lasithi12 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 ρε παιδιά πεπερόνι σαν της ντόμινος έχετε βρει κάτι αντίστοιχο; στην ελλάδα ολα αυτά τα λέμε σαλάμια; της ντομινος ειναι πικάντικο και μαρεσει επίσης εχετε δοκιμασει κανα light τυρι; πρωτοχρονια θα παιξω με αυτη τη συνταγή που ειναι bulletproof 1
sndev Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, lasithi12 είπε ρε παιδιά πεπερόνι σαν της ντόμινος έχετε βρει κάτι αντίστοιχο; στην ελλάδα ολα αυτά τα λέμε σαλάμια; της ντομινος ειναι πικάντικο και μαρεσει επίσης εχετε δοκιμασει κανα light τυρι; πρωτοχρονια θα παιξω με αυτη τη συνταγή που ειναι bulletproof Φίλε μάλλον έχουμε τα ίδια γούστα χαχα ψαχνω κ εγω τέτοιο πεπερονι αλλα πουθενά δεν έχω βρει Έχω συμβιβαστεί με αυτό μέχρι να βρω κάτι καλύτερο https://www.ab.gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Allantika/Salami-aeros/Salami-Aeros-Pepper-Pikantiko-180gr/p/7080025 , το βρικα αρκετα αξιοπρεπες καυτερό οσο πρέπει αλλα οχι ζουμερό οσο της ντομινο στο τέλος του ψησίματος η μόνη μοτσαρελα της προκοπής για μένα είναι της dirollo που έχει κ τυχαία τα πιο λιγα λιπαρά απο τις αλλες 8.5% κ βγαίνει κ πολυ καλύτερη απο τις άλλες με 18-20% λιπαρά https://www.ab.gr/el-gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Tyria/Mozzarella/Tyri-Mozzarella-Freskia-125gr/p/7131966 αν βρεις τπτ ενδιαφέρον ριχτο εδώ.. Επεξ/σία 30 Δεκεμβρίου 2022 από sndev
alex19871987 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2022 Δοκιμάστε να το βάλετε το πεπερονι προς τη μέση και μετά...γενικά μοτσαρέλα από βουβάλι δεν κανει βγάζει πολλά υγρα 1 1
Trelloneritis Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2023 @lasithi12 @sndev Σε mozzarella και αυτή είναι γευστικότατη https://www.ab.gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Tyria/Mozzarella/Tyri-Mozzarella-Freskia-Voyvalisia-125gr/p/7077109. Σε πεπερόνι επειδή και εγώ ψάχνω να βρω σαν της domino's έχω δοκιμάσει και του Νίκα χωρίς να με καλύψει. Έχω βάλει στα προσεχώς για δοκιμή Creta Farms και Θράκης Γεύσεις. Αν βρείτε κάτι καλό ρίξτε σύρμα! Καλή χρονιά σε όλους με υγεία, τύχη, γεμάτες ψησταριές και τραπέζια με παρέες.
jobous Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα και καλή χρονιά. Όποιος έχει πρόσβαση στο The mart, θα βρει πεπερονι αλλά σε μεγάλες συσκευασίες (παίρνεις και αποθηκεύεις) Όλα τα ανωτέρω είναι σαλαμια αερος που είναι σκληρά. Το πεπερονι είναι αρκετά μαλακότερο. Creta farms Nikas Θρακης Παντερης 2 1
SB_1957 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Εμείς παίρνουμε https://www.themart.gr/allantika-delicatessen-alipasta/allantika/loukanika/loukanika-thrakis-geyseis-me-peperoni-7e1kg-2111469900065.html Τα έχει ο σκλαβενιτης και πιθανόν και τα άλλα σ/μ. Παρόμοια είναι και αυτά αλλά δεν τα βρίσκω σε σ/μ https://www.themart.gr/allantika-delicatessen-alipasta/allantika/loukanika/loukanika-passias-nostimo-extra-me-peperoni-7e1kg-2110820400060.html https://www.themart.gr/allantika-delicatessen-alipasta/allantika/loukanika/loukanika-panteri-peperoni-1kg-2116774100063.html
jobous Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Τα λουκάνικα (Θράκης και Παντέρη) τα έχω πάρει και εγώ αλλά δεν έχουν σχέση με το σαλάμι.
sndev Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 οντος αυτα δεν ειναι το σαλάμι πεπερόνι που ψάχνω και εγώ Στις 1/1/2023 στις 11:35 ΠΜ, Trelloneritis είπε @lasithi12 @sndev Σε mozzarella και αυτή είναι γευστικότατη https://www.ab.gr/eshop/Tyria-Fytika-Anapliromata-and-Allantika-/Tyria/Mozzarella/Tyri-Mozzarella-Freskia-Voyvalisia-125gr/p/7077109 την εχω δοκιμασει αλλα βγάζει πολλά υγρά για ναπολιτανα
SB_1957 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 50 λεπτά πριν, jobous είπε Τα λουκάνικα (Θράκης και Παντέρη) τα έχω πάρει και εγώ αλλά δεν έχουν σχέση με το σαλάμι. Το σαλάμι ξεραινεται και γι'αυτό προτιμάμε το λουκάνικο. Βγάζουμε τη μεμβράνη για να μη γίνουν σαν δαχτυληθρες και το κόβουμε πολύ λοξά για είναι μεγάλα τα φετακια. 1
alex19871987 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2023 3 ώρες πριν, SB_1957 είπε Το σαλάμι ξεραινεται και γι'αυτό προτιμάμε το λουκάνικο. Βγάζουμε τη μεμβράνη για να μη γίνουν σαν δαχτυληθρες και το κόβουμε πολύ λοξά για είναι μεγάλα τα φετακια. Για να μην ξεραθεί βάλτε το 3-4 λεπτά πριν βγει η πίτσα...αν ψήνετε σε ooni γίνεται μπαμ
alex19871987 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Πάμε ένα ζυμαρακι με poolish 16ωρων... επιτέλους βρήκα Caputo κόκκινο...άλλη συμπεριφορά από τα άλλα τύπου 00 άλευρα...στα 10.5 γραμμάρια πρωτεΐνης τα άλλα που έβαζα..στα 12.5 αυτό...για να δούμε 1
Speculoos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 23 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Πάμε ένα ζυμαρακι με poolish 16ωρων... επιτέλους βρήκα Caputo κόκκινο...άλλη συμπεριφορά από τα άλλα τύπου 00 άλευρα...στα 10.5 γραμμάρια πρωτεΐνης τα άλλα που έβαζα..στα 12.5 αυτό...για να δούμε Πόσο το βρίσκεις από περιέργεια; Είμαι τυχερός κι εδώ που ζω στα δύο κοντινά σμ έχει πάντα Caputo και Molisana (εκπληκτικό brand για μακαρόνια btw) και παραδόξως το Caputo είναι πιο φτηνό!
alex19871987 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2023 2.4 το κιλό...αλλά σε σχέση με ένα ελληνικό τύπου 00 είδα διάφορα...σαν η ζύμη να κολλάει πιο δυνατά μεταξύ της...μάλλον η γλουτένη 1
sargyrop81 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στο Σκλαβενιτη, το τυπου 00 μυλοι Αγ Γεωργιου 30% φθηνοετρα, 1.50€/κιλο αν θυμαμαι καλα. 10.5γρ πρωτεινη. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από sargyrop81
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα