tarantules Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Έχει πάρει κανείς πλάκα ψησίματος από carbon steel σαν αυτή; Σκέφτομαι να πάρω μια να βάζω να ψήνω την πίτσα στο bbq.Θα πετύχω κάτι ή όχι; Σε σχέση πάντα με τον κλασικό ηλεκτρικό φούρνο που ψήνω τώρα;
sndev Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2022 2 ώρες πριν, tarantules είπε Έχει πάρει κανείς πλάκα ψησίματος από carbon steel σαν αυτή; Σκέφτομαι να πάρω μια να βάζω να ψήνω την πίτσα στο bbq.Θα πετύχω κάτι ή όχι; Σε σχέση πάντα με τον κλασικό ηλεκτρικό φούρνο που ψήνω τώρα; νομίζω πετάμενα λευτα , με πέτρα είσαι καλυτέρα στο BBQ. Σκέψου να ψήνετε η βάση γρήγορα λόγο θερμοκρασίας κ υλικού κ πάνω να άψητα τα υλικά κάτι αντίστοιχο σε φούρνο όμως θα δεις διαφορά αλλα κ παλι no reason..
alex19871987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Καλώς σας βρήκα...τι γνώμες έχετε για το Caputo nuvola??εσείς Απού που παίρνετε caputo και ποιο??
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 26 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Καλώς σας βρήκα...τι γνώμες έχετε για το Caputo nuvola??εσείς Απού που παίρνετε caputo και ποιο?? Προτιμώ to caputo pizzeria γιατί το βρίσκω Σκλαβενίτη 1
alex19871987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Εγώ αυτό έβαζα αλλά με φούρνο σπιτιού δεν έκανε τρελό φούσκωμα...αν και ωρίμανση ακολούθησα..θα δοκιμάσω συνταγή 500 αλεύρι (Αγίου Γεωργίου 00) 320 νερό και ωρίμανση στο ψυγείο για 24 ώρες .θα ψήσω πρώτη φορά σε μπάρμπεκιου αερίου.ε θεμροκρασια 400 και βλέπουμε...
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 6 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Εγώ αυτό έβαζα αλλά με φούρνο σπιτιού δεν έκανε τρελό φούσκωμα...αν και ωρίμανση ακολούθησα..θα δοκιμάσω συνταγή 500 αλεύρι (Αγίου Γεωργίου 00) 320 νερό και ωρίμανση στο ψυγείο για 24 ώρες .θα ψήσω πρώτη φορά σε μπάρμπεκιου αερίου.ε θεμροκρασια 400 και βλέπουμε... για να γινει σε φουρνο θελει άλλη διαδικασία στο bbq πρόσεχε μη κάψεις τη ζύμη και μείνουν αψητα τα υλικα πάλι ειναι διαφορετική διαδικασία.. του αγιου γεωργιου ειναι αρκετα κατώτερο θεωρητικα απο αυτό που έβαζες αλλά νομίζω ειναι κομπλε για να κανεις δοκιμές στο bbq απο οσο εχω καταλαβει πρεπει η ζυμη πριν μπει ψυγειο να εχει φτάσει στο ζύμωμα εως 24 βαθμούς για να φουσκωσει σωστα και με τη ζεστη που εχει εξω τωρα δυσκολα θεωρω. εφτιαξα τωρα ζυμη και ηταν 31 βαθμοι να καταλαβεις το ζυμαρι χωρις να το πολυ ταλαιπωρήσω
alex19871987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sndev είπε για να γινει σε φουρνο θελει άλλη διαδικασία στο bbq πρόσεχε μη κάψεις τη ζύμη και μείνουν αψητα τα υλικα πάλι ειναι διαφορετική διαδικασία.. του αγιου γεωργιου ειναι αρκετα κατώτερο θεωρητικα απο αυτό που έβαζες αλλά νομίζω ειναι κομπλε για να κανεις δοκιμές στο bbq απο οσο εχω καταλαβει πρεπει η ζυμη πριν μπει ψυγειο να εχει φτάσει στο ζύμωμα εως 24 βαθμούς για να φουσκωσει σωστα και με τη ζεστη που εχει εξω τωρα δυσκολα θεωρω. εφτιαξα τωρα ζυμη και ηταν 31 βαθμοι να καταλαβεις το ζυμαρι χωρις να το πολυ ταλαιπωρήσω Για πες τι να κάνω...εγώ ζυμωσα αλεύρι 500 320 νερό κρύο 2γρ μαγιά και 3γρ αλάτι...τα ζυμωσα 10 λεπτά χέρι...και μετά όλο στο ψυγείο...τι προτείνεις??
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Για πες τι να κάνω...εγώ ζυμωσα αλεύρι 500 320 νερό κρύο 2γρ μαγιά και 3γρ αλάτι...τα ζυμωσα 10 λεπτά χέρι...και μετά όλο στο ψυγείο...τι προτείνεις?? να δεις τα βίντεο του vito https://www.youtube.com/c/vitoiacopelli όπως με δίδαξε ο @SagoniasSlutRos αφου κάνεις φούρνο ξεκινα με αυτό Προσωπικά τη κάνω σαν και αυτόν αλλα απο οσα λενε κράτα τις οδηγίες.. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από sndev 2
alex19871987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 16 λεπτά πριν, sndev είπε να δεις τα βίντεο του vito https://www.youtube.com/c/vitoiacopelli όπως με δίδαξε ο @SagoniasSlutRos αφου κάνεις φούρνο ξεκινα με αυτό Προσωπικά τη κάνω σαν και αυτόν αλλα απο οσα λενε κράτα τις οδηγίες.. Αύριο θα κάνω στο μπάρμπεκιου σε μαντέμι μέχρι να έρθει μια πέτρα σοβαρή...τι να κάνω??
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Αύριο θα κάνω στο μπάρμπεκιου σε μαντέμι μέχρι να έρθει μια πέτρα σοβαρή...τι να κάνω?? Το σταυρό σου ,Τι να σου πω εγώ όταν την έκανα σε μαντέμι καιγόταν αλλά έχω lodge.. το μαντέμι σηκώνει τρελή θερμοκρασίας κ την κρατάει άρα την ψήνει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα από πάνω τα υλικά να μην έχουν γίνει , η πέτρα μολις ακουμπήσει υλικό χάνει θερμοκρασία οπότε ψήνεται πιο σωστά. Μην σε απογοητεύω κάνε πειράματα έχει να κάνει και πόσο σοβαρό μαντέμι έχεις, αν έχεις κανα κινεζικό πιθανόν να μην έχεις θέμα απλά έχε το νου σου σε φάση αν δεις ότι αρπάζει από κάτω πολυ γρήγορα να την μεταφέρεις σε σχάρα σε χαμηλότερη θερμοκρασία για να ψηθεί ομοιόμορφα. Θα χει πάρει ήδη το πρώτο κάψιμο από το μαντέμι ούτος η άλλος Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από sndev 1
alex19871987 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 2 λεπτά πριν, sndev είπε Το σταυρό σου ,Τι να σου πω εγώ όταν την έκανα σε μαντέμι καιγόταν αλλά έχω lodge.. το μαντέμι σηκώνει τρελή θερμοκρασίας κ την κρατάει άρα την ψήνει πολύ γρήγορα με αποτέλεσμα από πάνω τα υλικά να μην έχουν γίνει , η πέτρα μολις ακουμπήσει υλικό χάνει θερμοκρασία οπότε ψήνεται πιο σωστά. Μην σε απογοητεύω κάνε πειράματα έχει να κάνει και πόσο σοβαρό μαντέμι έχεις, αν έχεις κανα κινεζικό πιθανόν να μην έχεις θέμα απλά έχε το νου σου σε φάση αν δεις ότι αρπάζει από κάτω πολυ γρήγορα να την μεταφέρεις σε σχάρα σε χαμηλότερη θερμοκρασία για να ψηθεί ομοιόμορφα. Θα χει πάρει ήδη το πρώτο κάψιμο από το μαντέμι ούτος η άλλος Έλεγα να βάλω πλάκα μαντεμι στην άκρη και όχι φωτιά από κάτω...σχετικά με το ζυμάρι λες να το άφηνα έξω λίγο??καλά θα παραγγείλω αύριο και μερικά Caputo cuoto...
sndev Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, alex19871987 είπε Έλεγα να βάλω πλάκα μαντεμι στην άκρη και όχι φωτιά από κάτω...σχετικά με το ζυμάρι λες να το άφηνα έξω λίγο??καλά θα παραγγείλω αύριο και μερικά Caputo cuoto... Ναι μη βάλεις το μαντέμι πάνω από φωτιά. Με το ζυμάρι μετα το ψυγείο κάνεις μπάλες κ τα αφήνεις καμιά ώρα να φουσκώσουν να διαπλασιαστουν κ μετά τις ανοίγεις .. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2022 από sndev 1
alex19871987 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, sndev είπε Ναι μη βάλεις το μαντέμι πάνω από φωτιά. Με το ζυμάρι μετα το ψυγείο κάνεις μπάλες κ τα αφήνεις καμιά ώρα να φουσκώσουν να διαπλασιαστουν κ μετά τις ανοίγεις .. Πρώτη προσπάθεια πρωινή ,είχα ζυμαρακια και είπα να κάνω πείραμα σαν ψωμάκι στο σχήμα της πίτσας.το μαντέμι μπήκε στη μέση της διαδικασίας για αν μην έχει τρελή θεμροκρασια.αυτο είναι περίπου στους 310-330 βαθμούς κελσίου Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2022 από alex19871987 2
Dihen Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 (επεξεργασμένο) Φτιάχνω ψωμάκι και πίτσα στο παρακάτω maxima msm 8_2.mp4 Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2022 από Dihen 3
AEE985 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2022 Jamestown Ψησταριά Υγραερίου και Pizza 5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα