπετιουνται thumbnails απο το παραθυρο που σκεφτεσαι, να το κλικαρω; ειναι αυτο; μπααααα οχι, ωπα ΟΚ αυτο ηταν.

ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ !!!!! 😡🤬

Δημοσ.

Ακόμη μία φορά βλέπουμε στα σχόλια την αντίσταση του κόσμου.
Δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο στο insomnia το "πρόβλημα".

Όταν βγαίνει ένα νέο προιόν για να αντικαταστήσει κάποιο παλαιότερο και φέρνει ριζικές αλλάγες αμέσως πέφτουν όλοι να το φάνε.
Κυρίως γιατί τους βγάζει από την βολή τους και ας είναι (κάποιες φορές) για το δικό τους το καλό.

Απλά θα ήθελα να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να δώσουμε μια ευκαιρία (όσοι θέλουν φυσικά) στο νέο αυτό προιόν και να προσπαθήσουμε να το δουλέψουμε πραγματικά.
Όχι με το παραμικρό να σταυρώνουμε τα χέρια, να κατσουφιάζουμε και σαν 5χρονα να λέμε δεν θέλω...
Ευτυχώς στο 2022 έχουμε πλέον επιλογές.
Μια επιλογή είναι να περιμένουμε και να μην αναβαθμίσουμε σε αυτή την νέα έκδοση και έχουμε αρκετά χρόνια να σκεφτούμε το τι θα κάνουμε ή να παρακολουθούμε πότε και αν αυτή η νέα έκδοση θα έρθει στα μέτρα μας.
Μπορούμε επίσης να στραφούμε σε κάποιο άλλο λειτουργικό.
Υπάρχουν δεκάδες αξιόλογες διανομές Linux* εκεί έξω.
Υπάρχει και η επιλογή του MacOS*, πιο "σταθερό" UI με λιγότερες αλλαγές τα τελευταία χρόνια οπότε μπορείτε να στραφείτε προς τα εκεί.

Θέλω να πω ότι επιλογές υπάρχουν, 

* Ξέρω ότι μπορεί να είστε "παντρεμένοι" με την Microsoft λόγω κάποιου προγράμματος που τρέχει αποκλειστικά εκεί.
Σε αυτή την περίπτωση, η ανάγκη του προγράμματος αυτού είναι πιο μεγάλη από τα τυχών θέματα που έχετε και αναγκαστικά κάποια στιγμή, όταν λήξει η υποστήριξη στην έκδοση του λειτουργικού που τρέχετε, θα πάτε στην νέα έκδοση του λειτουργικού.
Αυτό σε περίπτωση που ΔΕΝ υπάρχει κάποια εναλλακτική του προγράμματος για κάποιο από τα άλλα 2 προαναφερθέντα λειτουργικά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Ακόμη μία φορά βλέπουμε στα σχόλια την αντίσταση του κόσμου.
Δυστυχώς δεν περιορίζεται μόνο στο insomnia το "πρόβλημα".

Όταν βγαίνει ένα νέο προιόν για να αντικαταστήσει κάποιο παλαιότερο και φέρνει ριζικές αλλάγες αμέσως πέφτουν όλοι να το φάνε.
Κυρίως γιατί τους βγάζει από την βολή τους και ας είναι (κάποιες φορές) για το δικό τους το καλό.

Απλά θα ήθελα να είμαστε πιο ψύχραιμοι και να δώσουμε μια ευκαιρία (όσοι θέλουν φυσικά) στο νέο αυτό προιόν και να προσπαθήσουμε να το δουλέψουμε πραγματικά.
Όχι με το παραμικρό να σταυρώνουμε τα χέρια, να κατσουφιάζουμε και σαν 5χρονα να λέμε δεν θέλω...
Ευτυχώς στο 2022 έχουμε πλέον επιλογές.
Μια επιλογή είναι να περιμένουμε και να μην αναβαθμίσουμε σε αυτή την νέα έκδοση και έχουμε αρκετά χρόνια να σκεφτούμε το τι θα κάνουμε ή να παρακολουθούμε πότε και αν αυτή η νέα έκδοση θα έρθει στα μέτρα μας.
Μπορούμε επίσης να στραφούμε σε κάποιο άλλο λειτουργικό.
Υπάρχουν δεκάδες αξιόλογες διανομές Linux* εκεί έξω.
Υπάρχει και η επιλογή του MacOS*, πιο "σταθερό" UI με λιγότερες αλλαγές τα τελευταία χρόνια οπότε μπορείτε να στραφείτε προς τα εκεί.

Θέλω να πω ότι επιλογές υπάρχουν, 

* Ξέρω ότι μπορεί να είστε "παντρεμένοι" με την Microsoft λόγω κάποιου προγράμματος που τρέχει αποκλειστικά εκεί.
Σε αυτή την περίπτωση, η ανάγκη του προγράμματος αυτού είναι πιο μεγάλη από τα τυχών θέματα που έχετε και αναγκαστικά κάποια στιγμή, όταν λήξει η υποστήριξη στην έκδοση του λειτουργικού που τρέχετε, θα πάτε στην νέα έκδοση του λειτουργικού.
Αυτό σε περίπτωση που ΔΕΝ υπάρχει κάποια εναλλακτική του προγράμματος για κάποιο από τα άλλα 2 προαναφερθέντα λειτουργικά.

ειχες δει πολυ κοσμο να προβαλει αντισταση (lol) απο τα vista στα 7? (η απο τα 8 στα 10 για το ui κομματι)

καπου δλδ ελεος με τις καραμελες του νεωτερου καλυτερου απλα ειστε γκρινιαρηδες κ δεν νοιωθετε το καλο σας ξργω

Επεξ/σία από Neural_handshake
Δημοσ.
24 minutes ago, Neural_handshake said:

ειχες δει πολυ κοσμο να προβαλει αντισταση (lol) απο τα vista στα 7? (η απο τα 8 στα 10 για το ui κομματι)

καπου δλδ ελεος με τις καραμελες του νεωτερου καλυτερου απλα ειστε γκρινιαρηδες κ δεν νοιωθετε το καλο σας ξργω

Φυσικά και είδα, γιατί ο κόσμος ήταν ακόμη κολλημένος στα XP και η αλήθεια είναι ότι κάπου εκεί άρχισε να γίνεται πιο έντονο αυτό το φαινόμενου, εξού και τα memes "εγώ θα μείνω στα XP".

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, XPHSTOS_ είπε

Φυσικά και είδα, γιατί ο κόσμος ήταν ακόμη κολλημένος στα XP και η αλήθεια είναι ότι κάπου εκεί άρχισε να γίνεται πιο έντονο αυτό το φαινόμενου, εξού και τα memes "εγώ θα μείνω στα XP".

στα xp ειχαν μεινει πολλοι που δεν ηθελαν να αναβαθμισουν hardware για να πανε στα vista

εγραψα "ειχες δει πολυ κοσμο να προβαλει αντισταση (lol) απο τα vista στα 7? (η απο τα 8 στα 10 για το ui κομματι)"

δεν αντιδρα λοιπον ο κοσμος οταν παει σε κατι καλυτερο 

Δημοσ.
Στις 26/1/2022 στις 7:53 ΜΜ, Zergoulini είπε

Βαλτε ρε ζωα το Folder Thumbnail και αφηστε τις χαζομαρες. Υποτιθετε καθεσε σε ενα pc με windows για να αυξησεις το productivity αλλα με τα 11αρια ειναι λες και εχεις tablet. 

Ακριβώς αυτό έπρεπε να κάνουν...!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...