dimigar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 8/10/2021 στις 11:55 ΜΜ, akis_supernatural είπε Ναι το ειδα αυτο. Ωστοσο εχει καποιος εμπειρια με αυτες τις συσκευες? Ποιοτητα κτλ Καλημέρα, κι εγώ τις είδα τώρα (25.01.2022) με έκπτωση και επιστροφή από Ευρομπανκ και ανακύκλωση +30€. https://www.plaisio.gr/kendrix-bo-pl1975e-fournos-ano-pagkou_3103943 https://www.plaisio.gr/kendrix-vtc-04pl-esties-keramikes_3103595 Έχεις αγοράσει από τότε; είναι άραγε αξιόπιστες οι συσκευές; Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από dimigar
Moderators matrixxx Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Ο συνδεσμος https://www.plaisio.gr/campaign/epistrofi Αντιγραφη απο το πλαισιο.γρ οι οροι: ΟΦΕΛΟΣ 20% €ΠΙΣΤΡΟΦΗ EUROBANK Η ενέργεια αφορά αγορές οποιωνδήποτε οικιακών συσκευών συνολικής αξίας, ανά συναλλαγή 199€ και άνω με κάρτες Eurobank που συμμετέχουν στο Πρόγραμμα. *Η ενέργεια ισχύει από 24/01/2022 έως και 06/02/2022. Μάθε περισσότερα για τους Όρους και τις Προϋποθέσεις ΕΔΩ.
d_gkal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Πριν λίγες ημέρες αγορασα συσκευή 1000€... Γκαντεμης, θα έπαιρνα "πίσω" τα 200...
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 52 λεπτά πριν, d_gkal είπε Πριν λίγες ημέρες αγορασα συσκευή 1000€... Γκαντεμης, θα έπαιρνα "πίσω" τα 200... Cool. Δεν ειναι γκαντεμια αυτο, ειναι κακη επιλογη ή επιλογη αναγκης αν ηταν απαραιτητη η αγορα εκεινη τη στιγμη. 1
d_gkal Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 minute ago, matrixxx said: Cool. Δεν ειναι γκαντεμια αυτο, ειναι κακη επιλογη ή επιλογη αναγκης αν ηταν απαραιτητη η αγορα εκεινη τη στιγμη. Ναι βρε, δε γυρνάω τον κοσμο ανάποδα για το κακό που με βρήκε 🤣 Πάντως είναι καλη ευκαιρία αυτές οι προσφορές για αγορες συσκευων!
Moderators matrixxx Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Εννοειται, χωρις επιστροφη αγοραζω σπανια, ειδικα για ακριβες συσκευες, ΠΟΤΕ τα τελευταια 7-8 χρονια. 6
elpenor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Πήρα εντοιχισμένο φούρνο τελευταίο κομμάτι και εστίες Brandt σε τιμή χώμα (βγήκε 520, 100+ κάτω από skroutz). Είμαι περίεργος πόσο αξίζει το made in France σήμερα, πάντως με τους Γερμανούς έχω φτάσει στο όριο, σκουριάζουν (στο νησί) και καίγονται οι πλακέτες για πλάκα. Άσε που δίνεις 250+ για εστίες και μόνο ένα μάτι είναι δυνατό. Ότι άλλο όμως ήθελα να πάρω ήταν πιο ακριβό ακόμα και με την επιστροφή.
stcp Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, d_gkal είπε Πριν λίγες ημέρες αγορασα συσκευή 1000€... Γκαντεμης, θα έπαιρνα "πίσω" τα 200... Εγώ είχα ενα ψυγείο πολλών ετών που είχα σκοπό να αλλάξω στο προσεχές μέλλον. Ακούω για πρόγραμμα απόσυρσης, ααα ωραία λέω, να η ευκαιρία, υπομονή 2-3 μήνες. Αμ δε! Καπούτ την περασμένη εβδομάδα. Οπότε επείγομαι για ψυγείο. Το Πλαίσιο ήταν το μόνο που διαφήμιζε παράδοση την επόμενη μέρα για το μοντέλο που ήθελα. Ναι, βεβαίως αύριο θα το έχετε. Έρχεται sms για το 3ωρο, στήνομαι και περιμένω...Αμ δε! Η παράδοση της παραγγελίας μετατέθηκε για Δευτέρα. Δευτέρα ήρθαν τα χιόνια, ψυγείο δεν είδαμε οπότε χρησιμοποιούμε για ψυγείο φυσικούς τρόπους... Και μέσα στη γκαντεμιά, βλέπω ότι από τη Δευτέρα έχει 20% επιστροφή! Παίρνω τηλ. να με βάλουν στο 20% (μιας και ούτε έχω παραλάβει ούτε έχω πληρώσει ακόμα). Μου λένε ότι πρέπει να ακυρώσουμε την υπάρχουσα παραγγελία και να βάλουμε νέα, αλλά το ψυγείο που θέλω δεν είναι πλέον διαθέσιμο(!!!) οπότε είναι άγνωστο πότε θα παραλάβω. Αν έχεις τύχη διάβαινε... 3
stafftw Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 57 λεπτά πριν, stcp είπε Εγώ είχα ενα ψυγείο πολλών ετών που είχα σκοπό να αλλάξω στο προσεχές μέλλον. Ακούω για πρόγραμμα απόσυρσης, ααα ωραία λέω, να η ευκαιρία, υπομονή 2-3 μήνες. Αμ δε! Καπούτ την περασμένη εβδομάδα. Οπότε επείγομαι για ψυγείο. Το Πλαίσιο ήταν το μόνο που διαφήμιζε παράδοση την επόμενη μέρα για το μοντέλο που ήθελα. Ναι, βεβαίως αύριο θα το έχετε. Έρχεται sms για το 3ωρο, στήνομαι και περιμένω...Αμ δε! Η παράδοση της παραγγελίας μετατέθηκε για Δευτέρα. Δευτέρα ήρθαν τα χιόνια, ψυγείο δεν είδαμε οπότε χρησιμοποιούμε για ψυγείο φυσικούς τρόπους... Και μέσα στη γκαντεμιά, βλέπω ότι από τη Δευτέρα έχει 20% επιστροφή! Παίρνω τηλ. να με βάλουν στο 20% (μιας και ούτε έχω παραλάβει ούτε έχω πληρώσει ακόμα). Μου λένε ότι πρέπει να ακυρώσουμε την υπάρχουσα παραγγελία και να βάλουμε νέα, αλλά το ψυγείο που θέλω δεν είναι πλέον διαθέσιμο(!!!) οπότε είναι άγνωστο πότε θα παραλάβω. Αν έχεις τύχη διάβαινε... Σιγουρα γκανετεμια, απλα να προσθεσω, πως δεν εχει να κάνει με την ημερομηνια αγορας-παράδοσης η επιστροφη, απλά με την ημερομηνια πληρωμής... ειναι καθαρά θέμα τράπεζας, τουλάχιστον από την προσωπική μου εμπειρία.Εγώ έχει τύχει να με βάλουν να πληρώσω από τα public, για μια TV επειδή είχε 20% επιστροφή και να μην τη χάσω χωρίς απόδειξη, θυμάμαι ήταν 30 οκτωβρίου και έληγε η προσφορά με την επιστροφή.Έτσι πήρα το 20% (και ήταν και 400€ όχι και λίγα) και η τηλεόραση, παραδόθηκε και τιμολογήθηκε (ημερομηνία απόδειξης) 15 Νοεμβρίου.
tryfos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι, σε προϊόν με τη συγκεκριμένη έκπτωση το "αναμένεται" στη διαθεσιμότητα για κάποιον που δεν βιάζεται σημαίνει "οκ το παίρνεις τώρα στην τιμή αυτή και έρχεται πχ. σε κανά μήνα" ή σημαίνει τηλέφωνο από το Πλαίσιο "λυπούμεθα άκυρο, δεν γίνεται" κλπ; Ρωτάω, γιατί έχω βρει κάτι και δεν το βιάζομαι αλλά λέει "αναμένεται". Και δε θα ήθελα απλά να δανειοδοτήσω το Πλαίσιο (δηλαδή να πληρώσω τώρα και όταν φάω το άκυρο να τα πάρω πίσω σε κανά μήνα). Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από tryfos
d_gkal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Συνηθως το αναμενεται σημαινει οτι Μπορεί να είναι διαθέσιμο σε 1 ημερα αλλά μπορεί και σε 30+. Δηλαδή περιμένουν παραλαβή. Το κατοπιν παραγγελίας θα με τρόμαζε.....
tryfos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 3 λεπτά πριν, d_gkal είπε Συνηθως το αναμενεται σημαινει οτι Μπορεί να είναι διαθέσιμο σε 1 ημερα αλλά μπορεί και σε 30+. Δηλαδή περιμένουν παραλαβή. Το κατοπιν παραγγελίας θα με τρόμαζε..... Υπάρχει περίπτωση στο αναμένεται να τους πληρώσεις και μετά να φας απλά άκυρο και να στα γυρίσουν μετά από 1 μήνα; Δεν με πειράζει να περιμένω αν όντως τελικά παραδώσουν, γι' αυτό ρωτάω. Αλλά θα με πείραζε να πληρώσω τώρα και απλά να πέσει άκυρο μετά.
d_gkal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Φυσικά, όλα παιζουν... Προσωπικά θα αγοραζα μονο αν ηταν διαθέσιμο
ipal Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 9 ώρες πριν, tryfos είπε Να ρωτήσω κάτι, σε προϊόν με τη συγκεκριμένη έκπτωση το "αναμένεται" στη διαθεσιμότητα για κάποιον που δεν βιάζεται σημαίνει "οκ το παίρνεις τώρα στην τιμή αυτή και έρχεται πχ. σε κανά μήνα" ή σημαίνει τηλέφωνο από το Πλαίσιο "λυπούμεθα άκυρο, δεν γίνεται" κλπ; Ρωτάω, γιατί έχω βρει κάτι και δεν το βιάζομαι αλλά λέει "αναμένεται". Και δε θα ήθελα απλά να δανειοδοτήσω το Πλαίσιο (δηλαδή να πληρώσω τώρα και όταν φάω το άκυρο να τα πάρω πίσω σε κανά μήνα). Αν είναι κάτι που κυκλοφορει και το βλέπεις διαθέσιμο παντου σχεδον σίγουρα θα έρθει. Αν είναι κάνας ξεχασμένος κωδικός που παίζει σε 2-3 μαγαζιά αρχίζει το ρίσκο για άκυρο.
elpenor Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, tryfos είπε Υπάρχει περίπτωση στο αναμένεται να τους πληρώσεις και μετά να φας απλά άκυρο και να στα γυρίσουν μετά από 1 μήνα Το plaisio παρόλα τα μειονεκτήματα του δεν είναι σκρουτζομαγαζο. Το άκυρο δεν αποκλείεται αλλά η πιθανότητα του είναι πάρα πολύ μικρότερη, ξέρουν τι τους γίνεται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό από το μέσο μαγαζί. Εγώ όσο και να εκνευρίζομαι από κάτι τραγικά ηλεκτρονικά, υψηλές τιμές κλπ καταλήγω κάθε χρόνο εδώ και 15 χρόνια να του αφήνω περισσότερα χρήματα από κάθε άλλο μαγαζί. Το αντίθετο από το public δηλαδή που έχω προσπαθήσει να ψωνίσω 5-6 φορές και πάντα καταλήγω να βγαίνω εκτός εαυτού. Για να μην μιλήσω για το skroutz basket που μου έχει δώσει τόσα κουπόνια που θα μπορούσα να κάνω συλλογή. Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από elpenor 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα