energy52 Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 3 ώρες πριν, SagoniasSlutRos είπε Μίξερ Kenwood chef Αν καταφέρω να έχω ποτέ μεγαλύτερη κουζίνα θα πάρω ζυμωτηριο. Ωραιος! Ψηνομαι για αυτη..https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/polumixer/232667-πολυμιξερ-izzy-30115-pro-grey Θεωρεις θα μπορεσει να βγαλει αξιοπρεπη ζυμη; οχι απαραιτητα για ιταλικη πιτσα, αφου ουτως η αλλως δεν εχω τα μέσα..εχω δοκιμασει στην υγραεριου αλλα ξερεις το αποτελεσμα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 6 Αυγούστου Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 8 ώρες πριν, energy52 είπε Ωραιος! Ψηνομαι για αυτη..https://www.kotsovolos.gr/small-home-appliances/kitchen-appliances/polumixer/232667-πολυμιξερ-izzy-30115-pro-grey Θεωρεις θα μπορεσει να βγαλει αξιοπρεπη ζυμη; οχι απαραιτητα για ιταλικη πιτσα, αφου ουτως η αλλως δεν εχω τα μέσα..εχω δοκιμασει στην υγραεριου αλλα ξερεις το αποτελεσμα.. Πραγματικά δεν ξέρω. Σκέψου το Kenwood ζορίζεται να βγάλει σωστή ζύμη με 70% υγρασία. Στις οδηγίες λέει τα ζυμαρια να τα δουλεύεις χαμηλή ταχύτητα. Μόνο αν αυξήσεις γίνεται δουλειά όμως και κουνιέται ολόκληρο. Οπότε δεν ξέρω αυτό πως θα ανταπεξέλθει. Σε χαμηλότερες υγρασίες είναι σίγουρα πιο εύκολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Νομίζω ότι έχει γραφεί και παλαιότερα αλλά ψάχνω και δε μπορώ να το βρω...Σε Ooni Karu 16, για τη σύνδεση με τη φιάλη προπανίου, χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 13 Αυγούστου Μέλος Share Δημοσ. 13 Αυγούστου Όχι αρκεί η φιάλη σου να είναι prime γιατί αυτός ο ρυθμιστής είναι τύπου clip on. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 13 Αυγούστου Share Δημοσ. 13 Αυγούστου 5 λεπτά πριν, purif είπε Νομίζω ότι έχει γραφεί και παλαιότερα αλλά ψάχνω και δε μπορώ να το βρω...Σε Ooni Karu 16, για τη σύνδεση με τη φιάλη προπανίου, χρειάζεται κάτι άλλο πέρα από αυτό; Δεν ειχε λαστιχο και ρυθμιστη στο πακετο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 18 hours ago, SagoniasSlutRos said: Δεν ειχε λαστιχο και ρυθμιστη στο πακετο; Έχει αλλά δεν έχω πάρει ακόμα μπουκάλα Prime και δε ξέρω αν κάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 53 λεπτά πριν, purif είπε Έχει αλλά δεν έχω πάρει ακόμα μπουκάλα Prime και δε ξέρω αν κάνει. Απο κει που θα παρεις την prime θα σου δωσουν και τον αντιστοιχο ρυθμιστη( μειγμα 30mbar, προπανιο 37mbar). Σωληνα δεν χρειαζεσαι αλλο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου Έχω ψήσει 2 φορές με τον Glowen Raptor. Ο φούρνος είναι ωραίος, έχει μεγάλο άνοιγμα για να βάζεις την πίτσα και να την γυρνάς με άνεση αλλά δεν είναι να τον δουλεύεις με ξύλα. Εκτός του ότι με τα ξύλα βγάζει άπειρη κάπνα και μαυρίζει το ταβάνι στο μπαλκόνι, θέλει πολλή ώρα να ανεβάσει θερμοκρασία και πρέπει συνέχεια να βάζεις ξύλα και να βγάζεις στάχτες. Θέλει επίσης πολλές ώρες μέχρι να σβήσει τελείως. Θα πάρουμε υγραέριο να τον ανάβουμε απο εδώ και πέρα. Οι πίτσες καλές βγήκαν εκτός απο μία που στο γύρισμα μου διαλύθηκε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 14 Αυγούστου Share Δημοσ. 14 Αυγούστου 8 λεπτά πριν, Silverage είπε Εκτός του ότι με τα ξύλα βγάζει άπειρη κάπνα και μαυρίζει το ταβάνι στο μπαλκόνι, θέλει πολλή ώρα να ανεβάσει θερμοκρασία και πρέπει συνέχεια να βάζεις ξύλα και να βγάζεις στάχτες. Θέλει επίσης πολλές ώρες μέχρι να σβήσει τελείως. Δεν υπαρχει νοημα να χρησιμοποιεις ξυλα για τοσους μικρους χρονους ψησιματος. Γκαζι all the way. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
purif Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου On 14/08/2024 at 14:01, SagoniasSlutRos said: Απο κει που θα παρεις την prime θα σου δωσουν και τον αντιστοιχο ρυθμιστη( μειγμα 30mbar, προπανιο 37mbar). Σωληνα δεν χρειαζεσαι αλλο. Τελικά δεν είχε ούτε σωλήνα ούτε ρυθμιστή. Θυμόμουν λάθος. Μόνο το καυστήρα προπανίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου Για δείξε καμία πίτσα από raptor. Φαίνεται τρομερό φουρνακι για τα λεφτά του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου On 14/08/2024 at 14:05, Silverage said: Έχω ψήσει 2 φορές με τον Glowen Raptor. Ο φούρνος είναι ωραίος, έχει μεγάλο άνοιγμα για να βάζεις την πίτσα και να την γυρνάς με άνεση αλλά δεν είναι να τον δουλεύεις με ξύλα. Εκτός του ότι με τα ξύλα βγάζει άπειρη κάπνα και μαυρίζει το ταβάνι στο μπαλκόνι, θέλει πολλή ώρα να ανεβάσει θερμοκρασία και πρέπει συνέχεια να βάζεις ξύλα και να βγάζεις στάχτες. Θέλει επίσης πολλές ώρες μέχρι να σβήσει τελείως. Θα πάρουμε υγραέριο να τον ανάβουμε απο εδώ και πέρα. Οι πίτσες καλές βγήκαν εκτός απο μία που στο γύρισμα μου διαλύθηκε. Επιτρέπεται να ανάβεις φωτιά σε μπαλκόνι είτε προέρχεται από ξύλο είτε από γκάζι ή το κτίριο που μένεις είναι ιδιόκτητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 18 Αυγούστου Share Δημοσ. 18 Αυγούστου (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, alimentas είπε Για δείξε καμία πίτσα από raptor. Φαίνεται τρομερό φουρνακι για τα λεφτά του Δεν τράβηξα φωτογραφίες αλλά μην νομίζει ότι ήταν σαν αυτές με τα φοβερά ζυμάρια που έβλεπα σε προηγούμενες σελίδες. Ήταν πιο ταπεινές αφού δεν είχαμε ξαναφτιάξει σε φούρνο για πίτσα. 22 λεπτά πριν, Speculoos είπε Επιτρέπεται να ανάβεις φωτιά σε μπαλκόνι είτε προέρχεται από ξύλο είτε από γκάζι ή το κτίριο που μένεις είναι ιδιόκτητο; Είναι οικογενειακή πολυκατοικία, μένουμε στον τελευταίο όροφο και τριγύρω λείπουν λόγω διακοπών. Με γκάζι σίγουρα δεν θα έχει κανείς θέμα αφού δεν βγάζει κάπνα. Επεξ/σία 18 Αυγούστου από Silverage 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakisaudi Δημοσ. 19 Αυγούστου Share Δημοσ. 19 Αυγούστου (επεξεργασμένο) Ψησιμο πεινιρλι με κομματακια πανσετας πρασινη πιπερια και κασερι σε χαμηλη θερμοκρασια σε φούρνο πιτσας με υγραεριο και στο τέλος αρκετο λεμονι με ριγανη 😅😅 Επεξ/σία 19 Αυγούστου από sakisaudi 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Achilleaspap Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου https://www.skroutz.gr/s/45788247/Cozze-90355-Ilektrikos-Fournos-Pitsas.html?utm_source=android&utm_campaign=skroutz_share πώς σας φαίνεται ; Οι φωτογραφίες πάντως στο σχολικό φαίνεται για υπέρτιμιο φουρνάκι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα