alimentas Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:41 μμ Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης?? Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν.
Zenor Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:44 μμ 2 minutes ago, alimentas said: Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης?? Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν. Με Caputo pizzeria είσαι μια χαρά.
SagoniasSlutRos Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 10:02 μμ 1 ώρα πριν, alimentas είπε Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης?? Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν. Pizzeria μέχρι 48 ώρες είναι κομπλέ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα