blasphemus Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Στις 21/11/2023 στις 1:24 ΜΜ, alimentas είπε Εχουνε βγαλει τα επισημα site παρα πολυ καλες προσφορες.Οποιος ψαχνει οπως εγω ας τσεκαρει... Συκεντρωσα τα καλυτερα... -Απ το επισημο της ooni το 16αρι koda βγαινει 480ε και το Karu 735e με τον ανταπροτα για το γκαζι(χωρις βγαινει 640) -Εffeuno.Παλι απ το επισημο site https://www.effeuno.biz/it/negozio/linea-easy-pizza/linea-easy-pizza-forno-effeuno/p134ha-509/ αυτο βγαινει στα 600ε!! με το μπισκοτο κ αυτο 524Ε παλι με το μπισκοτο.Δεν ξερω τι παιζει με τα μεταφορικα -και τελος απ την glowen που εχει τρομερα φουρνακια.https://glowen.si/product/glowen-raptor-black-bundle?attribute_piezo=Without+piezo&clang=all αυτο που εχει το μεγαλυτερο ενδιαφερον με γκαζι κ ξυλο βγαινει στα 486ε η EFFEUNO ITALIA χρεωνει 150+ στα μεταφορικα...απο Ελλάδα παλι οι τιμες αγοράς απλα διπλασιάζονται.Εγω εχω 2 φουρνακια για επαγγελματικη χρήση με saputo biscoto
koiliodoulos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Στις 28/12/2023 στις 8:57 ΜΜ, sakisaudi είπε Καιρο ειχαμε να ψησουμε Εχουμε συνταγη ζυμαριου για δυο πιτσες??
Μακιαβέλλι Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2023 On 28/12/2023 at 20:57, sakisaudi said: Καιρο ειχαμε να ψησουμε Πανέμορφη! Που την ψήνεις ;
sakisaudi Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Στις 30/12/2023 στις 9:01 ΠΜ, Μακιαβέλλι είπε Πανέμορφη! Που την ψήνεις ; Sarracin λέγεται ο φουρνος και ειναι ιταλικός
john_023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2023 Παιδιά καμια συνταγή για το ζυμάρι έχτε??
nikpel7 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 2024 Καλησπέρα παιδιά κ καλη χρονιά, λάτρης κ εγω της Ιταλικής πίτσας, έχω κάνει ήδη κάποιες επιτυχημένες δοκιμές για το ζυμάρι. Στο ψήσιμο όμως τα χαλάμε ιδίως όταν θα ψήσω αρκετές πίτσες. Εχω δοκιμάσει πέτρα κ μαντέμι σε ψησταριά υγραερίου και ηλεκτρικό φούρνο. Συνήθως η πρώτη βγαίνει αρκετά καλη αλλα οι υπόλοιπες υστερούν. Δεν εχω τη δυνατότητα να παω σε φουρνάκι τύπου ooni κ σκεφτόμουν εαν ενα ηλεκτρικό φουρνάκι τύπου ariete ή g3ferrari θα αναβάθμιζαν το ψήσιμο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
pintourikio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Έχει άποψη κάποιος/α για αυτό? https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/fournos-pitsas-ugraeriou-naterial-iniza-3500w-84178200?ref=reccodo-search
sndev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 10 minutes ago, pintourikio said: Έχει άποψη κάποιος/α για αυτό? https://www.leroymerlin.gr/gr/garden/psistaries-bbq/psistaries-ugraeriou/fournos-pitsas-ugraeriou-naterial-iniza-3500w-84178200?ref=reccodo-search ωωωωωωωω με τρωει να το πάρω για τεστ κ ας μη το χρειάζομαι!
pintourikio Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 10 λεπτά πριν, sndev είπε ωωωωωωωω με τρωει να το πάρω για τεστ κ ας μη το χρειάζομαι! μπορεί να έχει τόση μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με ένα ooni?
