Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αμα θες πειραματισμό κάνε δοκιμές για ψωμί burger. Μπορείς να κάνεις ότι θες. Είχα κολλησει μια περίοδο για 3 χρόνια κ έκανα ότι συνταγή έβρισκα κ μετά δοκιμές πάνω σ αυτές. Αν σε ψηνει έχω να σου δώσω για την κατ εμέ καλύτερη συνταγή που υπάρχει μακράν σε ψωμάκι. 

Για τσουρέκι τοπ συνταγή αυτή....  

 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 816
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, alimentas είπε

Αμα θες πειραματισμό κάνε δοκιμές για ψωμί burger. Μπορείς να κάνεις ότι θες. Είχα κολλησει μια περίοδο για 3 χρόνια κ έκανα ότι συνταγή έβρισκα κ μετά δοκιμές πάνω σ αυτές. Αν σε ψηνει έχω να σου δώσω για την κατ εμέ καλύτερη συνταγή που υπάρχει μακράν σε ψωμάκι. 

Για τσουρέκι τοπ συνταγή αυτή....  

 

Καλημέρα, επειδή με ψήνει εμένα, μπορείς να δώσεις την συνταγή για ψωμάκι burger?

Ευχαριστώ 

  • Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, alimentas είπε

Αν σε ψηνει έχω να σου δώσω για την κατ εμέ καλύτερη συνταγή που υπάρχει μακράν σε ψωμάκι. 

Δωσε γιατι αυριο θα κανω σμας

12 ώρες πριν, alimentas είπε

Για τσουρέκι τοπ συνταγή αυτή.

Ναι ρε κατι τετοιο ελεγα, με αργη ωριμανση σε ψυγειο οπως δειχνει αυτος

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το ψωμι,εδω....Δεν ειναι Brioche,αλλα potatoe ban.Αλλα επειδη εχει βουτυρο η γευση ειναι σαν Brioche αλλα με πολυ καλυτερο κρατημα.Ειναι η μοναδικη συνταγη που δουλευει ΠΑΝΤΑ κ βγαινουν καθε φορα τα ψωμακια τα ιδια.Δοκιμαστε.Δεν δεν ξερω τι ακριβως προσφερει η πατατα στην ζυμη αλλα το αποτελεσμα ειναι απιθανο.Οτι πιο νοστιμο σε bun υπαρχει κατ εμε... (αυτη ειναι η συνταγη ενος φουρναρη που δινει ο τυπος,εγω επαιξα πανω σ αυτη ,με λιγο παραπανω βουτυρο,αλατι κτλ αλλα απο μονη της ειναι ηδη τοπ)

 

Επεξ/σία από alimentas
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, alimentas said:

Δεν δεν ξερω τι ακριβως προσφερει η πατατα στην ζυμη αλλα το αποτελεσμα ειναι απιθανο

Tα ψωμακια του shake shack εχουν πατατα. αν φας Αμερική shake shack θα τον κοπάνας στα κάγκελα.

Προσοχή Θέλει συγκριμένη ποικιλία πατατας κανονικά που δεν υπαρχει Ελλάδα. Τουλάχιστον εγώ δεν βρηκα ποτε 

επειδη την εχω κανει τη συνταγή που ποσταρες και πραγματι ειναι αρκετά καλή του μύρωνα Στρατή Είναι ανώτερη Χωρίς πατάτα (κατεμε) . 

 

 

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, alimentas είπε

Για το ψωμι,εδω.

Θα το δοκιμασω! Θενξ!

 

10 λεπτά πριν, sndev είπε

του μύρωνα Στρατή

Την εχω κανει αυτη εδω, πολυ νοστιμα βγηκαν αλλα δεν ειχαν φουσκωσει οσο ηθελα και βγηκαν μικρα σε διαμετρο, σαν μινι μπεργκερ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, SagoniasSlutRos said:

Θα το δοκιμασω! Θενξ!

 

Την εχω κανει αυτη εδω, πολυ νοστιμα βγηκαν αλλα δεν ειχαν φουσκωσει οσο ηθελα και βγηκαν μικρα σε διαμετρο, σαν μινι μπεργκερ.

ναι ειναι μικρα εγώ τα κανω 100 γρ αντι 90 γρ κ τα αφηνω περισσότερη ωρα λιγο να φουσκώσουν πιο σωστά , επισης βαζω λιγο λιγοτερο βουτυρο γτ πιστεύω το βαρενει κ δε το αφηνει να μεγαλωσει

 

κανε κ του richmond Κ γραψε εντυπώσεις μηπως τη ξανα κάνω γτ πανε 2 χρόνια νομίζω  

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sndev είπε

κανε κ του richmond Κ γραψε εντυπώσεις μηπως τη ξανα κάνω γτ πανε 2 χρόνια νομίζω  

Εμενα πανε 3 χρονια που εκανα του Μυρωνα οποτε δεν θα μπορω να συγκρινω! Θυμαμαι οπως ειπα οτι ηταν πολυ νοστιμα, απλα το μεγεθος μας χαλασε.

Γενικα οταν φτιαχνω μπεργκερ ψαχνω την ευκολια, οποτε προτιμω ετοιμα ψωμακια, μιας και ειναι αρκετα τιμια. Απλα τωρα με εχει πιασει να φτιαξω κατι με ζυμη οποτε ειναι ευκαιρια!

Δημοσ.
Just now, SagoniasSlutRos said:

Εμενα πανε 3 χρονια που εκανα του Μυρωνα οποτε δεν θα μπορω να συγκρινω! Θυμαμαι οπως ειπα οτι ηταν πολυ νοστιμα, απλα το μεγεθος μας χαλασε.

