mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Έχω το oneplus 6T και με την τελευταια ενημερωση σε android 11 (11.1.1.1) έχω χαλαστεί πάρα πολύ. Την βγάλανε απλά για να λένε οτι το κινητό πήρε android 11 και είναι χειρότερη από την προηγούμενη έκδοση. Τι tickets, screenshots κλπ έχω στείλει, ούτε ένα από τα προβήματα δεν έχει λυθεί. Δεν αντέχω άλλο και έχω ψάχνω να αγοράσω άλλο κινητό. Το θέμα μου είναι ότι το oxygen os το έχω λατρέψει, το κινητό είναι δικαρτο που με βολευει οταν ερχομαι Ελλάδα, απλά προσθέτω την ελληνική σιμ, αλλά έχω χαλαστεί τόσο που δεν ξέρω αν θέλω να πάρω πάλι oneplus. Κοιτάω το pixel 4a 5g, αλλά αντικειμενικά τι να το κάνω το 5g αφού ο παροχός μου δεν υποστηρίζει; Γιατί να δώσω τόσα λεφτά σε συσκευή 2ετίας; Και η έλλειψη δίκαρτου λίγο με χαλάει. Κοιτάω σε κάποιο πρόσφατο oneplus αλλά δεν ξέρω ποιο αξίζει. Οι τιμές έχουν ξεφύγει πολύ και με την πρόσφατη εμπειρία μου, ξενίζω στη σκέψη. Θέλω κάποιο που να πάρει 2 αναβαθμίσεις όπως το oneplus, να είναι δίκαρτο και όσο πιο pure android γίνεται. Τι προτείνετε;
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν κατάλαβα γιατί έχεις θέμα με το 6Τ? Εγώ έχω το 1+6 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Επίσης γιατί έχεις αυτήν την έκδοση? Εγώ έχω την 11.1.2.2 Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από GATE123
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 46 λεπτά πριν, GATE123 είπε Δεν κατάλαβα γιατί έχεις θέμα με το 6Τ? Εγώ έχω το 1+6 και δεν έχω κάποιο πρόβλημα. Επίσης γιατί έχεις αυτήν την έκδοση? Εγώ έχω την 11.1.2.2 Σορυ λάθος. Ναι έχω αναβαθμίσει σε 11.1.2.2 αλλά τα προβλήματα που υπήρχαν στην 11.1.1.1 δεν διορθώθηκαν με την 11.1.2.2 Πχ στο ινσταγκραμ έχω τον προσωπικό λογαριασμό μου και της δουλειας. Ενω διαλεγω την αγγλική γλώσσα στην εφαρμογη, όταν εναλλάσομαι μεταξύ των προφιλ, η ρυθμιση αυτή χάνεται και γυριζει στην γλώσσα του συστήματος, δλδ ελληνικά. Αυτό άρχισε να συμβαίνει με την 11.1.1.1 και δεν διορθωθηκε. Επίσης, η ελληνική μεταφραση ειναι αθλια σε μερικά σημεια. Εστειλα αναφορες και για τα 2, τιποτα δεν διορθωθηκε. Και οκ για τη μεταφραση μπορω να το παραβλεψω, αλλά για το οτι δεν κραταει τη γλωσσα σε εναλλαγη προφιλ στο ινσταγραμ ειναι μεγαλο και ενοχλητικό προβλημα για μενα. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από mary
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αυτό είναι θέμα τις εφαρμογής και όχι του κινητού.
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, GATE123 είπε Αυτό είναι θέμα τις εφαρμογής και όχι του κινητού. Οχι, αφου αρχισε να συμβαινει με την αναβαθμιση σε 11.1.1.1. Πριν δεν είχε αυτό το θέμα. Έστειλα και στο ινσταγραμ bug report αλλά ποτέ δεν απάντησαν.
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Κοίτα Instagram δεν έχω ,αλλά στο Messenger δεν έχω πρόβλημα. Γενικά σε εφαρμογές η στο λειτουργικό του κινητού δεν έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα. Εγώ θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να το ψάξεις και όχι να λες ότι έχει θέμα το κινητό. Αν πάλι νομίζεις ότι θες να το αλλάξεις τότε πες πόσα διαθέτεις. Επίσης έχεις δοκιμάσει σε άλλο κινητό το Instagram?
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, GATE123 είπε Κοίτα Instagram δεν έχω ,αλλά στο Messenger δεν έχω πρόβλημα. Γενικά σε εφαρμογές η στο λειτουργικό του κινητού δεν έχω από την πρώτη μέρα που το πήρα. Εγώ θεωρώ ότι αυτό το θέμα πρέπει να το ψάξεις και όχι να λες ότι έχει θέμα το κινητό. Αν πάλι νομίζεις ότι θες να το αλλάξεις τότε πες πόσα διαθέτεις. Επίσης έχεις δοκιμάσει σε άλλο κινητό το Instagram? Αυτό είναι το θέμα. Σε άλλες εφαρμογές δεν υπαρχει αυτό το πρόβλημα. Ούτε στο λειτουργικο εχω θεμα. Αλλά το συγκεκριμενο προβλημα με την αλλαγη γλωσσας ειναι τρομερα εκνευριστικο. Ναι το εχω δοκιμασει, δεν φταιει το ινσταγραμ. Και τι να κανω; Δεν θελω να αλλάξω αλλά με εχει χαλασει η αδιαφορια του developement team του 6Τ που δεν περιμενω να διορθωθεί καποιο απο τα προβληματα.
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Πόσα χρήματα διαθέτεις σε περίπτωση που το αλλάξεις.
mary Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, GATE123 είπε Πόσα χρήματα διαθέτεις σε περίπτωση που το αλλάξεις. Max 600€. Πιο πολύ με ενδιαφέρει να είναι όσο πιο κοντά σε Android pure. Για αυτό κοιτούσα pixel
GATE123 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 https://e-karavasilis.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=9141&virtuemart_category_id=47&Itemid=120&lang=el&skr_prm=WyI3ZjQxZTU3Yy04OWRmLTQ0MzktODI3MS1lYjQzMWRlMmRlYjQiLDE2NDMyMjYyOTQwMzAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Αυτό εδώ είναι σαν να έχεις OnePlus. Έχω πάρει στην γυναίκα μου το Realme 8 από το συγκεκριμένο κατάστημα. Σάββατο έγινε η παραγγελία Τρίτη μου ήρθε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα