Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε

Υπάρχει διαφορά στο αποτέλεσμα; γιατί λίγες φορές που έβαλα φρέσκια δν κατάλαβα κάτι 

Εχει τυχει με ξηρη (μαλιστα ηταν αυτη η caputo) να μην μου φουσκωσει καθολου σχεδον. Οποτε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο βαζω φρεσκια που ειναι σιγουρα οκ. Εχω ξηρη μαγια για αλλες συνταγες ή αμα θελω να κανω καμια πιτσα κλασικη ελληνικη ταψιου.

Δημοσ.
9 minutes ago, Giwrgos_M said:

Υπάρχει διαφορά στο αποτέλεσμα; γιατί λίγες φορές που έβαλα φρέσκια δν κατάλαβα κάτι 

Καμία διαφορά.. 

• Like 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Εχει τυχει με ξηρη (μαλιστα ηταν αυτη η caputo) να μην μου φουσκωσει καθολου σχεδον. Οποτε για να εχω το κεφαλι μου ησυχο βαζω φρεσκια που ειναι σιγουρα οκ. Εχω ξηρη μαγια για αλλες συνταγες ή αμα θελω να κανω καμια πιτσα κλασικη ελληνικη ταψιου.

Τελευταία φορά αυτό έπαθα.. Όχι με caputo με ελληνική.. Θα βάζω φρέσκια κ εγώ.. 

Ότι περισσεύει από το κυβακι το αποθηκευεις κάπως ή πάει για πέταμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως με την ξηρή μαγιά της caputo είχαν πολλοί πρόβλημα. Έλεγαν οτι είναι inactive κλπ. Εγώ προσωπικά παλιά είχα πάρει δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πλέον έχω στην κατάψυξη μόνιμα φρέσκια, την βγάζω και τη χρησιμοποιώ απευθείας. Κανένα πρόβλημα. 

Επεξ/σία από Zenor
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε

Τελευταία φορά αυτό έπαθα.. Όχι με caputo με ελληνική.. Θα βάζω φρέσκια κ εγώ.. 

Ότι περισσεύει από το κυβακι το αποθηκευεις κάπως ή πάει για πέταμα; 

Tην κραταω ψυγειο μεχρι ημερομηνια ληξης και μετα σκουπιδια. Δεν εχει νοημα να ρισκαρεις για 0,50-0,80€ που κοστιζει.

Δημοσ.
41 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Tην κραταω ψυγειο μεχρι ημερομηνια ληξης και μετα σκουπιδια. Δεν εχει νοημα να ρισκαρεις για 0,50-0,80€ που κοστιζει.

Κατάψυξη κρατάει για πάντα πάντως, κόβεις όση θες παγωμένη και την υπόλοιπη πίσω κατάψυξη. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποιο φουρνάκι για πίτσα αλλά θέλω κάποια οικονομική λύση. Έχει κανείς άποψη για το παρακάτω? Αξίζει η αγορά του ή καλύτερα στο φούρνο από το συγκεκριμένο φουρνάκι?

https://www.aliexpress.com/item/1005007994398137.html

Επεξ/σία από surveyor81
Δημοσ.
20 minutes ago, Achilleaspap said:

Αν θέλω να τη βάλω σε κομμάτια τη βάζω όταν είναι έτοιμη δηλαδή όταν τελειώσει το στάδιο της ωρίμανσης? 

Στο τελικό στάδιο βάζεις τη μπάλα που έχει φουσκωσει κατάψυξη. Την προηγούμενη μέρα από τη μέρα που θα φτιάξεις πίτσα τη βγάζεις από την κατάψυξη και τη βάζεις ψυγείο. 2-3 ώρες πριν φτιάξεις την πίτσα (ανάλογα και τη θερμοκρασία περιβάλλοντος) θα τη βγάλεις από το ψυγείο και θα την αφήσεις να πιάσει θερμοκρασία. 

12 minutes ago, surveyor81 said:

Καλησπέρα. Σκεφτόμουν να αγοράσω κάποιο φουρνάκι για πίτσα αλλά θέλω κάποια οικονομική λύση. Έχει κανείς άποψη για το παρακάτω? Αξίζει η αγορά του ή καλύτερα στο φούρνο από το συγκεκριμένο φουρνάκι?

https://www.aliexpress.com/item/1005007994398137.html?spm=a2g0o.productlist.main.1.25523555nPMdic&algo_pvid=fe138be3-3522-472c-8cd2-84a838269050&algo_exp_id=fe138be3-3522-472c-8cd2-84a838269050-0&pdp_npi=4%40dis!EUR!233.32!139.99!!!236.63!141.97!%40210390b817389383027678722efcc7!12000043192745673!sea!GR!3735090010!X&curPageLogUid=iQl9N2DCKzeG&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A

Πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Zenor είπε

Πεταμένα λεφτά κατά τη γνώμη μου.

κακή ποιότητα ψησίματος ή δεν πιάνει υψηλή θερμοκρασία? ή λόγω μικρού μεγέθους? εκτός από ooni υπάρχει κάποια αξιόλογη μάρκα σε πιο οικονομική τιμή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, surveyor81 είπε

https://www.aliexpress.com/item/1005007994398137.html

Ειδικός δεν είμαι αλλά καλύτερα να δώσεις λιγα παραπάνω (νταξει όχι λίγα 😛) αλλά να το χαρείς. Τσεκαρε αυτό είναι και σε έκπτωση και με δωρεάν μεταφορικά . 

Α τώρα είδα ότι αυτό είναι με γκάζι αρα δεν είσαι περιορισμένος οπότε άκυρο 

Επεξ/σία από Achilleaspap

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...