Giwrgos_M Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Πάρτε και μια biga μου 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Και ενα δικο μου: 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου 48 ώρες ωρίμανση Poolish 63% νερο 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Έχω βάλει σκοπό να πετύχω το ζυμαρι του puff daddy το οποίο είναι απ τα καλύτερα που έχω φάει . Θα το κάνω. Έχω αρκετές πληροφορίες για το πως να πάρεις καλό αποτέλεσμα από biga, απλά δεν είχα ασχοληθεί. Είναι σίγουρα 100% biga 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Με μια γρήγορη ματιά που είδα πιστεύω πως το ζυμάρι του έχει υγρασία 65-70% Μην κολλάς στο θέμα biga. Δώσε χρόνο στο ζυμάρι σου και θα δεις τεράστιο στεφάνι. Μία δοκιμή μου με poolish και υγρασία 68%, 48 ώρες ωρίμανση φούσκωσε σαν μπαλόνι. Δες φώτο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, alimentas είπε Έχω βάλει σκοπό να πετύχω το ζυμαρι του puff daddy το οποίο είναι απ τα καλύτερα που έχω φάει . Θα το κάνω. Έχω αρκετές πληροφορίες για το πως να πάρεις καλό αποτέλεσμα από biga, απλά δεν είχα ασχοληθεί. Είναι σίγουρα 100% biga Από τον Vincenzo Abbate εχει μάθει να κάνει πίτσα αυτός. Δες το πρώτο βίντεο που σου έστειλα. Αν θυμάμαι καλά 75% είναι το ζυμάρι του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πιθανό το κόβω. Ερασιτέχνης είναι αυτός που έχει το μαγαζί ο οποίος κάπου είχα διαβάσει ότι έψηνε σαν εμάς πχ πορωμενος κ παράτησε δουλεια κ ΕΚΑΝΕ πιτσαρία . Σιγουρα κάνει κάποια απ αυτές τις συνταγές. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από alimentas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, alimentas είπε Πιθανό το κόβω. Ερασιτέχνης είναι αυτός που έχει το μαγαζί ο οποίος κάπου είχα διαβάσει ότι έψηνε σαν εμάς πχ πορωμενος κ παράτησε δουλεια κ ΕΚΑΝΕ πιτσαρία . Σιγουρα κάνει κάποια απ αυτές τις συνταγές. Έχω πετύχει σε κάποιο στορυ να κάνει tag κατι και το έψαξα και με οδήγησε σε σεμινάρια που κάνει ο συγκεκριμένος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Έχει κάνει κανείς δοκιμή με αλεύρι για τσουρέκι λόγο μεγαλύτερου ποσοστού πρωτεΐνης; Θέλω να κάνω ζύμη τραγανή και όχι τόσο αέρινη αυτή τη φορά. Από ναπολιτάνικη το έχω τερματίσει 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 37 minutes ago, Giwrgos_M said: Έχει κάνει κανείς δοκιμή με αλεύρι για τσουρέκι λόγο μεγαλύτερου ποσοστού πρωτεΐνης; Θέλω να κάνω ζύμη τραγανή και όχι τόσο αέρινη αυτή τη φορά. Από ναπολιτάνικη το έχω τερματίσει 😊 Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮 Όσο για το αλεύρι που λες, γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Ή τις βαζεις μετα απο μια μερα στο airfryer για ζεσταμα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Zenor είπε Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮 Όσο για το αλεύρι που λες, γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. Ναι φίλε μου εγώ είμαι😜 Εχω και ξυλοφουρνο και αερίου χειροποίητο.. Θα ανεβάσω αργότερα φωτογραφιες να το δείτε. Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν κραταει πολύ τι τραγανο και θέλω να κάνω δοκιμές. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας 16 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εντάξει τι να λέμε τώρα.. μπράβο ρε συ τρομερή δουλειά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Share Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 34 minutes ago, Giwrgos_M said: Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας μπράβο ρε φιλε είσαι φοβερος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα