Achilleaspap Δημοσ. Πέμπτη στις 02:13 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 02:13 μμ Απο Αλεύρι τι χρησιμοποιείται; Δε ψήνομαι να πληρώσω τα γ@μησιατικα του mypizza
Zenor Δημοσ. Πέμπτη στις 02:32 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 02:32 μμ 18 minutes ago, Achilleaspap said: Απο Αλεύρι τι χρησιμοποιείται; Δε ψήνομαι να πληρώσω τα γ@μησιατικα του mypizza caputo pizzeria θα βρεις σε πολλά σουπερμαρκετ
SagoniasSlutRos Δημοσ. Πέμπτη στις 03:19 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 03:19 μμ Caputo: Pizzeria σε ολα τα σουπερ μαρκετ Nuvola στο μαρτ σε 5κιλο Nuvola super στο mypizza οταν βαλει δωρεαν μεταφορικα σε καμια BF Ψηνομαι να παρω και ενα 25κιλο τετοιο και να το μοιραστω με κανενα φιλο: https://crusters.gr/product/molini-pizzuti-amalfi-oro/
Achilleaspap Δημοσ. Πέμπτη στις 04:07 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 04:07 μμ https://lianiki.mrpanda.gr/αλεύρια/23607-le-farine-polselli-αλεύρι-super-5kg-2112831200011.html έχω πάρει αυτό μένει ν το δοκιμάσω
Zenor Δημοσ. Πέμπτη στις 04:11 μμ Μέλος Δημοσ. Πέμπτη στις 04:11 μμ 3 minutes ago, Achilleaspap said: https://lianiki.mrpanda.gr/αλεύρια/23607-le-farine-polselli-αλεύρι-super-5kg-2112831200011.html έχω πάρει αυτό μένει ν το δοκιμάσω Μια χαρά είναι αντίστοιχο με το caputo pizzeria. το έχω δουλέψει πολλές φορές 1
nikos16717 Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 08:43 μμ Από αυτά που έχετε δοκιμάσει αν μπορούσατε να τα βάλετε σε μια σειρά από το καλύτερο προς το λιγότερο ποια θα ήταν αυτή (ανάλογα και με το είδος της πίτσας που θέλει ο καθενας)?
Giwrgos_M Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 07:39 πμ Εγώ το επόμενο που θα πάρω είναι αυτό
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:59 πμ 13 ώρες πριν, nikos16717 είπε Από αυτά που έχετε δοκιμάσει αν μπορούσατε να τα βάλετε σε μια σειρά από το καλύτερο προς το λιγότερο ποια θα ήταν αυτή (ανάλογα και με το είδος της πίτσας που θέλει ο καθενας)? Nuvola super > nuvola > pizzeria 2 1
pallisi Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:45 πμ Εγώ θα έλεγα Pizzeria>Nuvola Super>Nuvola.
Zenor Δημοσ. Παρασκευή στις 01:51 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 01:51 μμ Η διαφορά του pizzeria με το nuvola είναι οτι το δεύτερο είναι tipo 0 που σημαίνει πρακτικά οτι δεν είναι τόσο καλά κοσκινισμένο και περιέχει μέσα λίγο πίτουρο το οποίο δεν περνάει κανονικά στα 00 άλευρα. super nuvola είναι πιο δυνατό με περισσότερη πρωτεΐνη και είναι φτιαγμένο για μακρές ωριμάνσεις και χρήση σε preferments κλπ. Θα είχε ενδιαφέρον εσείς που τα βάζετε σε σειρά να μας πείτε και πως το έχετε βγάλει. ειδικά η σύγκριση του pizzeria με super nuvola είναι ψιλο-άκυρη αν δεν ξέρουμε για ποια χρήση έχει χρησιμοποιηθεί το κάθε αλεύρι.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:02 μμ 4 λεπτά πριν, Zenor είπε Θα είχε ενδιαφέρον εσείς που τα βάζετε σε σειρά να μας πείτε και πως το έχετε βγάλει. Aν κανω ζυμαρι 24ωρο με direct μεθοδο, τοτε χρησιμοποιω pizzeria. Aν κανω ζυμαρι 48-72ωρο με biga 100% τοτε βαζω nuvola super αν εχω, αλλιως το απλο nuvola, αλλιως το pizzeria (και θα παω μαξ 48ωρο). Eπειδη λοιπον πειραματιζομαι με biga τις τελευταιες φορες, εχω δει οτι η σειρα που προτιμω ειναι η συγκεκριμενη: Nuvola super > nuvola > pizzeria Τα εχω βαλει σε αυτη τη σειρα γιατι με το super εχω δει μεγαλυτερη ευκολια στο ζυμωμα σε 70% υγρασια, καθως και πιο ευκολη διαχειριση της ζυμης μετα οταν την κανω μπαλες, οταν την ανοιγω, οταν την βαζω μεσα στον φουρνο. Ελπιζω να σε καλυψα. 1
Giwrgos_M Δημοσ. Παρασκευή στις 02:17 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:17 μμ Από μαγιά σε μακρά οριμανση τι βάζεις; φρέσκια ή ξερή;
Zenor Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ Μέλος Δημοσ. Παρασκευή στις 02:27 μμ 16 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Aν κανω ζυμαρι 24ωρο με direct μεθοδο, τοτε χρησιμοποιω pizzeria. Aν κανω ζυμαρι 48-72ωρο με biga 100% τοτε βαζω nuvola super αν εχω, αλλιως το απλο nuvola, αλλιως το pizzeria (και θα παω μαξ 48ωρο). Eπειδη λοιπον πειραματιζομαι με biga τις τελευταιες φορες, εχω δει οτι η σειρα που προτιμω ειναι η συγκεκριμενη: Nuvola super > nuvola > pizzeria Τα εχω βαλει σε αυτη τη σειρα γιατι με το super εχω δει μεγαλυτερη ευκολια στο ζυμωμα σε 70% υγρασια, καθως και πιο ευκολη διαχειριση της ζυμης μετα οταν την κανω μπαλες, οταν την ανοιγω, οταν την βαζω μεσα στον φουρνο. Ελπιζω να σε καλυψα. Είναι λογικό να προτιμάς το super nuvola αν παίζεις με biga και με μεγάλους χρόνους ωρίμανσης και φυσικά τέτοια υγρασία καθώς οποιοδήποτε άλλο αλεύρι θα κλατάρει. Απλά λέω οτι καλό είναι να γράφουμε και το γιατί , διαφορετικά μια απλή σειρά προτίμησης είναι κάπως άνευ ουσίας. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 02:31 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:31 μμ 13 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Από μαγιά σε μακρά οριμανση τι βάζεις; φρέσκια ή ξερή; φρεσκια 1
Giwrgos_M Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 02:58 μμ Υπάρχει διαφορά στο αποτέλεσμα; γιατί λίγες φορές που έβαλα φρέσκια δν κατάλαβα κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα