agriniopk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Βλέπω στο κινητό του γιού μου (poco) έχει κάποιες διαφημίσεις μέσα στο μενού του. Με ξένισε το γεγονός. Μπορώ να τις εξαλείψω? Εχω Samsung εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν είδα διαφήμιση στο μενού του κινητού. Πως μπορώ να ξέρω αν το επόμενο κινητό που θα επιλέξω θα έχει ή όχι διαφημίσεις μέσα στο μενού?
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, agriniopk είπε Βλέπω στο κινητό του γιού μου (poco) έχει κάποιες διαφημίσεις μέσα στο μενού του. Με ξένισε το γεγονός. Μπορώ να τις εξαλείψω? Εχω Samsung εδώ και πολλά χρόνια και ποτέ δεν είδα διαφήμιση στο μενού του κινητού. Πως μπορώ να ξέρω αν το επόμενο κινητό που θα επιλέξω θα έχει ή όχι διαφημίσεις μέσα στο μενού? Μόνο τα Xiaomi και τα Poco έχουν. Καλώς ήρθατε στο κλαμπ...... 😂 Τώρα όσο για τις διαφημίσεις πήγαινε Απόρρητο > διαφημίσεις > off Αλλιώς διάβασε εδώ για περαιτέρω https://techmaniacs.gr/pos-na-apallachtheis-apo-tis-diafimiseis-sto-miui-12/ Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
agriniopk Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, GATE123 είπε Μόνο τα Xiaomi και τα Poco έχουν. Καλώς ήρθατε στο κλαμπ...... 😂 Τώρα όσο για τις διαφημίσεις πήγαινε Απόρρητο > διαφημίσεις > off Αλλιώς διάβασε εδώ για περαιτέρω https://techmaniacs.gr/pos-na-apallachtheis-apo-tis-diafimiseis-sto-miui-12/ δεν την πατάω ξανά χα χα χα χα. Πραγματικά δεν το ήξερα. ok ομως απο εδώ και πέρα θα το ξέρω Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από agriniopk
dpolal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 49 λεπτά πριν, agriniopk είπε δεν την πατάω ξανά χα χα χα χα. Πραγματικά δεν το ήξερα. ok ομως απο εδώ και πέρα θα το ξέρω Εδώ και κάνα 2χρονο αν θυμάμαι καλά η xiaomi είχε ανακοινώσει ότι θα πετάει διαφημίσεις μέσα στα μενού των κινητών της προκειμένου με τα κέρδη να παρέχει «φθηνότερα» τηλέφωνα στους καταναλωτές.
Fotia Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Το επομενο βήμα υποθέτω να πουν σε παρακολουθούν ...
tasvar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Και αν έχετε τη Γλώσσα στα Ελληνικά, στις ρυθμίσεις της εφαρμογής που έχει διαφήμιση έχει επιλογή για "Λήψη προτάσεων". Την απενεργοποιείτε. 10 ώρες πριν, GATE123 είπε Αλλιώς διάβασε εδώ για περαιτέρω https://techmaniacs.gr/pos-na-apallachtheis-apo-tis-diafimiseis-sto-miui-12/ Ωχ, ρε φίλε GATE123 το link που παρέθεσες, έχει διαφημίσεις...... 😁 (Πλάκα κάνω)...
Livagoth Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Απορία: τις διαφημίσεις τις βάζει και στις ναυαρχίδες εκτός από τα budget κινητά;
GATE123 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 ώρες πριν, Livagoth είπε Απορία: τις διαφημίσεις τις βάζει και στις ναυαρχίδες εκτός από τα budget κινητά; Ναι δεν κάνει διακρίσεις.... 😁
Dantε Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Βαζεις το DNS του adguard και τελειωνει η υποθεση με τις διαφημισεις.Αντι να γκρινιαζετε,προτεινετε το... 2
batatoudis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Εγώ απενεργοποίησα (πριν καν δω πόσες έχει) τις διαφημίσεις στο Poco X3 Pro ακολουθώντας κάποιες απλές οδηγίες στο youtube, έχοντας ορίσει adguard dns και χρησιμοποιώντας opera browser (ίσως να μην χρειαζόταν όλα αυτά μαζί). Δίχως root, δίχως απεγκατάσταση εφαρμογών, δίχως σύνδεση στον υπολογιστή για κάποιο advanced debloat, απλώς με επιλογές μέσα στο ίδιο το λογισμικό. Σημειώνω απλως ότι δεν χρησιμοποιώ καθόλου facebook στο κινητό, είτε σε app είτε μέσω browser, και δεν ξέρω αν συμβαίνει κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από batatoudis
Fotia Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Mε το DNS του adguard αναλογα που συνδεεται ,μπορει να έχεις μειωση ταχυτητας δεδομενων .Ειναι που ειναι και τα δικτυα με τις μερες τους ..
Dantε Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Προσωπικα δεν εχω παρατηρησει τιποτα τετοιο.Το μονο προβλημα που εχω συναντησει ηταν μια εφαρμογη που δε με αφηνε να κανω login μεσω του dns.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα