Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τσίμπησα μία... κουζίνα που ήθελα. Από τα 500 ευρώ, στα 400, με την επιστροφή. Skroutz η ίδια από 450 (με παραλαβή να μη πω πότε), ή στα ίδια από σοβαρά μαγαζιά. Δε με χάλασε. Βρε μήπως να πάρω και κάνα πλυντήριο πιάτων; :P

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς κινηθήκαμε για στεγνωτήριο.....δεν λες ασχημα τα 110 ευρω επιστροφή κ ας ερχονται σε ενα μήνα.

Δημοσ.

Η προσφορά πήρε παράταση μέχρι 12/2. Κοιτάζω ένα κλιματιστικό 9000 btu μάρκα Nuvelle. Αρχική τιμή 319. Με την έκπτωση 259. Μείον 51,80 την επιστροφή της eurobank τελική 207,20€. Δίνει και δωροεπιταγή ανακύκλωσης 50€ για το παλιό. Κολλάω 1) στην μάρκα που δεν την ξέρω. 2) Στο πρόγραμμα επιδότησης αντικατάστασης που θα ξεκινήσει όπως λένε την άνοιξη, μήπως πάρω κάποιο καλύτερο και επώνυμο???

Δημοσ.

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι τυχαίο ,αλλα αρκετες επωνυμες λευκές συσκευές απο τις επιλογές, σε άλλα καταστήματα που είχαν να τα δεις ,ήταν κατασκευης Τουρκίας .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, notist είπε

Η προσφορά πήρε παράταση μέχρι 12/2. Κοιτάζω ένα κλιματιστικό 9000 btu μάρκα Nuvelle. Αρχική τιμή 319. Με την έκπτωση 259. Μείον 51,80 την επιστροφή της eurobank τελική 207,20€. Δίνει και δωροεπιταγή ανακύκλωσης 50€ για το παλιό. Κολλάω 1) στην μάρκα που δεν την ξέρω. 2) Στο πρόγραμμα επιδότησης αντικατάστασης που θα ξεκινήσει όπως λένε την άνοιξη, μήπως πάρω κάποιο καλύτερο και επώνυμο???

Ρώτα εδώ καλύτερα

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, notist είπε

1) στην μάρκα που δεν την ξέρω. 

Ειναι δικη τους απο ο,τι ξερω, αντι για turbox τα a/c τα ονομαζουν nuvelle

5 ώρες πριν, notist είπε

2) Στο πρόγραμμα επιδότησης αντικατάστασης που θα ξεκινήσει όπως λένε την άνοιξη, μήπως πάρω κάποιο καλύτερο και επώνυμο???

Αυτο δεν το ξερουμε ομως, προϋποθέσεις - ποσοστα - αρχικες τιμες κλπ αν δεν τα δουμε δεν ξερουμε. Αν πχ ειναι σε συγκεκριμενα μονο κομματια και σε τιμες οχι προσφορας  (οπως λενε στο αντιστοιχο οσοι δικαιουνταν το κουπονι 200€ για εξοπλισμο τηλεκπαιδευσης) μπορει οι τελικες να μην ειναι αξιες λογου. Μπορει ομως και να ειναι. Αγνωστο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Fotia είπε

Δεν ξέρω κατα πόσο είναι τυχαίο ,αλλα αρκετες επωνυμες λευκές συσκευές απο τις επιλογές, σε άλλα καταστήματα που είχαν να τα δεις ,ήταν κατασκευης Τουρκίας .

Καθόλου τυχαίο.

Οι γείτονες έχουν καταφέρει να αναπτύξουν αξιόλογη βιομηχανία (εκτός των άλλων) και για ηλεκτρικές συσκευές.

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.

Το ανέφερα για να προσέξει κάποιος ,γιατι το κατάστημα δεν έχει να τα δείς .

Μαλλον εχουν περιθώριο και τους συμφέρει να κάνουν προσφορές σε αυτά ,γιατί αν ψαξει κανείς υπάρχουν παρόμοια και απο Ευρωπαικες χώρες λίγο ακριβότερα.

Πέρα τι κάνουν οι γείτονες για να έχουν δουλειά ,δεν μπορεί να ξέρει κανεις τα ποιοτικά κριτήρια ,τι ερχεται Ελλάδα ,και τι παίζει με τετοιες προσφορές .

Αρκετά σχόλια μετα την αγορά αναφέρουν θέματα γενικά στις συσκευές απο Τουρκία .Αν είναι να χαλά και να μου το φτιάχνουν επειδή κέρδισα πόντους είναι κάπως ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε επίσκεψη σε κοντινό μου πλαίσιο παρατήρησα ότι οι τιμές είναι ιδιαίτερα αυξημένες σε αρκετά προϊόντα, που ακόμα και το 20% είναι κατά πολύ πιο ακριβά από το skroutz. Αξίζει θεωρώ μόνο σε συγκεκριμένα κομμάτια τεχνολογίας που η τιμή είναι κοντά στα χαμηλά skroutz για να πεις ότι αξίζει με το 20%. Συν ότι ακόμα και σε προσφορά αρκετών κομματιών που ζήτησα η έκπτωση του καταστήματος ήταν πολύ μικρή με την πρόφαση ότι ισχύει η προσφορά και ας ήταν όλα τους τα κομμάτια μη ετοιμοπαραδοτα . 

Επεξ/σία από fraa
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

@georsev η επιστροφή του 1 % γίνεται άμεσα και το υπόλοιπο 19% μέχρι τις 28/2 για online παραγγελίες. Νομίζω στα φυσικά καταστήματα είναι άμεση η επιστροφή του 20%

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, thewildones είπε

@georsev η επιστροφή του 1 % γίνεται άμεσα και το υπόλοιπο 19% μέχρι τις 28/2 για online παραγγελίες. Νομίζω στα φυσικά καταστήματα είναι άμεση η επιστροφή του 20%

Αγορά με φυσική παρουσία, φάνηκε άμεσα το 1% το 19% το περιμένω, όπως μου απάντησαν σε ερώτηση και από plaisio και από το messenger της εφαρμογής επιστροφή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...