tsarbo Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 1 ώρα πριν, Imortal_for_ever είπε Τι θα λεγατε για αυτο; εχει και πορτακι .... το θεμα ειναι τι ρευμα τραβαει; https://www.kitchenshop.eu/el/ηλεκτρικός-φούρνος-πίτσας-με-πέτρα-1700w-luigi-unold Ψάξε λίγο στο Reddit Νομίζω είχα διαβάσει καλά λόγια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου 44 λεπτά πριν, nogoso είπε Μάλλον κάτι λάθος πατάς ή κάποιο πρόβλημα με browser? Είσαι στο europe website? Ναι eu κανονικα. Eιχα κάνει παραγγελία για το μεγάλο arc που πλέον δεν είναι διαθέσιμο κ όταν φτάσαμε στο στάδιο την πληρωμής μου έβγαλε ότι η τοποθεσία δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για αποστολή. Έχεις πάρει από κει??! Φαντάσου ότι έστειλα κ mail γιατί έχει τη Ελλάδα σαν χώρα αποστολή κ δεν μου απάντησαν καν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Imortal_for_ever Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου εδω παραγγέλνεις απο οπου δεν μπορείς να το παρεις με τον κανονικο τροπο https://www.eshopwedrop.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsarbo Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alimentas είπε Ναι eu κανονικα. Eιχα κάνει παραγγελία για το μεγάλο arc που πλέον δεν είναι διαθέσιμο κ όταν φτάσαμε στο στάδιο την πληρωμής μου έβγαλε ότι η τοποθεσία δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για αποστολή. Έχεις πάρει από κει??! Φαντάσου ότι έστειλα κ mail γιατί έχει τη Ελλάδα σαν χώρα αποστολή κ δεν μου απάντησαν καν Μήπως δεν στέλνουν τον arc Ελλάδα? Εγω έκανα μια δοκιμή για το roccbox και έφτασα στο στάδιο πληρωμής χωρίς να μου βγάλει κάποιο λάθος. Edit: Μάλλον κάτι τέτοιο πρέπει να ισχύει για τον arc. Βλέπω ότι και τον dome δεν στέλνουν Ελλάδα και μάλιστα έχει και προειδοποίηση Επεξ/σία 15 Μαϊου από tsarbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου Πάντως πραγματικά υπάρχουν καλύτερες και πιο οικονομικές περιπτώσεις για φουρνακι από τα gozney. Μην ψαρώνετε με το design. Δεν γίνεται οι Αμερικάνοι να αγοράζουν φουρνάκια από Ευρώπη και εμείς που έχουμε διπλα την Ιταλία να ψάχνουμε για gozney... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου (επεξεργασμένο) 39 λεπτά πριν, Zenor είπε Πάντως πραγματικά υπάρχουν καλύτερες και πιο οικονομικές περιπτώσεις για φουρνακι από τα gozney. Μην ψαρώνετε με το design. Δεν γίνεται οι Αμερικάνοι να αγοράζουν φουρνάκια από Ευρώπη και εμείς που έχουμε διπλα την Ιταλία να ψάχνουμε για gozney... Πολυ ακριβά ρε συ. Κοίταζα τα effeuno κ χρεώνει κάνα 100ρι plus τα μεταφορικά . Επίσης οκ δεν είναι σημαντικό αλλά να βλέπεται. To ιδιο κ τα pizza party. Ακριβά από μόνα τους, και χρεώνουν μεταφορικά τον πάτο τους ενώ είναι δίπλα. Κ παίρνεις ένα φουρνακι με τσιγκο από πάνω. Προσωπικα δεν με πείθει κάτι από Ιταλία αν κ στην χρήση όντως αποδίδουν. Μόνο η glowen είναι τίμια στην τιμολόγηση κ χωρίς μεταφορικά αλλά δεν έχω βρει review σε βάθους χρόνο κ δεν πατάω την σκανδάλη είναι η αλήθεια. Το arc ήταν τίμιο είναι η αλήθεια κ με καλή τιμολόγηση. Θα βγάλει κ η ooni 24αρι που να χωράει 2 πίτσες αλλά κοντά χιλιάρικο. Στα 600 κοντά που θέλω να δώσω έναν χρόνο μετά δεν εχω βρει κάτι να με πείθει πλην του arc κ του raptor (που είναι glowen) Επεξ/σία 15 Μαϊου από alimentas Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 15 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 15 Μαϊου Εγώ έχω δύο pizza party(αυτό που έβγαινε με ξύλο και το έκανα μετατροπή σε αέριο) και ένα pizza party Emozione και τα δύο είναι τρομερά. Γύρω στα 800 ευρώ με ενδοκοινωτική αγορά (χωρίς vat) δλδ βγαίνει το Emozione μαζί με τα μεταφορικά και δύο peels. Σε πιο μικρό παίζει και το ardore για μια πίτσα που βγαίνει κάτω από 600 Το arc με μεταφορικά θα βγει πάνω από 1000. Για τα glowen δεν έχω άποψη αλλά εμφανισιακά δεν μου αρέσουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 15 Μαϊου Share Δημοσ. 15 Μαϊου To emozione που είναι κτήνος με το biscoto δυστηχως κάνει 1000ε χωρίς μεταφορικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, alimentas said: To emozione που είναι κτήνος με το biscoto δυστηχως κάνει 1000ε χωρίς μεταφορικά Έψαξα το invoice. Πριν ένα χρόνο αυτά πλήρωσα. Επεξ/σία 16 Μαϊου από Zenor Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alimentas Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου Πολύ καλή τιμή. Θυμάσαι αν ήταν προσφορά??? Ή μήπως έκοψες τιμολόγιο ξέρω γω??. Γιατί η συγκεκριμένη εταιρία ούτε στην Black Friday δεν είχε κατεβάσει τιμές. Πάλι εκεί έπαιζε το emozione Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zenor Δημοσ. 16 Μαϊου Μέλος Share Δημοσ. 16 Μαϊου 4 minutes ago, alimentas said: Πολύ καλή τιμή. Θυμάσαι αν ήταν προσφορά??? Ή μήπως έκοψες τιμολόγιο ξέρω γω??. Γιατί η συγκεκριμένη εταιρία ούτε στην Black Friday δεν είχε κατεβάσει τιμές. Πάλι εκεί έπαιζε το emozione Στο έγραψα και παραπάνω, ενδοκοινωτική αγορά, αυτό εννοώ, τιμολόγιο. 😉 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nogoso Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 16 hours ago, alimentas said: Ναι eu κανονικα. Eιχα κάνει παραγγελία για το μεγάλο arc που πλέον δεν είναι διαθέσιμο κ όταν φτάσαμε στο στάδιο την πληρωμής μου έβγαλε ότι η τοποθεσία δεν πληρεί τις προϋποθέσεις για αποστολή. Έχεις πάρει από κει??! Φαντάσου ότι έστειλα κ mail γιατί έχει τη Ελλάδα σαν χώρα αποστολή κ δεν μου απάντησαν καν Έκανα παραγγελία για roccbox κανονικά και πλήρωσα. Απλά παρατήρησα οτι σε κάποια φάση είχε κάποια μοντέλα που μόλις γυρνούσα σε ελληνικό δεν μου έβγαζε επιλογή για αγορά. Υποθέτω οτι κάποια δεν τα στέλνουν Ελλάδα; Ίσως να μην υπάρχουν σε ευρωπαική αποθήκη και να τα έχουν UK που δεν μπορεί αν στείλει; Καταλαβαίνω το ξενέρωμα σου πάντως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) Έχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει τσουρεκια με ζυμη 24-48ωρη, biga, poolish κλπ οπως κανουμε τις πιτσες; Επεξ/σία 16 Μαϊου από SagoniasSlutRos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sndev Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου 10 minutes ago, SagoniasSlutRos said: Έχει δοκιμασει κανεις να φτιαξει τσουρεκια με ζυμη 24-48ωρη, biga, poolish κλπ οπως κανουμε τις πιτσες; ελα το πας σε αλλο λβλ εσυ τωρα θα μας βγαλεις κανα τσουρεκι μπαλονι να κανει κρατς? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SagoniasSlutRos Δημοσ. 16 Μαϊου Share Δημοσ. 16 Μαϊου (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, sndev είπε ελα το πας σε αλλο λβλ εσυ τωρα θα μας βγαλεις κανα τσουρεκι μπαλονι να κανει κρατς? Ρε φιλε καθομαι και βλεπω βιντεακια με αλευρια, ζυμαρια κλπ και θελω να πειραματιστω λιγο και με κατι διαφορετικο, οχι μονο πιτσα. Και λεω μηπως εχει δοκιμασει καποιος να μου δωσει ενα μπουσουλα. Πιο πολυ το θεμα ποσοτητας μαγιας με ενδιαφερει, γιατι στα τσουρεκια οι συνταγες εχουν απειρη μαγια. Θα την κανω την δοκιμη παντως και οτι βγει. Πιο πολυ με ενδιαφερει να βγει ενα τσουρεκι που να εχει κορδονια οπως λενε και να μην θρυματιζεται μετα απο μερικες μερες. Επεξ/σία 16 Μαϊου από SagoniasSlutRos 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα