Προς το περιεχόμενο

Domain name

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα θελω να με βοηθησετε λιγακι με καποιες πληροφοριες σχετικα με το ποιο site θεωρειτε οτι ειναι καταλληλοτερο για να κανω e-commerce(shopify) .
1) Ποιο θεωρειτε ως καλυτερο απο γενικης αποψης..(τιμη, ευκολοτερο ui, περισσοτερες παροχες δωρεαν)
2) Ποιο δινει εμαιλ δωρεαν ? και αν δεν ειναι δωρεαν ,δινουν εμαιλ με εξτρα χρηματα ? πχ το godaddy και ποσα εμαιλ μπορω να κανω με το ονομα της εταιριας
3)Τα εξτρα αξιζουν ?πχ προστασια και άλλα(το domain.com δινει πολλα εξτρα τα οποια δεν ξερω αν χρειαζονται για αρχη τουλαχιστον)
4)Για ποσα χρονια ειναι σωστο να το κανω ? Και αν το κανω πχ για 2 μετα θα μπορω να κανω επεκταση ? ή μπορει να το χασω ή να ζητησουν πολυ μεγαλο ποσό για επεκταση?
5)Ποιο ειναι το γρηγοροτερο ?αν υπαρχει γρηγοροτερο
6)Υπαρχει καποιος να μου πει για godaddy τι συνισταται για αρχη αλλα και μετα για το τι να βαλω κατα την αγορα του ονοματος ? (ειδα εχει πολλες επιλογες στα email, εχει ενα που λεγεται filoxenia επισης ,για προστασια εχει διαφορα στις επιλογες . ) αυτα λογικα αν πατησω να παρω απλα το ονομα δεν θα εχω ουτε την βασικη εκδοση ασφαλειας σωστα ??
7)Γνωμη για google domain ?

Υ.Γ Κλεινω προς godaddy ή google domain
Υ.Γ2 Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια .Οποιος μπορει να βοηθησει ας γραφει και για ποιο θεμα απανταει.

Δημοσ.

μια γενικη παρατηρηση

e-commerce και ολα free δεν γινεται

δεν ξεκινας σε σωστη βαση

ενα e-shop θα πρεπει να το δεις σαν να θες να ανοιξεις ενα φυσικο καταστημα με τα αναλογα εξοδα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πάντα έχουν να κάνουν με τις απαιτήσεις της δουλειάς σου, ξεκίνα να πειραματίζεσαι μέχρι να καταλάβεις τι χρειάζεσαι. Όλοι πάντως έχουμε πολλούς πελάτες που ξεκίνησαν με shopify και μετά που ανέβηκαν οι απαιτήσεις τους σταμάτησε να τους καλύπτει/συμφέρει, άλλοι κάνουν μια χαρά τη δουλειά τους. Εγώ στη θέση σου θα ξεκινούσα σίγουρα με αυτό (shopify).

Όσο αφορά τα email εγώ θα σου πρότεινα να αγοράσεις ένα business πακέτο της microsoft.

Όσο ψάχνεσαι δεν βρίσκω λόγο για μεγάλες συνδρομές, με το μήνα ακόμα καλύτερα.

Το γρηγορότερο είναι μία σχετική έννοια, τα πάντα εκτός από dedicated σέρνονται αλλά για ένα cached site με κάτω από 10.000 προϊόντα και max 50 ταυτόχρονους πελάτες μπορεί όλα αυτά που κοιτάς να είναι αρκετά, θα το δεις στην πράξη ανάλογα με το traffic σου.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...