Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μια νεα λειτουργια των 11 ηταν οτι με εκανε να γυρισω αμεσως σε 10 και μαλιστα τωρα τα βλεπω και με καλο ματι. Πως καταφερνουν και κανουν ενα προιον χειροτερο απο το προηγουμενο δεν ξερω

• Like 7
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Τις λειτουργίες δήθεν βελτιωσεις που διαφημίζει η μικροσοφτ τις απολαμβάνουμε στα Αθανατα xp ήδη απο το 2002.

Δεν τρολλαρω.

Είμαι μελος στο ινσομνια απο το 2003, ασχολούμαι με τους υπολογιστές απο το 1982, ποτέ δεν φανταζομουν οτι καποια τέτοια βελτίωση θα αποτελούσε είδηση για λειτουργικό συστημα σαν τα win 11 που με το καλημέρα ζητά:

30 gb στο δίσκο, και αυτος να ειναι ssd.

64bit επεξεργαστή

8gb ram 

μικροσοφτ εχε χαρη που με κολπακια στο microcode των επεξεργαστών εχεις αποκλεισει παλαιοτερα λειτουργικα συστήματα απο το να τρέχουν στα τερατα που βγαζει σημερα η ιντελ και η amd.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, egoeimai είπε

Λέτε στο ρολόι να δείχνει και τα δευτερόλεπτα ή μόνο εμένα μου κακοφαίνεται που δεν τα έχει;

Εγω πάλι που θέλω να το εξαφανίσω και δεν μπορώ! 😕

Δημοσ.
2 ώρες πριν, egoeimai είπε

Το δοκίμασα αλλά δεν έπαιξε... 😔

Ας περιμένουμε να δούμε μπας και το φτιάξουν.

Thanks for the tip πάντως!

Εγώ κατέβασα το One-Click Registry Hack και έκανα έξοδο ( αφού έκανα τις αλλαγές στη Registry) και δουλέυει και με μικρά εικονίδια.

Δες τα spoiler...

Spoiler

1440851254_Screenshot2022-01-26215940.png.a9bf9a192b861d9e1064bb98ab36d2dc.png

Spoiler

1914155291_Screenshot2022-01-26220004.png.031c2bcf133e4b2094f9c572112a58c5.png

• Like 2
Δημοσ.

Η εταιρία αυτή πλέον μου θυμίζει τον άλλον τον τέσλα, ο οποίος έχει ένα pool με κόσμο κολλημένο σαν followers και δοκιμάζει ότι βλακεία και εξυπνάδα έχει στο κεφάλι του. Έτσι η μικρομαλακή, θεωρούν τον εαυτό τους στην ίδια θέση και κάνουν ότι βλακεία θέλουν, βγάζουν μια αρχική έκδοση όπως τους κάπνισε, και από εκεί και πέρα ότι λάχει. Και γίνονται ολόκληρες κουβέντες για το πως ένα καινούριο λειτουργικό θα σκιστεί σε ενημερώσεις τόσο σύντομα, αν η μπάρα πλέον είναι μπλε με πράσινους κόκκους και σε επόμενο update θα αλλάζει, και αν το ρολόι έχει δευτερόλεπτα... Με το συμπάθιο αλλά win10 μέχρι τουλάχιστον να μην υπάρχει support, και θα γλιτώσουμε ίσως και τα χαζο-feature updates...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πως και πως περιμένω παλι το Widget καιρου/news/χρηματιστήριο!!!

ΜΑΡΕΣΕ πολυ και ας το κράζανε πολλοί

ΥΓ. Έλεος ρε παδιά με τα παράπονα! σε κάθε έκδοση των Windows ακούω την ίδια ιστορια! κάτι πρεπει να κανουν και αυτοι στην εμφάνιση,έτσι ειναι τα πράματα. Άλλοι θέλουν την βόλεψή τους χωρίς αλλαγές, άλλοι να νιώθουν οτι κάτι γίνεται και το μαγαζί συνεχίζει να λειτουργεί. Σιγά τις μεγάλες αλλαγές με 5 χρώματα, την μπάρα στο κέντρο καιτο σταρτ απο λευκό μπλε!!!

Επεξ/σία από pW
  • Like 5
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, pW είπε

πως και πως περιμένω παλι το Widget καιρου/news/χρηματιστήριο!!!

ΜΑΡΕΣΕ πολυ και ας το κράζανε πολλοί

ΥΓ. Έλεος ρε παδιά με τα παράπονα! σε κάθε έκδοση των Windows ακούω την ίδια ιστορια! κάτι πρεπει να κανουν και αυτοι στην εμφάνιση,έτσι ειναι τα πράματα. Άλλοι θέλουν την βόλεψή τους χωρίς αλλαγές, άλλοι να νιώθουν οτι κάτι γίνεται και το μαγαζί συνεχίζει να λειτουργεί. Σιγά τις μεγάλες αλλαγές με 5 χρώματα, την μπάρα στο κέντρο καιτο σταρτ απο λευκό μπλε!!!

απο τα 7 κ μετα καθε νεο ui της ms ειναι κ downgrade ,πως να το κανουμε δλδ

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Kosianos είπε

Το οτι μπορεις παραδειγμα με εναν 6500 ι5 και μια 1050τι 16 ραμ δδρ4 να παιξεις οτιδηποτε παιχνιδι θελεις στα 100+ φπσ και να τρεξεις ολα τα προγραμματα απροβληματιστα αλλα δεν μπορεις να αναβαθμισεις σε windows 11 γιατι δεν πληρη τις προυποθεσεις μου δινει τροφη για σκεψη ..... 

μπορεις φιλε μπορεις να αναβαθμισεις ανετα τα πηρε ολα πισω 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Kosianos είπε

Το οτι μπορεις παραδειγμα με εναν 6500 ι5 και μια 1050τι 16 ραμ δδρ4 να παιξεις οτιδηποτε παιχνιδι θελεις στα 100+ φπσ και να τρεξεις ολα τα προγραμματα απροβληματιστα αλλα δεν μπορεις να αναβαθμισεις σε windows 11 γιατι δεν πληρη τις προυποθεσεις μου δινει τροφη για σκεψη ..... 

Η πολύ σκέψη όμως σε οδήγησε στον ύπνο μάλλον αν ονειρεύεσαι οτι με 1050ti παίζεις οτι παιχνίδι θες με 100+ fps....

Αν πάλι δεν κοιμάσαι αλλά όντως σκέφτεσαι βαθιά, προσπάθησε να στριμώξεις στις σκέψεις σου και το ενδεχόμενο για μαθήματα Αγγλικών.

1 ώρα πριν, gatsaras sotis είπε

Μη του το χαλάς, κάνει copy paste σε κάθε άθρο με Windows 11 στο τίτλο 🤣

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gatsaras sotis είπε

Γιατί του το χαλάς... Αφού σου λέει, δεν γίνεται.

On topic, θα έχει πολύ ενδιαφέρον να δούμε πόσο καλό compatibility θα εχουν οι εφαρμογές του android, όχι τόσο για τα windows αυτά καθ' αυτά, αλλά ίσως για κάποιο μελοντικο κινητό με windows 11..

1 ώρα πριν, MikeGR7 είπε

Η πολύ σκέψη όμως σε οδήγησε στον ύπνο μάλλον αν ονειρεύεσαι οτι με 1050ti παίζεις οτι παιχνίδι θες με 100+ fps....

Μπορεί να παίζει σε 420 ανάλυση..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 ώρες πριν, kstampo είπε

10 ώρες πριν, xbm είπε

Εγώ κατέβασα το One-Click Registry Hack και έκανα έξοδο ( αφού έκανα τις αλλαγές στη Registry) και δουλέυει και με μικρά εικονίδια.

Δες τα spoiler...

Απόκρυψη περιεχομένων

1440851254_Screenshot2022-01-26215940.png.a9bf9a192b861d9e1064bb98ab36d2dc.png

Απόκρυψη περιεχομένων

1914155291_Screenshot2022-01-26220004.png.031c2bcf133e4b2094f9c572112a58c5.png

ιλάμε για 11αρια και όλοι σπαμαρετε ότι δουλεύει ενώ είστε με windows 10.

Συγχαρητήρια. Ανακαλύψατε λειτουργία 7 ετών στα windows 10 του 2015 👏

Επεξ/σία από tsagas_lr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχάριστα νέα, πιστεύω τώρα ο media player να υποστηρίζει αναπαραγωγή υποτίτλων, streaming από online υπηρεσίες και να μην έχει αλλάξει μόνο χρώματα. Ήρθε το τέλος σου VLC🤣

Το τέλος ήρθε ακόμη και για τα Atom και SublimeText αφού η επαναστατική αυτή αναβάθμιση του notepad θα μας δώσεις την δυνατότητα να διαβάζουμε εύκολα JSON, HTML, CSS, C++ κτλ. Τι όχι ; Πραγματικά γιατί δεν τα καταργούν, χώρο πιάνουν!

Έχετε τελειοποιήσει τόσο τα windows 11 που αυτό που νοιάζει όλους είναι η εμφάνιση για να μην βαριόμαστε !

15 ώρες πριν, Kosianos είπε

Ένα πιτσιρικάς που του είπα να μην δώσει χρήματα για 1050ti μου έδειξε το ποστ σου και μου είπε " Να κοίτα, αυτός τα παίζει όλα σε πάνω από 100fps" Πες όλη την αλήθεια και όχι την μισή. Ότι έχεις  CRT οθόνη με ανάλυση 680x440 και τα settings στα ultra low γιατί παίρνεις κόσμο στον λαιμό σου 🤣

11 ώρες πριν, gatsaras sotis είπε

Χωρίς να πειράξεις registry files όπως γίνεται και εδώ ; Δηλαδή μπορώ να κατεβάσω το iso κανονικά και να κάνω εγκατάσταση Windows χωρίς "πατέντες";
https://github.com/haithamaouati/BypassWin11

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.

τα εγκατέστησα τις προάλλες και ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε κάθε αναβάθμιση πρέπει να αλλάζουν και τη θέση των λειτουργιών..κάνε ρε φίλε απλά το update

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...