tsoupas7 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 37 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας Εξαιρετικη δουλεια, απαιχτος ! 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 56 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας Tρομερος μαν! 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Σήμερα έχει δοκιμή με αλεύρι από τσουρέκι 13% πρωτεΐνη και 60% υγρασία direct μέθοδο 48 ωρών ωρίμανση. Θα παίξω με χαμηλότερη θερμοκρασία και μεγαλύτερο χρονο για τραγανό αποτέλεσμα. Επίσης αλλά 3 ζυμαρια με 70% αλεύρι για τσουρέκι 30% caputo nuvola 10% Συμιδγαλι ψηλό με ίδια μέθοδο. Να δούμε τι θα βγει 😊 3
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μόλις φαγώθηκαν! 😊 Φοβερό αποτέλεσμα τραγανό που κρατάει για ώρα, ειδικά αυτό με το mix άλευρων Είχε γεύση ποιο "ψωμενια", αυτό ήθελα να πετύχω και βγήκε με την πρώτη προσπάθεια! Ψήθηκαν στα 5-6 λεπτά λίγο ποιο έξω στο φουρνακι και με χαμηλή φλόγα να μην αρπαξουν θερμοκρασία γρήγορα. Αναλογία ζύμης Νο.1 Αλεύρι για τσουρέκι 100% Νερό 58% Λαδι 2% 10γρ αλάτι 0.5 μαγιά ξερή 48 ώρες ωρίμανση και πριν το ψήσιμο 4 ώρες θερμοκρασία δωματίου Αναλογία ζύμης Νο2 Αλεύρι για τσουρέκι 70% Caputo nuvola 20% Σιμιγδάλι λεπτό 10% Τα υπόλοιπα κοινά με το πρώτο Και τα 2 direct μέθοδο 2
tsoupas7 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Με κανατε να ζηλεψω και πηγα puffdaddy και χτυπησα 2 πιτσες χτες να ξερετε... 😅 2
alimentas Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 16 ώρες πριν, Giwrgos_M είπε Μόλις φαγώθηκαν! 😊 Φοβερό αποτέλεσμα τραγανό που κρατάει για ώρα, ειδικά αυτό με το mix άλευρων Δοκιμασε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ την bari style του Vito.Θα σ αρεσει φουλ αν ψαχνεις τετοιο αποτελεσμα 1
Giwrgos_M Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Δημοσ. 24 Οκτωβρίου Ναι το έχω δει άλλα δεν ήθελα τόσο λεπτό ζυμάρι. Θα το κάνω όμως και αυτό αφού την τεχνολογία την έχουμε 😊
Imortal_for_ever Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ Δημοσ. Πέμπτη στις 09:20 μμ https://www.cavit.com/pizza/all-recipes/ Βρικα τυχαια μερικες συνταγες ..... Αληθεια μου εχει πει φίλος που ειχε πιτσαρια οτι συνταγή για πιτσαρια αν θες να ανοιξεις μαγαζι μπορει να φτασει ακομα και της 500.000 ευρω .... ξέρετε κατι σχετικο;
SagoniasSlutRos Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ Δημοσ. Παρασκευή στις 11:06 πμ 13 ώρες πριν, Imortal_for_ever είπε Αληθεια μου εχει πει φίλος που ειχε πιτσαρια οτι συνταγή για πιτσαρια αν θες να ανοιξεις μαγαζι μπορει να φτασει ακομα και της 500.000 ευρω .... ξέρετε κατι σχετικο; Υπερβολη!
ΝΑΘΑΝ Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Εχει βρει κανεις στην Ελλαδα τα ταψακια της Lloyds για pizza detroit style ? Eχει ενα η Ooni αλλα πολυ ακριβο και λιγο μικροτερο του Lloyds
Giwrgos_M Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Ωραίος! Caputo βάζεις; για δώσε καμία πληροφορία. Μοιάζουν με τις δικές μου 😂 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 5 λεπτά πριν, Giwrgos_M είπε Ωραίος! Caputo βάζεις; για δώσε καμία πληροφορία. Nαι το nuvola το απλο που ειχα βρει στο the mart. Αλλιως pizzeria. Ειναι απλη συνταγη 70% direct (χωρις poolish, biga κλπ) που απλα εχει μεινει στο ψυγειο 48ωρες bulk και 2 ωρες σε μπαλες. Τις ειχα αφησει στο μπαλκονι γιατι δεν ειχα χωρο στην κουζινα και ηθελαν παραπανω ωρα ξεκουραση πριν τις ανοιξω και ειχαν μεγαλη αντισταση. Τις ανοιγα και μαζευαν.
Giwrgos_M Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες Θες 4 ώρες πριν έξω απτό ψυγείο σίγουρα αν είναι direct μέθοδο. Ωραίος κ εγώ αυτό βάζω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα