alimentas Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Έχω βάλει σκοπό να πετύχω το ζυμαρι του puff daddy το οποίο είναι απ τα καλύτερα που έχω φάει . Θα το κάνω. Έχω αρκετές πληροφορίες για το πως να πάρεις καλό αποτέλεσμα από biga, απλά δεν είχα ασχοληθεί. Είναι σίγουρα 100% biga 1
Giwrgos_M Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Δημοσ. 22 Οκτωβρίου Με μια γρήγορη ματιά που είδα πιστεύω πως το ζυμάρι του έχει υγρασία 65-70% Μην κολλάς στο θέμα biga. Δώσε χρόνο στο ζυμάρι σου και θα δεις τεράστιο στεφάνι. Μία δοκιμή μου με poolish και υγρασία 68%, 48 ώρες ωρίμανση φούσκωσε σαν μπαλόνι. Δες φώτο. 2
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 5 ώρες πριν, alimentas είπε Έχω βάλει σκοπό να πετύχω το ζυμαρι του puff daddy το οποίο είναι απ τα καλύτερα που έχω φάει . Θα το κάνω. Έχω αρκετές πληροφορίες για το πως να πάρεις καλό αποτέλεσμα από biga, απλά δεν είχα ασχοληθεί. Είναι σίγουρα 100% biga Από τον Vincenzo Abbate εχει μάθει να κάνει πίτσα αυτός. Δες το πρώτο βίντεο που σου έστειλα. Αν θυμάμαι καλά 75% είναι το ζυμάρι του. 1
alimentas Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου (επεξεργασμένο) Πιθανό το κόβω. Ερασιτέχνης είναι αυτός που έχει το μαγαζί ο οποίος κάπου είχα διαβάσει ότι έψηνε σαν εμάς πχ πορωμενος κ παράτησε δουλεια κ ΕΚΑΝΕ πιτσαρία . Σιγουρα κάνει κάποια απ αυτές τις συνταγές. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου από alimentas
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 8 ώρες πριν, alimentas είπε Πιθανό το κόβω. Ερασιτέχνης είναι αυτός που έχει το μαγαζί ο οποίος κάπου είχα διαβάσει ότι έψηνε σαν εμάς πχ πορωμενος κ παράτησε δουλεια κ ΕΚΑΝΕ πιτσαρία . Σιγουρα κάνει κάποια απ αυτές τις συνταγές. Έχω πετύχει σε κάποιο στορυ να κάνει tag κατι και το έψαξα και με οδήγησε σε σεμινάρια που κάνει ο συγκεκριμένος. 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Έχει κάνει κανείς δοκιμή με αλεύρι για τσουρέκι λόγο μεγαλύτερου ποσοστού πρωτεΐνης; Θέλω να κάνω ζύμη τραγανή και όχι τόσο αέρινη αυτή τη φορά. Από ναπολιτάνικη το έχω τερματίσει 😊
Zenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 37 minutes ago, Giwrgos_M said: Έχει κάνει κανείς δοκιμή με αλεύρι για τσουρέκι λόγο μεγαλύτερου ποσοστού πρωτεΐνης; Θέλω να κάνω ζύμη τραγανή και όχι τόσο αέρινη αυτή τη φορά. Από ναπολιτάνικη το έχω τερματίσει 😊 Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮 Όσο για το αλεύρι που λες, γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. 1
SagoniasSlutRos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Ή τις βαζεις μετα απο μια μερα στο airfryer για ζεσταμα 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 27 λεπτά πριν, Zenor είπε Αν είσαι με το ίδιο όνομα και στο pizzamaking, έχω δει παλιά την κατασκευή ξυλόφουρνου που έχεις κάνει. Legend. Σε τι φουρνάκι είναι οι πίτσες παραπάνω γιατί μάλλον εσύ είσαι και είναι και αυτό χειροποίητο;; 😮 Όσο για το αλεύρι που λες, γιατί πιστεύεις οτι η παραπάνω πρωτεΐνη θα σου δώσει πιο τραγανό αποτέλεσμα; 2% λίπος στη συνταγή σου και ψήσιμο σε χαμηλότερη θερμοκρασία για περισσότερο χρόνο και θα είσαι άρχοντας. Ναι φίλε μου εγώ είμαι😜 Εχω και ξυλοφουρνο και αερίου χειροποίητο.. Θα ανεβάσω αργότερα φωτογραφιες να το δείτε. Το έχω δοκιμάσει αλλά δεν κραταει πολύ τι τραγανο και θέλω να κάνω δοκιμές. 2 1
Giwrgos_M Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας 17 1
Zenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Μέλος Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Εντάξει τι να λέμε τώρα.. μπράβο ρε συ τρομερή δουλειά. 1
sndev Δημοσ. 23 Οκτωβρίου Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 34 minutes ago, Giwrgos_M said: Το φουρνακι είναι από ανοξείδωτο ατσάλι 316L το εσωτερικό. Όλα χειροποίητα μέχρι και ο καυστήρας μπράβο ρε φιλε είσαι φοβερος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα