Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χωρις micro sd με τιποτα δεν αλλαζω τηλ. κατεβαζω σειρες ταινιες πολλες φορες η αρχεια απο youtube για podcast στο αυτοκινητο δεν θελω να χρησιμοποιω την εσωτερικη μνημη για αυτο. οποτε μενουμε σε note 20

• Like 1
  • Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Dmspolys είπε

Εντάξει δεν υπάρχει και πολύ μεγάλη λαχτάρα για το τι θα μας παρουσιάσει κάντε μία αντιγραφή επικόλληση από το προηγούμενο μοντέλο βάλτε μεγαλύτερη μπαταρία ίσως κάρτα μνήμης μεγαλύτερο χώρο αποθηκευτικό και ορίστε το καινούργιο s22!!!! Σιγά τα οα

Και 300-500 πάνω στην τιμή 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, ScorpioX777 είπε

Πρωτη χρονια που δεν εχω hype για την παρουσιαση...λετε να εχω κορωνοιο η μηπως ειναι σημαδι οτι πρεπει να αλλαξω μαρκα.

Εγώ πάλι, πρώτη φορά που το περιμένω!

Δημοσ.

Η Samsung όπως φαίνεται τον τελευταίο καιρό, έχει επικεντρωθεί κυρίως στο software κομμάτι και λιγότερο στις κλασσικές χωρίς νόημα αναβαθμίσεις υποσυστημάτων, μόνο και μόνο για τα νούμερα και τα στεγνά specs στα χαρτιά. Και κατά την ταπεινή μου άποψη, πολύ καλά κάνει! Ναι μεν θα φοράει ότι καλύτερο κι ότι πιο τελευταίο σε H/W, αλλά εφόσον έχει φτάσει στο σημείο να σου δίνει ένα από τα πιο ολοκληρωμένα λογισμικά εκεί έξω, με μηνιαίες αναβαθμίσεις στην ώρα τους, με Android updates λίγο μετά την Google, με κάμερες στις κορυφαίες (όχι ότι μας τσαμπουνάει το DxOMark) δεν χρειάζεται κάποιος κάτι παραπάνω από αυτό.

Άλλωστε αυτό είναι και το όλο νόημα σε ένα smartphone. Το user experience και να σου δίνει την δυνατότητα να χρησιμοποιείς μια συσκευή όσο πιο εύκολα γίνεται out of the box, σε συνδυασμό με το οικοσύστημα τους. Τα υπόλοιπα είναι φρού φρού κι αρώματα για Κινέζικά παιχνιδάκια και των θαυμαστών τους.

• Like 4
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, EmptyPromises είπε

και κλασικα παλι σε αυτες τις γνωστες απιστευτες τιμες....

Ποια εταιρεία δεν έχει πολύ υψηλές τιμές στις ναυαρχίδες της; Ε το ιδιο και η Samsung με την S σειρά της. Οτι πληρώνεις παίρνεις.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, hliastsek είπε

Ποια εταιρεία δεν έχει πολύ υψηλές τιμές στις ναυαρχίδες της; Ε το ιδιο και η Samsung με την S σειρά της. Οτι πληρώνεις παίρνεις.

Η Google φέτος νομίζω πώς έδωσε το παράδειγμα με χαμηλότερες τιμές. Όχι βέβαια πως ενδιαφέρουν το ελληνικό κοινό, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Waiss είπε

Η Google φέτος νομίζω πώς έδωσε το παράδειγμα με χαμηλότερες τιμές. Όχι βέβαια πως ενδιαφέρουν το ελληνικό κοινό, αλλά να 'χαμε να λέγαμε.

Όντως αλλα και πάλι οι τιμές είναι στα ύψη. Γιατί δεν ενδιαφέρουν το Ελληνικό κοινό; Δες αντίστοιχα τις πωλήσεις των iphone που έχουν ίδια τιμή με αυτά που συζητάμε.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hliastsek είπε

Όντως αλλα και πάλι οι τιμές είναι στα ύψη. Γιατί δεν ενδιαφέρουν το Ελληνικό κοινό; Δες αντίστοιχα τις πωλήσεις των iphone που έχουν ίδια τιμή με αυτά που συζητάμε.

Για τα Pixels της Google εννοώ πως δεν ενδιαφέρουν το ελληνικό κοινό. Εκτός από ορισμένους καμμένους σαν κι εμένα 😛

Δημοσ.
3 ώρες πριν, hliastsek είπε

ολες το point μου ομως ειναι γιατι να δινουμε τοσα για συσκευες που κανουν την δουλεια φτηνοτερων.....; δεν μιλαμε για παιχνιδια κτλ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, EmptyPromises είπε

ολες το point μου ομως ειναι γιατι να δινουμε τοσα για συσκευες που κανουν την δουλεια φτηνοτερων.....; δεν μιλαμε για παιχνιδια κτλ...

Ευτυχώς επιλογές υπάρχουν για ολα τα γούστα και τις τσέπες.Αν εννοείς φθηνότερες τα Xiaomi ή άλλες συσκευές των 200 ευρώ, θα σου πω απλά ότι δεν μπορούν να συγκριθούν πουθενά. Οθόνη, κάμερα, λογισμικό, υποστήριξη, κατασκευή, απόκριση είναι μερα με την νύχτα.

Ασφαλώς και οτι εφαρμογή θέλεις μπορείς να την τρέξεις και σε φθηνότερες συσκευές χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι η εμπειρία χρήσης είναι ίδια.

Επεξ/σία από hliastsek
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι τιμές θα είναι ίδιες με τις περσινές και πληροφορίες από έγκυρη πηγή λένε ότι το ultra θα έχει επίπεδη οθόνη. Βασικά οι πληροφορίες προέρχονται από το φυλλάδιο παρουσίασης της Samsung. 

Τα υπόλοιπα είναι γνωστά… exynos 2200 με AMD GPU. Η ίδια κάμερα 108mpx βελτιωμένη στα σημεία όπως ο OIS. Και λένε για μεγάλη βελτίωση στο video. 

Επεξ/σία από Xviper13
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, hliastsek είπε

Ευτυχώς επιλογές υπάρχουν για ολα τα γούστα και τις τσέπες.Αν εννοείς φθηνότερες τα Xiaomi ή άλλες συσκευές των 200 ευρώ, θα σου πω απλά ότι δεν μπορούν να συγκριθούν πουθενά. Οθόνη, κάμερα, λογισμικό, υποστήριξη, κατασκευή, απόκριση είναι μερα με την νύχτα.

Ασφαλώς και οτι εφαρμογή θέλεις μπορείς να την τρέξεις και σε φθηνότερες συσκευές χωρίς πρόβλημα. Αυτό όμως δε σημαίνει οτι η εμπειρία χρήσης είναι ίδια.

το αποτέλεσμα είναι το ίδιο φίλε μου, το να σε πιάνουν κορόιδο οι εταιρίες δεν λέγετε εμπειρια αλλα γατοκατασταση....

η εμπειρα χρήσης μπορεί να ειναι και φτηνοτερη η αλλιώς εξυπνότερη αν εξερεσουμε τον παραγωντα ποζεριας και θέλω το τελευταίο απλά για να λέω... σημασία έχει η ποιότητα επιλογών και έξυπνων κινήσεων. εμείς  κίνουμε την αγορά, αν θέλουν λοιπόν να σκάμε χιλιάρικα σαν τσίχλες καλά να πάθουμε και καλά μας κάνουν οι εταιρίες και μας τσεκουρονουν.

Επεξ/σία από EmptyPromises

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...