Γενικα οταν φτιαχνω μπεργκερ ψαχνω την ευκολια, οποτε προτιμω ετοιμα ψωμακια, μιας και ειναι αρκετα τιμια. Απλα τωρα με εχει πιασει να φτιαξω κατι με ζυμη οποτε ειναι ευκαιρια!

συμφωνω μαζι σου γιαυτο κανω του μυρωνα που ειναι πιο εύκολα απο τα υπόλοιπά κ ας βγαίνουν 2 εκατοστά πιο μαζεμένα

 

αλλα.. το ετοιμο ακομα πιο ευκολο. Γευστικά ομως καμια σχέση

 

Δεν εχω δοκιμάσει να καταψύξω ποτε 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, SagoniasSlutRos είπε

Θα το δοκιμασω! Θενξ!

 

Την εχω κανει αυτη εδω, πολυ νοστιμα βγηκαν αλλα δεν ειχαν φουσκωσει οσο ηθελα και βγηκαν μικρα σε διαμετρο, σαν μινι μπεργκερ.

Aυτο ακριβως,ΚΑΜΙΑ αλλη συνταγη δεν φουσκωνει τοσο καλα κ δεν παιρνει ωραιο χρωμα το ψωμακι σαν αυτη που πουσταρα.Κατα το δικο μου γουστο παντα.Την εχω κανει πανω απο 30 φορες ,τα ψωμια ειναι παντα ιδια.Γευστικα ειναι αψογα,απκα η πατατα δειξει δομη στο ψωμι.Γευστικα ειναι ωραια και του Μυρωνα οντως,

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alimentas είπε

Aυτο ακριβως,ΚΑΜΙΑ αλλη συνταγη δεν φουσκωνει τοσο καλα κ δεν παιρνει ωραιο χρωμα το ψωμακι σαν αυτη που πουσταρα.Κατα το δικο μου γουστο παντα.Την εχω κανει πανω απο 30 φορες ,τα ψωμια ειναι παντα ιδια.Γευστικα ειναι αψογα,απκα η πατατα δειξει δομη στο ψωμι.Γευστικα ειναι ωραια και του Μυρωνα οντως,

Tην πατατα απλως την λιωνεις με την πρεσα για τον πουρε λιγο; Τη ζυμη την βαζεις μιξερ ή χερι;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SagoniasSlutRos είπε

Tην πατατα απλως την λιωνεις με την πρεσα για τον πουρε λιγο; Τη ζυμη την βαζεις μιξερ ή χερι;

Ναι με την πρεσα για πουρε.Ακομα κ με πιρουνι να το κανεις δεν υπαρχει θεμα.Για το ζυμωμα μιξερ.Εδω επειδη εχει βουτυρα κτλ που θλεουν καλη ομογενοποιηση ειναι οτι πιο ευκολο.Θα πεδευτεις πολυ κ χωρις λογο με το χερι

  • Thanks 1
Δημοσ.

Για να επανελθουμε στο τοπικ.Μιας κ κατοικος βορειων προαστειων αν κ Μαρουσιωτης η Πευκη ειναι κατι σαν στεκι για ποτο ,μπυρα ,καφε.Αν κ βγαινω πανω απ 3 χρονια στην περιοχη σημερα ανακαλυψα στον συγκεκριμενο δρομο που βγαινω ενα μαγαζακι χωμενο, πραγματικα 20 τετραγωνικα.Η μοιρωδια πιτσας που εβγαινε εκει μεσα δεν υπηρχε.Puff daddy λεγεται.Δοκιμασα κ απλα επαθα .Οσοι μενετε Βορεια δοκιμαστε.Δεν νομιζω οτι θα βρειτε κατι καλυτερο

  • Like 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, alimentas είπε

Για να επανελθουμε στο τοπικ.Μιας κ κατοικος βορειων προαστειων αν κ Μαρουσιωτης η Πευκη ειναι κατι σαν στεκι για ποτο ,μπυρα ,καφε.Αν κ βγαινω πανω απ 3 χρονια στην περιοχη σημερα ανακαλυψα στον συγκεκριμενο δρομο που βγαινω ενα μαγαζακι χωμενο, πραγματικα 20 τετραγωνικα.Η μοιρωδια πιτσας που εβγαινε εκει μεσα δεν υπηρχε.Puff daddy λεγεται.Δοκιμασα κ απλα επαθα .Οσοι μενετε Βορεια δοκιμαστε.Δεν νομιζω οτι θα βρειτε κατι καλυτερο

H καλυτερη που εχω δοκιμασει! Την κανει με biga canoto style. Λιγο η σαλτσα με χαλαγε (την εχω συνηθισει λιγο πιο γλυκια), κατα τ αλλα ηταν τοπ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τρομερό μαγαζί. Εγω που δεν θέλω ζάχαρη σε τίποτα η σάλτσα μου έκανε. Η ζύμη του ήταν απίθανη. Γενικά το εψαξα λίγο όταν πήγα σπίτι κ διάβασα ότι αυτός που το έχει απλά πορωθηκε με τις ζύμες ερασιτεχνικα κ παράτησε το επάγγελμα του για να κάνει μαγαζί. Παίζει να έβλεπε Βιτο σίγουρα μιας κ για biga παίζει να είναι ο μοναδικός που έχει δώσει επαγγελματικές συνταγές έτσι για την πλάκα του κ έχει εξηγήσει τόσα πολλα γύρω απ την τεχνικη αυτή. Γενικά φοβερό vibe το μαγαζί αν κ μικρό. Είναι must κατ εμέ για δοκιμή. 

Πορωθηκα εντωμεταξύ πάλι κ είμαι εδώ μ έναν χρόνο plus πλεον χωρίς φούρνο 

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...