Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδιά πεπερόνι σαν της ντόμινος έχετε βρει κάτι αντίστοιχο; στην ελλάδα ολα αυτά τα λέμε σαλάμια;

της ντομινος ειναι πικάντικο και μαρεσει

επίσης εχετε δοκιμασει κανα light τυρι;

πρωτοχρονια θα παιξω με αυτη τη συνταγή που ειναι bulletproof

• Like 1
  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, lasithi12 είπε

ρε παιδιά πεπερόνι σαν της ντόμινος έχετε βρει κάτι αντίστοιχο; στην ελλάδα ολα αυτά τα λέμε σαλάμια;

της ντομινος ειναι πικάντικο και μαρεσει

επίσης εχετε δοκιμασει κανα light τυρι;

πρωτοχρονια θα παιξω με αυτη τη συνταγή που ειναι bulletproof

Φίλε μάλλον έχουμε τα ίδια γούστα χαχα

ψαχνω κ εγω τέτοιο πεπερονι αλλα πουθενά δεν έχω βρει

Έχω συμβιβαστεί με αυτό μέχρι να βρω κάτι καλύτερο https://www.ab.gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Allantika/Salami-aeros/Salami-Aeros-Pepper-Pikantiko-180gr/p/7080025 , το βρικα αρκετα αξιοπρεπες καυτερό οσο πρέπει αλλα οχι ζουμερό οσο της ντομινο στο τέλος του ψησίματος

η μόνη μοτσαρελα της προκοπής για μένα είναι της dirollo που έχει κ τυχαία τα πιο λιγα λιπαρά απο τις αλλες 8.5% κ βγαίνει κ πολυ καλύτερη απο τις άλλες με 18-20% λιπαρά

https://www.ab.gr/el-gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Tyria/Mozzarella/Tyri-Mozzarella-Freskia-125gr/p/7131966

αν βρεις τπτ ενδιαφέρον ριχτο εδώ..

Επεξ/σία από sndev
Δημοσ.

@lasithi12 @sndev
Σε mozzarella και αυτή είναι γευστικότατη https://www.ab.gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Tyria/Mozzarella/Tyri-Mozzarella-Freskia-Voyvalisia-125gr/p/7077109. Σε πεπερόνι επειδή και εγώ ψάχνω να βρω σαν της domino's έχω δοκιμάσει και του Νίκα χωρίς να με καλύψει. Έχω βάλει στα προσεχώς για δοκιμή Creta Farms και Θράκης Γεύσεις. Αν βρείτε κάτι καλό ρίξτε σύρμα!
Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, τύχη, γεμάτες ψησταριές και τραπέζια με παρέες.

Δημοσ.

Καλημέρα και καλή χρονιά. Όποιος έχει πρόσβαση στο The mart, θα βρει πεπερονι αλλά σε μεγάλες συσκευασίες (παίρνεις και αποθηκεύεις)  Όλα τα ανωτέρω είναι σαλαμια αερος που είναι σκληρά. Το πεπερονι είναι αρκετά μαλακότερο. 

Creta farms

Nikas

Θρακης

Παντερης

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

οντος αυτα δεν ειναι το σαλάμι πεπερόνι που ψάχνω και εγώ :(

Στις 1/1/2023 στις 11:35 ΠΜ, Trelloneritis είπε

την εχω δοκιμασει αλλα βγάζει πολλά υγρά για ναπολιτανα

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, jobous είπε

Τα λουκάνικα (Θράκης και Παντέρη) τα έχω πάρει και εγώ αλλά δεν έχουν σχέση με το σαλάμι.

Το σαλάμι ξεραινεται και γι'αυτό προτιμάμε το λουκάνικο.

Βγάζουμε τη μεμβράνη για να μη γίνουν σαν δαχτυληθρες και το κόβουμε πολύ λοξά για είναι μεγάλα τα φετακια.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, SB_1957 είπε

Το σαλάμι ξεραινεται και γι'αυτό προτιμάμε το λουκάνικο.

Βγάζουμε τη μεμβράνη για να μη γίνουν σαν δαχτυληθρες και το κόβουμε πολύ λοξά για είναι μεγάλα τα φετακια.

Για να μην ξεραθεί βάλτε το 3-4 λεπτά πριν βγει η πίτσα...αν ψήνετε σε ooni γίνεται μπαμ

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πάμε ένα ζυμαρακι με poolish 16ωρων... επιτέλους βρήκα Caputo κόκκινο...άλλη συμπεριφορά από τα άλλα τύπου 00 άλευρα...στα 10.5 γραμμάρια πρωτεΐνης τα άλλα που έβαζα..στα 12.5 αυτό...για να δούμε 

Screenshot_2023-01-22-10-07-16-565_com.miui.gallery.jpg

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, alex19871987 είπε

Πάμε ένα ζυμαρακι με poolish 16ωρων... επιτέλους βρήκα Caputo κόκκινο...άλλη συμπεριφορά από τα άλλα τύπου 00 άλευρα...στα 10.5 γραμμάρια πρωτεΐνης τα άλλα που έβαζα..στα 12.5 αυτό...για να δούμε 

Screenshot_2023-01-22-10-07-16-565_com.miui.gallery.jpg

Πόσο το βρίσκεις από περιέργεια; Είμαι τυχερός κι εδώ που ζω στα δύο κοντινά σμ έχει πάντα Caputo και Molisana (εκπληκτικό brand για μακαρόνια btw) και παραδόξως το Caputo είναι πιο φτηνό!

20230122_092900.jpg

20230122_092816.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο Σκλαβενιτη, το τυπου 00 μυλοι Αγ Γεωργιου 30% φθηνοετρα, 1.50€/κιλο αν θυμαμαι καλα. 10.5γρ πρωτεινη. 

Επεξ/σία από sargyrop81

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...