Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα Έκανα μια παραγγελία μέσω aliexpress, για πράγματα μικρής αξίας. Όταν μου ζήτησε διεύθυνση, την συμπλήρωσα κανονικά. Ωστόοσο, στην συμπλήρωση του Τ.Κ., αντι να βάλω το καλαματιανό 24132, έβαλα καταλάθος 24q32. Έστειλα μήνυμα στον πωλητή για να ειμαι καλυμμενος επειδη ειχε προχωργσει η παραγγελία και ειχε τραβήξει τα λεφτά από την κάρτα μου, ωστοσο δεν τα είχε δει οταν μου έστειλε σε αλλο μηνυμα το tracking. Σε προηγούμενες εμπιρείες σας, εαν εχω σωστά ολα τα αλλα στοιχεία, έχουμε οποιοδήποτε θέμα, ή θα με βρουν στο κέντρο διαλογής, δεδομένου πώς τα πρωτα 2 ψηφια που ειναι για τον νομο ειναι σωστά; Λέτε πως θα παραλάβω την θήκη που έστειλα ή να παραγγείλω αλλη για να μην περιμένω αδικά Ευχαριστώ
Dr_Pepper Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Λογικά θα παραλάβεις απλά ενδεχομένως να καθυστερήσει (παραπάνω από την καθυστέρηση που θα είχε έτσι και αλλιώς αν τα έβαζες όλα σωστά) ειδικά αν εκτος απο διεύθυνση έβαλες και περιοχή πχ δυτική Μακεδονία ή όπου αλλού ειναι η πόλη σου Θα μου πεις η πόλη δεν φτάνει; όχι πάντα πχ Ηράκλειο έχει και στην αττική και στην Κρήτη. Αν έβαλες και τηλέφωνο ακόμη καλύτερα! Τώρα απο εκει και πέρα στην Ελλάδα είμαστε οπότε η λογική δεν έχει πάντα την θέση που θα έπρεπε Τι να σου πω δική σου απόφαση πάντως δεν ειναι ξεγραμμένη υπόθεση αν αυτό φοβάσαι απλά δεν είναι και 100% Αν έβαζα κάποιο ποσοστό θα ήταν πεσιμιστικά τουλάχιστον 70% 1
Jos3ph Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 έκανα μία παραγγελία από wish στις 3 Ιανουαρίου , έφτασε εχθές , ενώ το περίμενα από αύριο να έρθει. Πήρε τηλέφωνο το παλικάρι της ACS και όλα καλά. Υποθέτω μπορεί να σε καλέσουν από το κέντρο διανομής στην ελλαδικό χώρο για επιβεβαίωση.
ekechagi Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αφού έχεις tracking number, γνωρίζεις την εταιρία ταχυμεταφορικής που θα στο παραδώσει. Πάρε τηλέφωνο να διευκρινίσεις σε αυτούς το λάθος, ώστε να μην ψάχνονται. 2
czarjuly Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 ειχα παραγγειλει απο mediamarkt και απο λαθος στο συστημα με το τκ πηγε το δεμα στα Λιοσια αντι στην περιοχη μου ,με πηρε ο κουριερ τηλεφωνο (ειχε βρεθει σε κατι χωραφια) και το επαναδρομολογησε αυτη τη φορα στη σωστη διευθυνση ,το μονο κακο που πηγα απο το γραφειο της acs να παραλαβω.....αν εχεις τηλεφωνο θα επικοινωνησουν μαζι σου
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Με Cainiao συνεργάζεται η ΕΛΤΑ, σωστά? Μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση πως ασχολειται η acs με china Επισης μια Καλαματα εχουμε σε ολη την ελλαδα... Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από tiki123l
elpenor Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, tiki123l είπε Με Cainiao συνεργάζεται η ΕΛΤΑ, σωστά? Μου κανει ιδιαίτερη εντύπωση πως ασχολειται η acs με china Επισης μια Καλαματα εχουμε σε ολη την ελλαδα... Εγώ από Ali πάντα με ΕΛΤΑ παραλαμβάνω.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Μόλις τώρα, elpenor είπε Εγώ από Ali πάντα με ΕΛΤΑ παραλαμβάνω. Και εγω ετσι θυμομουν απο παλια...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα