Achilleaspap Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Καλησπέρα παιδία.Τι πιστεύετε για το Ελαιόλαδο και τη ζάχαρη στη πίτσα ; Ναπολιτάνικη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου 56 minutes ago, Achilleaspap said: Καλησπέρα παιδία.Τι πιστεύετε για το Ελαιόλαδο και τη ζάχαρη στη πίτσα ; Ναπολιτάνικη. Αν είσαι purist δε θα βάλεις μιας και δεν υπάρχει στη συνταγή. Αν έχεις φούρνο τυπου ooni και χρησιμοποιείς ζυμάρι μακρας ωρίμανσης το λάδι και η ζάχαρη δε θα σου δώσουν κάποιο ουσιαστικό πλεονέκτημα. Αν τώρα χρησιμοποιείς τον οικιακό φούρνο μαζί με κάποιο steel/πέτρα τοτε θα χρειαστεί να κάνεις συμβιβασμούς και πειράματα με τα συστατικά για να βρεις τι σου ταιριάζει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 18 ώρες πριν, -orestis- είπε Έστειλα. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσω και εδώ μήπως και ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. Μόλις μου απάντησαν. Κλασική περίπτωση Ιταλών. Απλά ένα "Hello, 70€". 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 17 ώρες πριν, Achilleaspap είπε Καλησπέρα παιδία.Τι πιστεύετε για το Ελαιόλαδο και τη ζάχαρη στη πίτσα ; Ναπολιτάνικη. Λαδι βαζω μονο στα χερια μου οταν πιανω το ζυμαρι και στο μπολ που θα την βαλω να φουσκωσει. Ζαχαρη/μελι αναλογως τη συνταγη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 3 Ιουνίου Share Δημοσ. 3 Ιουνίου Όσοι παραλάβετε τα φουρνάκια από την glowen περιμένουμε reviews. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imortal_for_ever Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Να κανω μια ερωτηση για οικιακο φουρνο τι ειναι ποιο δυνατο μαντεμι στρογγυλό ; η steel/πέτρα ; επισης τι συνταγες εχουμε για polish ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 11 minutes ago, Imortal_for_ever said: Να κανω μια ερωτηση για οικιακο φουρνο τι ειναι ποιο δυνατο μαντεμι στρογγυλό ; η steel/πέτρα ; επισης τι συνταγες εχουμε για polish ; Steel πολύ ανώτερο, δεν υπάρχει σύγκριση με την πέτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 50 λεπτά πριν, Imortal_for_ever είπε Να κανω μια ερωτηση για οικιακο φουρνο τι ειναι ποιο δυνατο μαντεμι στρογγυλό ; η steel/πέτρα ; επισης τι συνταγες εχουμε για polish ; Στο μαντεμι μπορεις να κανεις κι αλλα πραγματα, πχ smash burger κλπ. Στην πετρα μονο πιτσες, ψωμια κλπ. Εχω ενα της lodge που ειναι πολυ χοντρο και κραταει τρομερα θερμοκρασια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imortal_for_ever Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου (επεξεργασμένο) εχουμε λινκ για Steel να καταλαβω τι ειναι; που το βρισκω ; μηπως ειναι αυτο ; https://eu.ooni.com/products/ooni-pizza-steel Επεξ/σία 7 Ιουνίου από Imortal_for_ever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Εγω παντως εχω αυτο εδω που εχει και χειλος για να συγκρατει τα λιπη απο μπεργκερ. https://www.amazon.com/Lodge-Baking-Pre-Seasoned-Round-Handles/dp/B0000E2V3X?th=1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imortal_for_ever Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 10 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω παντως εχω αυτο εδω που εχει και χειλος για να συγκρατει τα λιπη απο μπεργκερ. https://www.amazon.com/Lodge-Baking-Pre-Seasoned-Round-Handles/dp/B0000E2V3X?th=1 ε αυτο ειναι μαντεμι αν δεν κανω λαθο; εγω λεω κατι σαν το λινκ που εβαλα..... τι υλικο ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 4 minutes ago, Imortal_for_ever said: ε αυτο ειναι μαντεμι αν δεν κανω λαθο; εγω λεω κατι σαν το λινκ που εβαλα..... τι υλικο ειναι; Aυτο που έβαλες είναι το steel. Δεν έχει όνο η ooni αλλά υπολόγισε ότι η τιμή είναι κάπου στα 85-95€. Πέρα από τις διαστάσεις ώστε να χωράει στο φούρνο σου, το σημαντικότερο είναι το πάχος. Όσο πιο χοντρό τόσο καλύτερα κρατάει και διανέμει τη θερμοκρασία σε βάρος όμως της κατανάλωσης ρεύματος καθώς θέλει περισσότερη ώρα για να ζεσταθεί. Είναι αρκετά βαρύ (το δικό μου πρέπει να είναι 6+ κιλά) αλλά δε χρειάζεται να το βάζεις-βγάζεις από τον φούρνο, το αφήνεις μόνιμα κάτω και απλά το μεταφέρεις λίγο πιο πάνω σε μια σχάρα όταν είναι να μαγειρέψεις. Υποτίθεται με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται και καλύτερη μεταφορά και κυκλοφορία της θερμότητας στο καθημερινό μαγείρεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 12 λεπτά πριν, Imortal_for_ever είπε τι υλικο ειναι; commercial-grade stainless steel Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου Όσοι έχετε φουρνάκια πίτσας, που τα ακουμπάτε όταν ψήνετε; Το τραπέζι στο μπαλκόνι έχει τζάμι και μάλλον δεν θα αντέξει τα 20 κιλά από το φουρνάκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imortal_for_ever Δημοσ. 7 Ιουνίου Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 7 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε commercial-grade stainless steel δειτε εδω .... αν και ελλαδα δεν υπάρχουν ... νομιζω ενα τετοιο σε οικιακό φουρνο με 250 βαθμους σε γκριλ δεν θα εχει να ζηλέψει κατι περα απο τον χρονο ψησίματος με ενα ονι. https://bakingsteel.com/collections/steels Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα