Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης??

Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν.

  • Απαντ. 887
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 minutes ago, alimentas said:

Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης??

Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν.

Με Caputo pizzeria είσαι μια χαρά.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, alimentas είπε

Για ζυμάρι από 24 έως 48 ώρες ωρίμανση πιο το είναι το ΙΔΑΝΙΚΌ αλεύρι ???Τι ποσοστό κ πάνω πρωτεϊνης??

Επειδή χρόνος δεν υπάρχει συχνά δεν κάνω συχνα ζυμαρια 2 ημερών.Προτιμω κάτι πιο άμεσο .Αλλά έχω κάτι καινούριες συνταγές που θέλω να παίξω οπότε πρέπει να γίνουν.

Pizzeria μέχρι 48 ώρες είναι κομπλέ 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...