devils_reject Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Ο φτωχός gluten free συγγενής επιστρέφει. Έκανα μια απόπειρα με biga και προζύμι (εντάξει δεν είναι biga αφού δεν έχει μαγιά) και νομίζω για gluten free βγήκε αρκετά καλή. Ειλικρινά βλέπω τα αποτελέσματα που ανεβάζετε και ζηλεύω . Και οι 3 φωτογραφείες είναι από την ίδια ζύμη αλλά με διαφορά 4 ημερών μεταξύ της πρώτης φωτογραφίας (πιο πρόσφατη) και επόμενων 2. Η προσπάθεια συνεχίζεται. 2
Zenor Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Μέλος Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Και το προζύμι μαγιά είναι πάντως. Μια χαρά γίνεται biga με προζύμι. Δύσκολη πίστα η gluten free pizza ειδικά σε οικιακό φούρνο. 1
devils_reject Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Δημοσ. 22 Μαΐου 2024 Έχεις απόλυτο δίκιο, για καλή μου τύχη ψήνω σε bbq σε πέτρα οπότε το αποτέλεσμα είναι κλάσεις ανώτερο. Νομίζω παίζει πολύ σημαντικό ρόλο.
nogoso Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Δημοσ. 24 Μαΐου 2024 Έφτασε μετά απο μια βδομάδα. Ελπίζω να βρω χρόνο το ΣΚ να φουρνίσω. 7
ilpapacha Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Δημοσ. 25 Μαΐου 2024 Νέο φουρνάκι από Ooni https://uk.ooni.com/products/ooni-koda-2-max Κι εδώ ένα κανάλι στο YouTube όπου ο τύπος παρουσιάζει πάρα πολλά φουρνάκια/φούρνους https://youtube.com/@palapizzaovens?si=SSJgVge2kFjzG74Z 3
Silverage Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Καλησπέρα, έχω διαβάσει όλο το θέμα και έχω ψηθεί να πάρω και εγώ ένα φουρνάκι γιατί φτιάχνουμε αρκετά συχνά πίτσα στο φούρνο. Είμαι ανάμεσα σε Gozney roccbox στα 375€ από 460€ που το έχει προσφορά μέχρι σήμερα και τα Ooni koda 12 στα 399€ και koda 16 στα 599€. Αυτά που με προβληματίζουν στο roccbox είναι το μεγάλο μέγεθος και ο χρόνος που θελει για να ζεσταθεί, δεν ξέρω αν συμφέρει να το καις 45 λεπτά για 2-3 πίτσες. Το ίδιο και για το koda 16 μου φαίνεται αρκετά μεγάλο.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 9 λεπτά πριν, Silverage είπε Αυτά που με προβληματίζουν στο roccbox είναι το μεγάλο μέγεθος και ο χρόνος που θελει για να ζεσταθεί, δεν ξέρω αν συμφέρει να το καις 45 λεπτά για 2-3 πίτσες. Θελει τοσο πολυ χρονο;; το ooni koda 12 στα 10-15' εχει πιασει 430 κελσιου στο κεντρο της πετρας. Οι 2-3 πιτσες που λες θα γινουν 5 ανετα μολις μπεις στον χορό.
Silverage Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Θελει τοσο πολυ χρονο;; το ooni koda 12 στα 10-15' εχει πιασει 430 κελσιου στο κεντρο της πετρας. Οι 2-3 πιτσες που λες θα γινουν 5 ανετα μολις μπεις στον χορό. Σε όλα τα review που έχω δει 40 λεπτά περίπου λένε ότι θέλει να πιάσει θερμοκρασία. Το θέμα μου είναι αξίζει το πιο μεγάλο φουρνάκι ή απλά θα πιάνει χώρο; Το koda 12 μου φαίνεται είναι ότι πρέπει από όσα έχω δει μέχρι τώρα, μου αρέσει και εμφανισιακά αν και είναι ακριβό. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από Silverage
-orestis- Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 14 λεπτά πριν, Silverage είπε Σε όλα τα review που έχω δει 40 λεπτά περίπου λένε ότι θέλει να πιάσει θερμοκρασία. Το θέμα μου είναι αξίζει το πιο μεγάλο φουρνάκι ή απλά θα πιάνει χώρο; Το koda 12 μου φαίνεται είναι ότι πρέπει από όσα έχω δει μέχρι τώρα, μου αρέσει και εμφανισιακά αν και είναι ακριβό. Επείδή ψάχνομαι και εγώ γενικά. Τώρα που μπηκα το Roccbox γράφει notify me when available και στα 3 χρώματα
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Ειτε παρεις το 12" ειτε το 16" μια πιτσα θα χωραει μεσα, απλα στο 16αρι θα εχεις περισσοτερο χωρο για να την γυρισεις, αν και με turning peel γυριζει ανετα και στο 12αρι. Εγω αυτο που θα κοιτουσα, θα ηταν πιο εχει περισσοτερο χωρο στο υψος. Επειδη μου αρεσει να φτιαχνω canoto style και φουσκωνει πολυ, καποιες φορες καιγεται γιατι φτανει σχεδον στο ταβανι και αρπαζει φωτια.
-orestis- Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 26 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε Εγω αυτο που θα κοιτουσα, θα ηταν πιο εχει περισσοτερο χωρο στο υψος. Επειδη μου αρεσει να φτιαχνω canoto style και φουσκωνει πολυ, καποιες φορες καιγεται γιατι φτανει σχεδον στο ταβανι και αρπαζει φωτια. Το Canotto style έχει μεγάλη διαφορά απο τη Ναπολιτάνικη; μήπως έχεις συνταγή; και επίσης τι αλεύρι χρησιμοποιεις;
SagoniasSlutRos Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, -orestis- είπε Το Canotto style έχει μεγάλη διαφορά απο τη Ναπολιτάνικη; μήπως έχεις συνταγή; και επίσης τι αλεύρι χρησιμοποιεις; Nαπολιτανικη (στη μοντερνα εκδοχη της) ειναι στην ουσια αλλα με πιο φουσκωτο στεφανι γυρω γυρω. Τελευταια δοκιμαζω συνταγες με 100% biga και 70% υγρασια. Αλευρι ειτε caputo pizzeria, ειτε nuvola super. Τωρα πηρα το απλο nuvola και θα δοκιμασω την επομενη φορα. Δεν εχω στανταρ συνταγη να σου πω. Το μονο που κραταω σταθερο ειναι η υγρασια 70%. Επεξ/σία 28 Μαΐου 2024 από SagoniasSlutRos
nogoso Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Δημοσ. 28 Μαΐου 2024 Απλά να ξέρετε οτι ooni για Ελλάδα έχει μεταφορικά οπότε πρέπει να προσθέσεις και αυτο το κόστος.
alimentas Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 Δημοσ. 30 Μαΐου 2024 (επεξεργασμένο) EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΡΕ ΦΙΛΕ μετα απο εναμιση χρονο αναμονη.Κατι που καλυπτει ΟΤΙ θελω σ ενα φουρνακι χωρις να πρεπει να δωσω ενα νεφρο.Τεραστια επιφανεια (χωραει 2 μικρες ή μια 20αρα),ξυλο κ γκαζι μαζι,ανθρωπινη σχεδιαση.Μπραβο ρε glowen,με τις προσφορες που βαζει αυτη η εταιρια κοντα black friday θα πα παιζει 600ε.Ηδη 800 αρχικη με το Bundle κ τον ανταπτορα για γκαζι μαζι https://glowenoven.com/pages/raptor-2-landing-page#newsletter-form Επεξ/σία 30 Μαΐου 2024 από alimentas 2
-orestis- Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Δημοσ. 31 Μαΐου 2024 Καλημέρα παιδιά. Είμαι έτοιμος να πυροβολήσω τον Revolve Pizza Oven. Διαβάζω καλά σχόλια. Έχετε κάποια άποψη εσείς;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα