Silverage Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, -orestis- είπε Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να πυροβολήσω τον Revolve Pizza Oven. Διαβάζω καλά σχόλια. Έχετε κάποια άποψη εσείς; Τώρα τον πάτησα στο google και μου φαίνεται πολύ καλός. Και σου δίνει και μερικά αξεσουάρ. Οι γύφτοι της Ooni που κοιτάω δεν δίνουν τίποτα και χρεώνουν και μεταφορικά. Τους έστειλα μήνυμα στο support μήπως μου δώσουν κάνα discount code. Θα ψάξω περισσότερο τον revolve όταν γυρίσω σπίτι. Δες επίσης αν θέλει να αγοράσεις το ματσούκι που συνδέεται στη μπουκάλα γιατί νομίζω στους άλλους πωλείται χωριστά. Επεξ/σία 31 Μαϊου από Silverage Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 2 λεπτά πριν, Silverage είπε Τώρα τον πάτησα στο google και μου φαίνεται πολύ καλός. Και σου δίνει και μερικά αξεσουάρ. Οι γύφτοι της Ooni που κοιτάω δεν δίνουν τίποτα και χρεώνουν και μεταφορικά. Θα τον ψάξω περισσότερο αργότερα στο σπίτι. Δες επίσης αν θέλει να αγοράσεις το ματσούκι που συνδέεται στη μπουκάλα γιατί νομίζω στους άλλους πωλείται χωριστά. Αυτός δεν έχει μεταφορικά και σου δίνει φτυάρι, θερμόμετρο και κάλυμμα. Όταν πας να αγοράσεις σου ζητάει να επιλέξεις την προτεινόμενη πίεση της δεξαμενής, οπότε υποθέτω ότι το συμπεριλαμβάνει. Δεν είναι φτηνό γενικά αλλά με 600€ ειναι απόλυτα καλλυμένος συν οτι γυρνάει η πέτρα που θεωρώ για μένα που είμαι αρχάριος θα βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 600ε είναι αρκετά πάντως κ μπορείς βρεις αρκετές επιλογές σ αυτό το μπάτζετ. Τσέκαρε κ το raptor της glowen που δεν χρεώνει μεταφορικά κ βγαίνει με γκάζι /ξύλο κάπου 500 αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα κ το απλό koda από δω Ελλάδα κάπου εκεί βγαίνει. Δεν μπορώ να βρω τις ακριβείς διαστάσεις αλλά νομίζω είναι μικρούλη επίσης. Τσέκαρε το, μπορεί να είναι κ καλό,δεν έχω δει reviews. Aλλα υπάρχουν επιλογές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) 33 λεπτά πριν, alimentas είπε 600ε είναι αρκετά πάντως κ μπορείς βρεις αρκετές επιλογές σ αυτό το μπάτζετ. Τσέκαρε κ το raptor της glowen που δεν χρεώνει μεταφορικά κ βγαίνει με γκάζι /ξύλο κάπου 500 αν δεν κάνω λάθος. Ακόμα κ το απλό koda από δω Ελλάδα κάπου εκεί βγαίνει. Δεν μπορώ να βρω τις ακριβείς διαστάσεις αλλά νομίζω είναι μικρούλη επίσης. Τσέκαρε το, μπορεί να είναι κ καλό,δεν έχω δει reviews. Aλλα υπάρχουν επιλογές. Με τον Glowen dragon που κοιταξα. αμα πάρω όλα τα εξαρτήματα (φτυάρια, ρυθμιστή πίεσης, κάλυμμα) που χρειαζομαι η διαφορά πέφτει αρκετά και μιλάμε για περίπου 50 ευρώ. Έλεγα μήπως αξίζουν αυτά τα 50 ευρώ για το γύρισμα. Καθαρά. Αν τώρα μιλούσαμε για διαφορά 100-150 ευρώ ναι οκ. Επεξ/σία 31 Μαϊου από -orestis- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Μην φανταστείς ότι το γύρισμα της πέτρας είναι κάτι ιδιαίτερο. Ακόμα κ αν στην αρχή σου φανεί δύσκολο το να κάνεις εσύ το γύρισμα είναι όλη η πλάκα του ψησίματος. Μπορεί να είναι καλό το φουρνακι ξαναλέω για να μην παρεξηγηθώ. Δεν έχω δει reviews κτλ. Απλά στα 600 που θα δώσεις έχει μεγάλη γκάμα για να διαλέξεις. Τα περιφερειακά μπορείς να πάρεις κ απ το τεμου με πολύ μικρό κόστος. Τρέχει κ ένα προμο η glowen με 10% εκπτωση,ξεχώρισα αυτά που μπορει να σ ενδιαφέρει. Eνα 40αρι το πολύ είσαι γι τα μοναδικά 2 αξεσουάρ που χρειάζονται Επεξ/σία 31 Μαϊου από alimentas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) με αυτά να υποθέσω δεν χρειάζομαι κάτι άλλο για να λειρουργήσει έτσι; σκέφτομαι αρχικά να τον δουλέψω με gas. Δεν είχα δει ότι τρέχει τέτοια προσφορά. και είναι και μεγαλύτερος φούρνος οπότε μια χαρά.... Επεξ/σία 31 Μαϊου από -orestis- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου (επεξεργασμένο) Όχι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μην σε πάρω κ στον λαιμό μου αλλά ίσως να μπορείς να βρεις κ τον ρυθμιστή από Ελλάδα ??? Γενικά ναι το πιο σημαντικό είναι ο χώρος. Αργά ή γρήγορα αν πάρεις κατι μικρό κ σε ψήνει η φάση θα θες μεγαλύτερο Επεξ/σία 31 Μαϊου από alimentas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου 30 λεπτά πριν, alimentas είπε Όχι δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο. Μην σε πάρω κ στον λαιμό μου αλλά ίσως να μπορείς να βρεις κ τον ρυθμιστή από Ελλάδα ??? Γενικά ναι το πιο σημαντικό είναι ο χώρος. Αργά ή γρήγορα αν πάρεις κατι μικρό κ σε ψήνει η φάση θα θες μεγαλύτερο Παίζει να υπάρχει όντως και να βγαίνει και αρκετά φτηνότερα απο τα 35 πο χρεώνουν αυτοί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Bασικα ένας απλός ρυθμιστής είναι που κάνει 15 ε. Είναι ένα παιδί από δω μέσα που έχει πάρει πρόσφατα τον dragon απ την glowen. Ρώτησε τον. Γενικά τα περιφερειακά τα χρεώνουν ότι να ναι όλες οι εταιρίες. Δεν αξίζει να καμία περίπτωση να τα πάρεις απ την εταιρία. Θα βρεις κλασσεις ανώτερα φτιαρια, ξύλα κτλ με τα μισά λεφτά κ θα γλιτώσεις να τα δώσεις εκεί που πρέπει. Σ ένα καλύτερο φουρνακι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Θα πρότεινα να μην πάρετε ρυθμιστή ανεξάρτητα από το ποιο φουρνάκι θα πάρετε. Μπορεί να σε βολεύει κάποια μπουκάλα περισσότερο, go gas κλπ που έτσι κι αλλιώς θα έχει δικό της ρυθμιστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 31 Μαϊου Share Δημοσ. 31 Μαϊου Ακόμα μία ενδιαφέρουσα επιλογή για φουρνάκια https://www.fornomasaniello.it/shop/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 6 ώρες πριν, ilpapacha είπε Ακόμα μία ενδιαφέρουσα επιλογή για φουρνάκια https://www.fornomasaniello.it/shop/ Ωραία περίπτωση όντως. Αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα δυστυχώς! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου Ξενέρωσα με την Ooni και τελικά αγόρασα τον Glowen raptor. Πήρα το πακέτο με το pizza peel, το turning peel και τον καυστήρα υγραερίου. Έχει και 10% έκπτωση οπότε γλύτωσα και κάτι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilpapacha Δημοσ. 1 Ιουνίου Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 11 ώρες πριν, -orestis- είπε Ωραία περίπτωση όντως. Αλλά δεν στέλνουν Ελλάδα δυστυχώς! Εάν όντως σε ενδιαφέρει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, μέσω email, και να ρωτήσεις αν μπορούν να στείλουν Ελλάδα κι αν ναι, ποιο θα είναι το κόστος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-orestis- Δημοσ. 2 Ιουνίου Share Δημοσ. 2 Ιουνίου Στις 1/6/2024 στις 11:51 ΠΜ, ilpapacha είπε Εάν όντως σε ενδιαφέρει, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους, μέσω email, και να ρωτήσεις αν μπορούν να στείλουν Ελλάδα κι αν ναι, ποιο θα είναι το κόστος. Έστειλα. Αν μου απαντήσουν θα ενημερώσω και εδώ μήπως και ενδιαφέρεται και κάποιος άλλος. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα