Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Όσοι έχετε φουρνάκια πίτσας, που τα ακουμπάτε όταν ψήνετε;

Το τραπέζι στο μπαλκόνι έχει τζάμι και μάλλον δεν θα αντέξει τα 20 κιλά από το φουρνάκι. 

Στο γυαλινο τραπεζι το ακουμπαω εγω. Δεν ειναι 20κιλα παντως, καμια 10αρια το υπολογιζω.

Επεξ/σία από SagoniasSlutRos
  • Απαντ. 816
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 minutes ago, Imortal_for_ever said:

δειτε εδω .... αν και ελλαδα δεν υπάρχουν ... νομιζω ενα τετοιο σε οικιακό φουρνο με 250 βαθμους σε γκριλ δεν θα εχει να ζηλέψει κατι περα απο τον χρονο ψησίματος με ενα ονι.

https://bakingsteel.com/collections/steels

 

 

Δυστυχώς ο οικιακός φούρνος δεν μπορεί να φτάσει τις θερμοκρασίες που θέλουμε όσοι φτιάχνουμε ναπολιτάνικη τύπου πίτσας, ότι και να βάλουμε μέσα. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
16 minutes ago, Zenor said:

Δυστυχώς ο οικιακός φούρνος δεν μπορεί να φτάσει τις θερμοκρασίες που θέλουμε όσοι φτιάχνουμε ναπολιτάνικη τύπου πίτσας, ότι και να βάλουμε μέσα. 

Aυτό. Αποκλείεται να πιάσει οικιακός φούρνος τους 420+ βαθμούς που χρειάζεται η ναπολιτάνικη.

Στην οικογένεια μόνο σε εμένα μου αρέσουν οι high hydration/neapolitan style pizzas οπότε μια χαρά βολευόμαστε με το steel. Kάνω ουσιαστικά ένα είδος ΝΥ/delivery που είναι ευχάριστο για τα παιδιά με λίγο μεγαλύτερο hydration, 63-65% ανάλογα την εποχή και το αλεύρι.

Σε αυτές τις συνθήκες έχω μετρήσει με θερμόμετρο laser ότι η θερμοκρασία στο steel είναι στους 300+ βαθμούς, αρκετούς για να ψήσει μια λεπτή ζύμη σε 5-7 λεπτά. Σε τεστ που έκανα να δω πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει και να κρατήσει θερμοκρασία το steel το έβαλα μόνο του να γλύψει σχεδόν το γκριλ για πάνω από μισή ώρα και έφτασε τους 355 αλλά δεν μου χρειάζεται για το προϊόν που φτιάχνω. Οπότε προθερμαίνω τον φούρνο για κάπου 40 λεπτά και κανά 5λεπτο πριν βάλω την πίτσα τον γυρνάω σε αέρα.

Δημοσ.

Για όποιον ενδιαφέρεται η Glowen έχει βάλει εκπτώσεις στα φουρνακια της και νομίζω ισχύουν συνδυαστικά με εκπτωτικά κουπόνια αν βρείτε (εγώ έτσι είχα πάρει το δικό μου)

Ένα κουπόνι που έχω βρει που δίνει επιπλέον 5% έκπτωση είναι Tomvoyageuk100

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Speculoos είπε

 

Στην οικογένεια μόνο σε εμένα μου αρέσουν οι high hydration/neapolitan style pizzas οπότε μια χαρά βολευόμαστε με το steel. Kάνω ουσιαστικά ένα είδος ΝΥ/delivery που είναι ευχάριστο για τα παιδιά με λίγο μεγαλύτερο hydration, 63-65% ανάλογα την εποχή και το αλεύρι.

steel απο που πείρες;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, tsarbo είπε

Για όποιον ενδιαφέρεται η Glowen έχει βάλει εκπτώσεις στα φουρνακια της και νομίζω ισχύουν συνδυαστικά με εκπτωτικά κουπόνια αν βρείτε (εγώ έτσι είχα πάρει το δικό μου)

Ένα κουπόνι που έχω βρει που δίνει επιπλέον 5% έκπτωση είναι Tomvoyageuk100

ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΦΊΛΕ. Οντως συνδιαζονται. Τσέκαρα το raptor 2 κ βγαίνει με τη έκπτωση 760 που είναι τιμή όνειρο για τέτοια κατηγορίας φούρνο. Παίζει να υπάρχει κ μεγαλύτερο κουπόνι??? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, alimentas είπε

ΩΡΑΙΟΣ ΡΕ ΦΊΛΕ. Οντως συνδιαζονται. Τσέκαρα το raptor 2 κ βγαίνει με τη έκπτωση 760 που είναι τιμή όνειρο για τέτοια κατηγορίας φούρνο. Παίζει να υπάρχει κ μεγαλύτερο κουπόνι??? 

Δεν ξέρω κάποιο άλλο δυστυχώς….

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Speculoos είπε

Απο το pizza steel. 

εχουμε λινκ;

 

4 ώρες πριν, Sokela είπε

Εγώ έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος από το παρακάτω :

https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/fournos-pitsas-ugraeriou-naterial-iniza-3500w-84178200

δεν περίμενα να ειναι καλο ανεβασε κανα 2-3 αποτελεσματα απο πιτσες

Δημοσ.
17 hours ago, Silverage said:

Όσοι έχετε φουρνάκια πίτσας, που τα ακουμπάτε όταν ψήνετε;

Το τραπέζι στο μπαλκόνι έχει τζάμι και μάλλον δεν θα αντέξει τα 20 κιλά από το φουρνάκι. 

Εγώ Εδώ  το είχα δεν το αγόρασα , δεν είναι ότι καλύτερο αλλά με κλειστά πόδια κρατάει τον ooni koda 12 μια χαρά 

  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους.

Φτιάχνω αρκετά χρόνια πίτσα σε ενα Broil King gass BBQ με πέτρα κάτω, πυρότουβλα γύρω γύρω από την πέτρα και άλλη μία ορθογώνια πέτρα από πάνω. Η πίτσα ψήνεται ~300-350C σε 5-7 λεπτά ανάλογα το πόσο ανοιγοκλείνει το καπάκι για την επόμενη. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος, αλλά θέλω το κάτι παραπάνω.

Ήθελα να ρωτήσω τους χρήστες φούρνων που πιάνουν 400+C βαθμούς. Απ' οτι βλέπω η φωτιά έρχεται από το πλάι και όχι από κάτω όπως είναι στο κλασικό BBQ. Η πέτρα δηλαδή ζεσταίνεται αφενός από την προθέρμανσή της και αφετέρου από της ακτινοβολία της φλόγας κατά το ψήσιμο. Επειδή έχω ένα θέμα με τα καψαλισμένα κομμάτια στο conrnicione, υπάρχει η δυνατότητα να παίξεις με την ένταση της φωτιάς, ώστε να μην έχεις τα μαύρα στίγματα στο στεφάνι (ή τουλάχιστον να είναι ελάχιστα) αλλά η βάση να ψηθεί όπως πρέπει;

Είμαι σίγουρος οτι δίνουν γεύση καπνιστού αλλά οτιδήποτε είναι καμμένο/καψαλισμένο με πάει σε άλλους συνειρμούς και το αποφεύγω.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Δημοσ.

To Aldi στην Γερμανία είχε πριν δυο βδομάδες φουρνάκι γκαζιού με 100 ευρώ. Η προσφορά παίζει περιοδικά και αν και αρκετά μικρό έχει συμπαθητικές κριτικές. (για όσους μένουν στη Γερμανία)

https://www.aldi-nord.de/angebote/aktion-do-13-06/gas-pizzaofen-1027924-0-0.article.html

image.png.a0f269ae52d71c7feac4cc19cfc72239.png

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...