dream21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, JimGer είπε Γιατί τρολλάρει? Έτσι το κάνουν γενικά. Πχ βάζουν ισπανικά. Καθότι άπειροι ισπανόφωνοι. Που είναι το περίεργο? Δεν είναι ίδια προτεραιότητα αλλά το λογικό είναι αν τους έχεις τους βάζεις. Πχ το apple tv έχει σε όλα. Το netflix όχι (εξαρτάται από τη χώρα τι υποτίτλους θα έχει) Έχεις βρει τρόπο αν δεν μένεις γνωστός σου Τουρκία? Ενας Θειος μου που μένει Σμύρνη του ειχα ζητησει πριν 2 χρόνια να μου βγαλει μια prepaid visa στο ονομα του και εγω καθε ένα 6 μηνο μεσω revolut στελνω 30€ στην κάρτα και τραβαει το Netflix απο εκει. Παντως prime video και Youtube premium εχω με το κλασσικο τροπο με λογαριασμο αργεντινης. Μονο το netflix ειναι τουρκικο. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από dream21 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ola150 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, nikos121 είπε Εκτος απο τουρκικο νουμερο για το νετφλιξ χρειαζεσαι και καρτα απο τουρκικη τραπεζα Δεν τα χρειάζεσαι αυτά. 3 ώρες πριν, nikos121 είπε Αγορασε τουρκικη giftcard 100TL, αγορασε συνδρομη πριμιουμ σε λιρες, ασε την συνδρομη να ληξει και μετα θα παρει μια χαρα την ελληνικη σου καρτα Και αυτή η μέθοδος πιάνει. 2 ώρες πριν, JimGer είπε 0.5 prime? -> Oh ok 8 λίρες Τουρκίας... Βέβαια όλα αυτά υποθέτω μιλάς για τελικές τιμές family editions κατά άτομο έτσι? Δεν ξέρω αν λειτουργεί αλλά για netfliux συγκεκριμένα έκανα κάτι τσεκαρίσματα και θα μπορούσες να κάνεις dummy account google, Να κατεβάσεις netflix apo play store, να συνδεθείς τουρκικό vpn και να κάνεις μέσω in-app αρχική αγορά. Νομίζω όταν το έκανα έδειχνε να περνάει κάποια checks και αν δεν κάνω λάθος δεν ήθελε και τηλέφωνο. Το netflix Θα πληρωθεί απο το google pay, το οποιο δεν έχει θέμα να του βάλεις κάρτα άλλης χώρας στο Payments method... Τσέκαρε τι έγραψα πιο πάνω και δες αν πετυχαίνει σε εσένα. Άλλο πιθανό κολπο, ελληνικό, το αφήνεις να λήξει, vpn Τουρκία, ξαναρχίζεις Τελικές τιμές με family πακέτα εκτός του Prime video που το έχω μόνος μου γιατί δεν έχει νόημα για τις 8 τούρκικες λίρες. 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε αφου λεω πηρα απο Paki(stan) 5.50€ ...πιο φτηνο δεν βρηκα πλην της Τουρκιας που δεν πλεον... Προσωπικά είχα από παλιά που το άφησα έτσι, αλλά και τώρα που έκανα για τα αδέρφια μου και τους γονείς μου, έκανα ελληνικό, το άφησα να λήξει, έβαλα vpn Τουρκίας κι όλα καλά με την ελληνική κάρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mtifosi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 41 λεπτά πριν, jon_pallis είπε Obi Wan δεν έχει βγει Ρωτάω για τα έτοιμα Wandavision, Falcon and the winter soldier, Loki, Hawkeye, The Book of Boba Fett μερικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 32 minutes ago, dream21 said: Ενας Θειος μου που μένει Σμύρνη του ειχα ζητησει πριν 2 χρόνια να μου βγαλει μια prepaid visa στο ονομα του και εγω καθε ένα 6 μηνο μεσω revolut στελνω 30€ στην κάρτα και τραβαει το Netflix απο εκει. Lucky you. Άρα μπορείς και spotify, psn χωρίς πολλά πολλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, JimGer είπε Lucky you. Άρα μπορείς και spotify, psn χωρίς πολλά πολλά PSN εχω αμερικανικο λογαριασμο , spotify δεν χρησιμοποιω λογο Apple one συνδρομη οικογενειακο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ravager Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αυγουστο του 2022 θα ερθει βαση του Wiki Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barbariangr Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Αν έχει , απο το πρώτο ασπρόμαυρο παιδικό με τον μίκυ, μέχρι και την τελευταιά παραγωγή, τότε θα φτάσει εκπληκτικά ψηλά! Θα γνωρίσει τρελή επιτυχία. Disney = παιδικότητα (κυριώς τα πολύ παλιά). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsene Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, demolition23 said: x-files που είναι του fox έχει προστεθεί; Γενικά που μπορώ να δω τι περιεχόμενο περίπου έχει στην Ευρώπη; yeap Μερικά παραδείγματα υλικού: Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από Tsene 2 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EnergosPolitis Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Ποιές διακοπές το καλοκαίρι.. Disney+ και chill θα είναι η φάση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daddy_c00l Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Επιπλέον politically correct woke culture έτσι να μπουκώσουμε, δεν έφτανε το Νετφλιξ που το'χουν κάψει με την κορρεκτίλα. Είδα το Eternals και το τερμάτισαν, δεν αντέχω άλλο. Που'σαι ρε Al Bundy να δούμε κάτι της προκοπής πια... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theomusictech Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 "Πολυ καλα ολα αυτα και το netflix και το youtube premium και το apple tv ομως δυστυχως στην ελλαδα 10 εδω και 20 εκει καθε μηνα το νοικι μετα μενει απληρωτο και αναγκαζεσαι να φωναξεις για τους αγωνες τον ιδιοκτητη για να τον καλοπιασεις :P" ενα ρισπεκτ στον ανθρωπο αυτον που εγραψε αυτο το σχολιο!!! κλαιω ακομα 10' μετα που το διαβασα! (και απο χαρα και απο λυπη, γιατι ενα δικιο το'χει)) ισως το πιο), (σε κοινωνικο επιπεδο) πετυχιμενο σχολιο του θρεντ!!!! μια υπηρεσια που εννοειται αξιζει, δεν υπαρχει αμφιβολια! οπως εγραψε και καποιος αλλος σε προηγ. σελιδα, μονο και μονο για τη νοσταλγια , φυσικα +1000 να το βαλει κανεις, (μεχρι να δει να χορτασει αυτα που τονν ενδιαφερουν φ φυσικα)...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fasttam Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Αν το mandalorian, η μεγαλύτερη κουράδα από κοινοτυπίες που έχω δει στη ζωή μου, είναι η καλή της σειρά, εντάξει. Υποθέτω πως τα μικρά παιδάκια θα βρουν πολλά πράγματα να δουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
System of a Pawn Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 12:37 ΜΜ, privateer είπε Μαρβελ και Star Wars. Ποσο original 😂 Μεχρι στιγμης η μονη σειρα που αξιζει ειναι το μανταλοριαν. Τα αλλα που εβγαλε ειναι μετρια. To Wanda-Vision είναι πολύ καλό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JimGer Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 On 26/01/2022 at 20:12, Ravager said: Αυγουστο του 2022 θα ερθει βαση του Wiki Mid λέει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dream21 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Λογικά Θα παίξει και ελλάδα promotion απο την LG σε συνεργασια με την disney οπως εγινε και στην αγγλια τον Νοεμβριο του 2019 με 1 χρονο δωρεαν disney+ .οι προυποθεσεις ηταν τότε με αγορα 49 -55 -65- 77 nano 8 ,E9, W9 σου ερχονταν το redemption code στο email μετα απο 28 ημερες απο την αγορά και ειχες 30 ημερες διορια για να το ενεργοποιησεις. Το καλό με το DISNEY+ είναι οτι εχει Simultaneous streams 4 ατομα και Family sharing σε 7 ατομα. Επεξ/σία 29 Ιανουαρίου 2022 από dream21 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα