Προς το περιεχόμενο

Ενίσχυση δέκτη 4g σε πλοίο

Athanius

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σε όλους 

Βρίσκομαι σε πλοίο το οποίο γυρίζει το Αιγαίο, για να μην ψάχνω σήμα με το κινητό στο χέρι, αγόρασα ένα  TP-LINK TL-MR6400 v4, έβαλα μια sim βοντα και το τοποθέτησα σε ένα ψηλό σημείο. Μέσα στο πλοίο έβαλα ενα repeater σε κεντρικό σημείο και πλέον έχω σήμα παντού. 

Το πρόβλημα μου είναι όταν περνάμε από περιοχές που δεν πιάνει και τόσο καλά το ρουτερ. 

Μπορώ να συνδέσω κάποια εξωτερική κεραία πάνω στο ρουτερ για να ενισχυθεί σαν δέκτης; 

Έχει ήδη δύο κεραίες επάνω, λειτουργούν σαν δέκτες 4g η μόνο εκπέμπουν το σήμα που δέχονται απ τον παροχο; 

Έχει εσωτερικό δεκτή το ρουτερ και δεν μπορώ να τον ενισχύσω; 

Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για το αν αυτές οι κεραίες λαμβάνουν απ τις κεραίες του παροχου σήμα η μόνο εκπέμπουν σε μένα αλλά δε βγάζω άκρη. 

Τέλος αν μπορώ να συνδέσω κεραία για να ενισχύσω τη λήψη του σήματος έχετε να προτείνετε κάτι σε omni? 

Δε θα θελα directional γιατί το πλοίο προφανώς δεν είναι σταθερό. 

Ευχαριστώ! 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, Athanius είπε

Βρίσκομαι σε πλοίο το οποίο γυρίζει το Αιγαίο, για να μην ψάχνω σήμα με το κινητό στο χέρι, αγόρασα ένα  TP-LINK

Ναι μπορεις. Νομιζω sma ειναι οι ακροδεκτες του συγκεκριμένου ρουτερ . Για αρχη μπορεις να δοκιμάσεις μια μικροτικ με καλες κριτικες στο Σκρουτζ στο 20αρικο νομιζω , αλλιως μπορεις να παρεις και παντως καιρου σουπερ ντουπερ στα 150+ που κυκλοφορουν για χρήση στη θάλασσα.

• Thanks 1

9 hours ago, Athanius said:

Καλησπέρα σε όλους 

Βρίσκομαι σε πλοίο το οποίο γυρίζει το Αιγαίο, για να μην ψάχνω σήμα με το κινητό στο χέρι, αγόρασα ένα  TP-LINK TL-MR6400 v4, έβαλα μια sim βοντα και το τοποθέτησα σε ένα ψηλό σημείο. Μέσα στο πλοίο έβαλα ενα repeater σε κεντρικό σημείο και πλέον έχω σήμα παντού. 

Το πρόβλημα μου είναι όταν περνάμε από περιοχές που δεν πιάνει και τόσο καλά το ρουτερ. 

Μπορώ να συνδέσω κάποια εξωτερική κεραία πάνω στο ρουτερ για να ενισχυθεί σαν δέκτης; 

Έχει ήδη δύο κεραίες επάνω, λειτουργούν σαν δέκτες 4g η μόνο εκπέμπουν το σήμα που δέχονται απ τον παροχο; 

Έχει εσωτερικό δεκτή το ρουτερ και δεν μπορώ να τον ενισχύσω; 

Προσπαθώ να βρω πληροφορίες για το αν αυτές οι κεραίες λαμβάνουν απ τις κεραίες του παροχου σήμα η μόνο εκπέμπουν σε μένα αλλά δε βγάζω άκρη. 

Τέλος αν μπορώ να συνδέσω κεραία για να ενισχύσω τη λήψη του σήματος έχετε να προτείνετε κάτι σε omni? 

Δε θα θελα directional γιατί το πλοίο προφανώς δεν είναι σταθερό. 

Ευχαριστώ! 

to 4g ειναι αμφιδρομο.οι κεραιες σου και λαμβανουν και στελνουν

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...