vOOz Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 10 ώρες πριν, kage είπε 300% αύξηση?!! Η εμπορική σε ποια τιμή είναι Δεν εχω ιδεα. Τωρα προσπαθω να τα μαθω.. η τιμη ζωνης ήταν στα 1150 και πηγε 1950 τωρα (μοσχατο). εμπορική αξια δεν ξέρω πως θα βρω, λογικα αν κανω ενα σωστο τοπογραφικο θα ρωτησω μεσιτες. Μου ζητανε εστω τοπογραφικο από κτηματολόγιο να δειχνει ΣΔ αλλα δεν έχω προσβαση να δω. Αν καποιος ξερει ή θελει να βοηθησει, δεν θα πω οχι. Θα βρεθω με μια κληρονομια στα χερια μου (καλοδεχουμενη) αλλα δεν έχω ιδέα τι να κανω ή πως να την εκμεταλλευτω, ακομα εστω. Νομίζω η περιοχη "πουλαει" απλα επειδη ειναι διπλα στο ποταμι, ισως παιζουν θεματα δομησης που δεν γνωρίζω
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, vOOz είπε Δεν εχω ιδεα. Τωρα προσπαθω να τα μαθω.. η τιμη ζωνης ήταν στα 1150 και πηγε 1950 τωρα (μοσχατο). εμπορική αξια δεν ξέρω πως θα βρω, λογικα αν κανω ενα σωστο τοπογραφικο θα ρωτησω μεσιτες. Μου ζητανε εστω τοπογραφικο από κτηματολόγιο να δειχνει ΣΔ αλλα δεν έχω προσβαση να δω. Αν καποιος ξερει ή θελει να βοηθησει, δεν θα πω οχι. Θα βρεθω με μια κληρονομια στα χερια μου (καλοδεχουμενη) αλλα δεν έχω ιδέα τι να κανω ή πως να την εκμεταλλευτω, ακομα εστω. Νομίζω η περιοχη "πουλαει" απλα επειδη ειναι διπλα στο ποταμι, ισως παιζουν θεματα δομησης που δεν γνωρίζω Αρα, 70%. Από 110.000 πάει 190.000 Πάλι αφορολογητο.
vOOz Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Φεβρουαρίου 2022 Στις 27/1/2022 στις 9:10 ΜΜ, GREGORYMO είπε Αρα, 70%. Από 110.000 πάει 190.000 Πάλι αφορολογητο. 150,000€ δεν είναι το αφορολογητο σε διαθήκες/κληρονομιες?
johnmadgr Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Η δηλωση φορου κληρονομιας πρεπει να γινει απο τον ιδιο συμβολαιογραφο που εχει την διαθηκη υπαρχει καποια δεσμευση?
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2023 7 ώρες πριν, johnmadgr είπε Η δηλωση φορου κληρονομιας πρεπει να γινει απο τον ιδιο συμβολαιογραφο που εχει την διαθηκη υπαρχει καποια δεσμευση? ΟΧΙ 1
johnmadgr Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δικαιολογητικά για την δηλωση φορου κληρονομιας?
GREGORYMO Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2023 19 ώρες πριν, johnmadgr είπε Δικαιολογητικά για την δηλωση φορου κληρονομιας? Ο συμβολαιογράφος θα σου πει. Δεν τον γλιτώνεις 1
mechpanos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Πληροφοριακά μπορείς να ζητήσεις αντίγραφα και να πας σε άλλο συμβολαιογράφο, ή δικηγόρο, συμβουλευτικά. Και σε λογιστή βέβαια... 1
johnmadgr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Στις 22/3/2023 στις 7:11 ΜΜ, GREGORYMO είπε Ο συμβολαιογράφος θα σου πει. Δεν τον γλιτώνεις απλα απορω αν ειναι πολλα!
Joshua21 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2023 1 hour ago, johnmadgr said: απλα απορω αν ειναι πολλα! Πολλά είναι, δες παρακάτω για να πάρεις μια ιδέα: "α) ληξιαρχική πράξη θανάτου β) αντίγραφο διαθήκης γ) κληρονομητήριο ή πιστοποιητικό της αρμόδιας δημοτικής ή κοινοτικής αρχής περί του είδους και του βαθμού συγγενείας προς τον κληρονομούμενο δ) πιστοποιητικό του Γραμματέα του Ειρηνοδικείου περί μη δημοσιεύσεως νεότερης διαθήκης ή περί μη δημοσιεύσεως διαθήκης στην περίπτωση της εξ αδιαθέτου διαδοχής ε) δημόσιο έγγραφο από το οποίο να προκύπτει η ηλικία του επικαρπωτή, όταν για τον προσδιορισμό της αξίας λαμβάνεται υπόψη η ηλικία αυτού στ) έγγραφο νομιμοποιήσεως, σε περίπτωση πληρεξουσίου ζ) τα έγγραφα που αποδεικνύουν τη μετάθεση του χρόνου γένεσης της φορολογικής υποχρέωσης η) αποδεικτικά χρεών της κληρονομιάς" https://www.newmoney.gr/roh/palmos-oikonomias/oikonomia/e-klironomies-o-marathonios-ton-dikeologitikon-ke-ta-psila-grammata-tis-dilosis/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα