Προς το περιεχόμενο

Thermaltake The Tower 900 | E-ATX PC Case | 3 x Tempered 5 mm Glass Side Panel | Black

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο 10 χρόνια ετοιμάζω να αλλάξω τα pc στο σπίτι. Για το δικό μου λέω να βάλω το κουτι αυτό. 

Thermaltake The Tower 900 | E-ATX PC Case | 3 x Tempered 5 mm Glass Side Panel | Black

Το έχει πάρει κανένας, Βλέπω καλές κριτικές αλλά όλα καλές κριτικές έχουν :D
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, napoleon2121 είπε

Καλησπέρα παιδιά. Μετά απο 10 χρόνια ετοιμάζω να αλλάξω τα pc στο σπίτι. Για το δικό μου λέω να βάλω το κουτι αυτό. 

Το έχει πάρει κανένας, Βλέπω καλές κριτικές αλλά όλα καλές κριτικές έχουν :D

Εγω αν θες την γνωμη μου δεν θα το επαιρνα γιατι σ'αυτα τα λεφτα βρισκεις πραγματικα καλο κουτι

Δημοσ.

Πάρα πολύ μεγάλο, επίσης είσαι σίγουρος ότι θέλεις κάθετο πύργο?

Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει τα χρήματά του, υπάρχουν πολλές άλλες ομορφότερες και ποιοτικότερες κατασκευές, εκτός βέβαια αν είναι τόσο πολύ του γούστου σου.

Δημοσ.

Πως να πούμε γνώμη για ένα κουτί αν δεν ξέρουμε τι υδρόψυξη θα μπει μέσα, τι CPU/GPU και πόσοι HDD;

Σε γενικές γραμμές πάντως το μόνο πράγμα που προσφέρει το Tower 900 είναι ιδιαίτερη εμφάνιση. Κατά τα άλλα είναι 6 ετών κουτί, με αργά/παλιά USB, αρκετό θόρυβο και μέτρο airflow. Παλιά πρόσφερε και την δυνατότητα να έχεις πολλές GPU κάθετα αλλά σήμερα το SLI έχει πεθάνει. Είναι επίσης ένα κουτί αποκλειστικά για ακριβό custom watercooling, δεν μπορεί να δουλέψει με air cooler, πράγμα που σημαίνει άλλα 500-700 ευρώ και μέρες να λυγίζεις σωλήνες για να το στήσεις.

Από τα καλύτερα φετινά κουτιά είναι το Fractal Design Torrent αν θέλεις κάτι πραγματικά ποιοτικό που απλά βάζεις μέσα ένα cpu cooler και έχεις τις καλύτερες δυνατές θερμοκρασίες. Αν θέλεις κάποιο AIO, ποιότητα κατασκευής και καλό design κοίτα σε Lian Li και αν θέλεις τις καλύτερες θερμοκρασίες για τη GPU σου κοίτα το Phanteks Enthoo Pro 2.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το pc που πάω να φτιάξω είναι με CPU Threadripper 24Cores. Με ανάλογη Μητρική. Πάω όπωσδήποτε για Watercooling (Δεν ξέρω ακόμα τι θα χρειαστεί όπως επίσης και για 2 GPU 6700xt. (έχω την μία και παλεύω να πάρω άλλη μία).  Τροφοδοτικό 1100wαττ καθώς και 4 δίσκους και έναν Μ.2. Έλεγα να το πάρω γιατί είναι μεγάλο και έχει κάποια επεκτασιμότητα. Τώρα με τον threadripper νομίζω αναγκαστικά θα πάω για ύδρο.

Επεξ/σία από napoleon2121
Δημοσ.

Η thermaltake έχει άλλα καλά κουτιά. Αυτό το tower 900 όμως είναι βλακεία. Θες η είσοδος της ροής αέρα να έχει την ίδια διεύθυνση με την έξοδο και η "κυρίως γραμμή" της ροής να διασχίζει τη μεγαλύτερη διάσταση του κουτιού, όπως αυτό το επιτυγχάνουν τα airfow κουτιά με ροή από μπρος προς τα πίσω.

Στο tower 900 οι θερμοκρασία της gpu δε θα είναι αρκετά καλή και των δίσκων θα είναι ακόμα χειρότερη. Το βλέπω με το μάτι χωρίς να δω τεστ. Μπορεί να έχει φοβερές θερμοκρασίες αερόψυκτης cpu και VRM βέβαια, αν το τιγκάρεις με ανεμιστήρες.

Δημοσ.

Αν και στεναχωρήθηκα γιατί έιχε χώρο το κουτί (νομίζω) δεν τα το πάρω τελικά... με πείσατε :( θα κοιτάξω να βρώ άλλη λύση. 

Ευχαριστώ παιδιά να'στε καλά και υγεία :D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...