Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν κρατήθηκα κ άνοιξα κ τη δεύτερη gustona. Οφείλω να ομολογήσω πως δεν είχε καμία σχέση με την πρώτη, με λίγη ζάχαρη κ μπαχαρικά είχε ευχάριστη γεύση Παίρνω πισω λοιπόν αυτό που είπα κ θα την έχω πάλι στα υποψιν.

  • Like 1
  • Απαντ. 816
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την εχω δοκιμασει και γω. Οκ ειναι, δεν καταλαβα και καποια διαφορα απο ελληνικες τυπου κυκνος κλπ. Απλα κοστιζει 80-90λεπτα και οι ελληνικες 1.20-1.30

 

Δημοσ.

το καλυτερο ελληνικο ντοματακι που εφαγα κονσεβα ηταν της ομοσπονδιας

https://trofodosies.gr/shop/τροφιμα/κονσερβεσ-σαλτσεσ-τουρσια/ομοσπονδια-ντοματακια-400gr-ολοκληρα-απο/

θελω να δοκιμασω αυτο της  gustona,για να το φερνει ο ΑΒ κατι καλο θα εχει.

αν θελετε σαλτσα χωρις κιτρικο οξυ που εχουν συνηθως και την κανει λγιο ξυνη,και χωρις συντηριτικα,δοκιμαστε αλμωπια σαλτσες ,εχουν πολυ καλη γευση .

https://almopia-food.com/more2.php?l=el&id=2642

μοιαζει πολυ με την σαλτσα που καναμε το καλοκαιρι σπιτι μας οταν αγοραζαμε ρομα ντοματακια και τα βραζαμε μετα και μεσα σε γυαλινο ανοιγαμε ολη την χρονια.πολυ νοστιμα για πιτσα.

  • 4 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...