sndev Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 5 minutes ago, pintourikio said: μπορεί να έχει τόση μεγάλη διαφορά σε σύγκριση με ένα ooni? σιγουρα θα νε 5 φορες χειρότερο κατασκευαστικά στη διατήρησή θερμοκρασίας κτλ overall ομως με κάποιες υποχωρήσεις παιζει να βγάζει πολύ κάλο αποτέλεσμα οτι γινεται με ολες τις Naterial
nikos16717 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 On 07/01/2024 at 12:46, nikpel7 said: Καλησπέρα παιδιά κ καλη χρονιά, λάτρης κ εγω της Ιταλικής πίτσας, έχω κάνει ήδη κάποιες επιτυχημένες δοκιμές για το ζυμάρι. Στο ψήσιμο όμως τα χαλάμε ιδίως όταν θα ψήσω αρκετές πίτσες. Εχω δοκιμάσει πέτρα κ μαντέμι σε ψησταριά υγραερίου και ηλεκτρικό φούρνο. Συνήθως η πρώτη βγαίνει αρκετά καλη αλλα οι υπόλοιπες υστερούν. Δεν εχω τη δυνατότητα να παω σε φουρνάκι τύπου ooni κ σκεφτόμουν εαν ενα ηλεκτρικό φουρνάκι τύπου ariete ή g3ferrari θα αναβάθμιζαν το ψήσιμο μου? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Εγώ ψήνω σε πέτρα σε μια weber genesis 310 και έχω κάνει μέχρι και 10 πίτσες σερί χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα (ή διαφοροποίηση στο ψήσιμο από πίτσα σε πίτσα) Αρχικά πρέπει να ζεσταθεί η πέτρα καλά και να την έχεις μέσα από την αρχή για να ζεσταθεί σταδιακά για να μη σπάσει η πέτρα (εγώ την αφήνω περίπου 15-20 λεπτά για να είναι ζεστή). Με τους καυστήρες στο τέρμα. Όταν είναι έτοιμη, αφήνω τους δύο πλευρικούς καυστήρες στο τέρμα και τον κεντρικό τον κατεβάζω ώστε να είναι λίγο περισσότερο από τα μισά. Κάθε αλλαγή πίτσας την κάνω όσο πίο γρήγορα γίνεται (με φτιάρι) για να μη χάνω θερμοκρασία. Ο χρόνος προθέρμανης μου είναι λίγος γιατι δεν ειναι ιδαίτερα χοντρή η πέτρα, αλλά κατά τη γνώμη μου είναι πολύ καλή. Είναι μια της weber και το ζυμάρι αρκετά λεπτό και το κάνω σύμφωνα με αυτή τη συνταγή
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2024 2 ώρες πριν, sndev είπε με τρωει να το πάρω για τεστ κ ας μη το χρειάζομαι! Nα πω οτι δεν ειχες ηδη ooni να το καταλαβω.
SagoniasSlutRos Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2024 Εχουμε καμια καλη συνταγη για biga? Εχω δει διαφορες και δεν ξερω ακομα ποια να διαλεξω. Κλεινω προς: 100% biga: 1kg αλευρι 500g νερο 10g φρεσκια μαγια 24h ψυγειο και μετα: biga 200g νερο 30g αλατι καποιοι βαζουν και εξτρα μαγια εδω
alimentas Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2024 Game changer φουρνακι.Οχι μικρο κοστος προφανως αλλα ουτε και ακραιο για καποιον που γουσταρει το χομπυ.(ανω του χιλιαρικου).Περιμενουμε απαντηση της Ooni που εχει 2-3 χρονια να βγαλει νεο προιον https://eu.gozney.com/products/arc-xl?switcher=true 1
ZELDA Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Δημοσ. 23 Φεβρουαρίου 2024 Καλησπέρα θέλω να ρωτήσω γιατί κολλάει η πίτσα στο φτυάρι ρε παιδιά και πόσα γραμμαρια κάνετε εσείς το μπαλακι?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα