ntinoumaria Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 παιδιά μια ερώτηση για το instagram θέλω να κάνω. Από χθες πάω πχ να κάνω στόρυ και δεν μου εμφανίζει τις φωρογραφίες μου βλέπω ένα απέραντο μαύρο😅...έκανα ενημέρωση κατέβασα ξανά το ίνστα τίποτα.Έκανα επανεκκίνηση το κινητό πάλι τίποτα. Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό τι βασικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω;🤣
zanskou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 έχεις δώσει permissions στην εφαρμογή ώστε να μπορεί να έχει πρόσβαση στη βιβλιοθήκη των φωτογραφιών ; 1
poulinos Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 8 hours ago, ntinoumaria said: παιδιά μια ερώτηση για το instagram θέλω να κάνω. Από χθες πάω πχ να κάνω στόρυ και δεν μου εμφανίζει τις φωρογραφίες μου βλέπω ένα απέραντο μαύρο😅...έκανα ενημέρωση κατέβασα ξανά το ίνστα τίποτα.Έκανα επανεκκίνηση το κινητό πάλι τίποτα. Δεν ξέρω αν φταίει το κινητό τι βασικά. Γνωρίζει κανείς τι μπορώ να κάνω;🤣 δοκιμη απο αλλο κινητο; εναλλακτικα ρυθμισεις και στα apps δες τι permission εχει το instagram
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα