Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

  • Απαντ. 774
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έχω βάλει σκοπό να πετύχω το ζυμαρι του puff daddy το οποίο είναι απ τα καλύτερα που έχω φάει . Θα το κάνω. Έχω αρκετές πληροφορίες για το πως να πάρεις καλό αποτέλεσμα από biga, απλά δεν είχα ασχοληθεί. Είναι σίγουρα 100% biga 

  • Like 1
Δημοσ.

Με μια γρήγορη ματιά που είδα πιστεύω πως το ζυμάρι του έχει υγρασία 65-70%

Μην κολλάς στο θέμα biga. 

Δώσε χρόνο στο ζυμάρι σου και θα δεις τεράστιο στεφάνι. 

Μία δοκιμή μου με poolish και υγρασία 68%, 48 ώρες ωρίμανση φούσκωσε σαν μπαλόνι. Δες φώτο. 

IMG_20240626_205759_copy_1536x2040_1.jpg

  • Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, alimentas είπε

Έχω βάλει σκοπό να πετύχω το ζυμαρι του puff daddy το οποίο είναι απ τα καλύτερα που έχω φάει . Θα το κάνω. Έχω αρκετές πληροφορίες για το πως να πάρεις καλό αποτέλεσμα από biga, απλά δεν είχα ασχοληθεί. Είναι σίγουρα 100% biga 

Από τον Vincenzo Abbate εχει μάθει να κάνει πίτσα αυτός. Δες το πρώτο βίντεο που σου έστειλα. Αν θυμάμαι καλά 75% είναι το ζυμάρι του. 

  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πιθανό το κόβω. Ερασιτέχνης είναι αυτός που έχει το μαγαζί ο οποίος κάπου είχα διαβάσει ότι έψηνε σαν εμάς πχ πορωμενος κ παράτησε δουλεια κ ΕΚΑΝΕ πιτσαρία . Σιγουρα κάνει κάποια απ αυτές τις συνταγές. 

Επεξ/σία από alimentas
Δημοσ.
8 ώρες πριν, alimentas είπε

Πιθανό το κόβω. Ερασιτέχνης είναι αυτός που έχει το μαγαζί ο οποίος κάπου είχα διαβάσει ότι έψηνε σαν εμάς πχ πορωμενος κ παράτησε δουλεια κ ΕΚΑΝΕ πιτσαρία . Σιγουρα κάνει κάποια απ αυτές τις συνταγές. 

Έχω πετύχει σε κάποιο στορυ να κάνει tag κατι και το έψαξα και με οδήγησε σε σεμινάρια που κάνει ο συγκεκριμένος. 

  • Like 1
Δημοσ.

Έχει κάνει κανείς δοκιμή με αλεύρι για τσουρέκι λόγο μεγαλύτερου ποσοστού πρωτεΐνης;

Θέλω να κάνω ζύμη τραγανή και όχι τόσο αέρινη αυτή τη φορά. 

Από ναπολιτάνικη το έχω τερματίσει 😊

Δημοσ.
37 minutes ago, Giwrgos_M said:

Έχει κάνει κανείς δοκιμή με αλεύρι για τσουρέκι λόγο μεγαλύτερου ποσοστού πρωτεΐνης;

Θέλω να κάνω ζύμη τραγανή και όχι τόσο αέρινη αυτή τη φορά. 

Από ναπολιτάνικη το έχω τερματίσει 😊

Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. 

Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮

Όσο για το αλεύρι που λες,  γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 

2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. 

  • Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Zenor είπε

Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. 

Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮

Όσο για το αλεύρι που λες,  γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 

2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. 

Ναι φίλε μου εγώ είμαι😜

Εχω και ξυλοφουρνο και αερίου χειροποίητο.. 

Θα ανεβάσω αργότερα φωτογραφιες να το δείτε. 

Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν κραταει πολύ τι τραγανο και θέλω να κάνω δοκιμές. 

  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
34 minutes ago, Giwrgos_M said:

Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. 

Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας

ωφή_copy_216x253.jpg

image_98694_copy_313x340.jpg

IMG_20230309_183344_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230526_163718_copy_1536x2040.jpg

GridArt_20230912_203852574_copy_2048x2048.jpg

IMG_20230531_195137_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230524_184208_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230630_195453_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230927_190448_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230911_193659_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230128_170953_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182700_copy_2040x1536.jpg

IMG_20230128_182640_copy_2040x1536.jpg

IMG_20240511_215108_copy_1536x2040.jpg

IMG_20231025_192619_copy_1536x2040.jpg

IMG_20240316_132032_copy_1536x2040.jpg

IMG_20230621_200049_copy_1536x2040.jpg

μπράβο ρε φιλε είσαι φοβερος 

  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

  • Δημιουργία νέου...