lector Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, Stam53 είπε https://www.protothema.gr/greece/article/1205493/dimos-athinaion-apozimionodai-oi-idioktites-autokiniton-pou-upestisan-zimies-apo-ptoseis-dendron/ 23 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε https://www.in.gr/2022/01/27/greece/dimos-athinaion-apozimionei-tous-idioktites-oximaton-pou-ypestisan-zimies-apo-ptoseis-dentron/ Και εδώ. Πάλι μέσα πέσατε οι περισσότεροι 😂😂😂 Αν πετυχει αυτο θα ηταν ενδιαφερον να το μαθουμε. Ειμαι 99% σιγουρος οτι θα κανουν ολοι αιτησεις και ο δημος θα φυτεψει χιλιους δυο λογους για να αρνηθει την αποζημιωση, πχ. ηταν σταθμευμενο σε χωρο που απαγορευεται κλπ. ή θα τους βγαλουν την παναγια μεχρι να τα παρατησουν. Εγω στο δικο μου δημο που ειχα παρομοιο περιστατικο στο παρελθον (ζημια στο αμαξι λογω κακοτεχνιας στο δρομο) κατεθεσα αιτηση αποζημιωσης κανονικα με αριθμο πρωτοκολλου φωτογραφιες κλπ και η απαντηση ηταν "δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, αν θελετε βαλτε δικηγορο και καντε αγωγη" δηλαδη πιασ'το αυγο και κουρεφτο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 5 λεπτά πριν, lector είπε Εγω στο δικο μου δημο που ειχα παρομοιο περιστατικο στο παρελθον (ζημια στο αμαξι λογω κακοτεχνιας στο δρομο) κατεθεσα αιτηση αποζημιωσης κανονικα με αριθμο πρωτοκολλου φωτογραφιες κλπ και η απαντηση ηταν "δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, αν θελετε βαλτε δικηγορο και καντε αγωγη" δηλαδη πιασ'το αυγο και κουρεφτο.. Ο Μπακογιάννης είναι λαρτζ τύπος με τα λεφτά των φορολογουμένων , δεν αποκλείται να πας να κάνεις αίτηση για 10 και να σου δώσουν επιτόπου 20 για τον κόπο. Από την τσέπη του θα τα δώσει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MauroPaltoudias Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 6 λεπτά πριν, lector είπε Εγω στο δικο μου δημο που ειχα παρομοιο περιστατικο στο παρελθον (ζημια στο αμαξι λογω κακοτεχνιας στο δρομο) κατεθεσα αιτηση αποζημιωσης κανονικα με αριθμο πρωτοκολλου φωτογραφιες κλπ και η απαντηση ηταν "δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, αν θελετε βαλτε δικηγορο και καντε αγωγη" δηλαδη πιασ'το αυγο και κουρεφτο... Η αλήθεια είναι πως είναι υποχρεωτικό να κινηθείς δικαστικά κατά του Δήμου. Διαδικασία εξωδικαστικού συμβιβασμού είναι δύσκολο να λάβει χώρα σε τέτοιες περιπτώσεις. Είναι δηλαδή, λίγο απίθανο να εμφανιστείς με έναν λογαριασμό συνεργείου και αυτοί να στα καταβάλλουν. Από πού ; Από ποιόν λογαριασμό ; Οι ΟΤΑ όπως και το ευρύτερο Δημόσιο παρουσιάζουν μια τεράστια πολυπλοκότητα ως προς τη πρόβλεψη, δέσμευση και καταβολή χρημάτων. Σε κάποιους ακούγεται απλοϊκό, αν όμως κάποιος έχει (συν)εργαστεί (με) στο Δημόσιο, είναι εύκολο να καταλάβει τη δυσκολία. Από την άλλη θα μου πεις "τι με αφορά εμένα, πού θα τα βρουν". Μαζί σου, δεν σε/μας αφορά. Για αυτό και αναφέρω ότι θα πρέπει να κινήσεις επίσημη διαδικασία για τέτοιες περιπτώσεις. Από την άλλη όμως και με βάση το ιστορικό τέτοιων υποθέσεων (αναφέρομαι σε κακοτεχνίες στους δρόμους, ήτοι λακκούβες κατά κύριο λόγο ή περιοχές εκσκαφών χωρίς κατάλληλη εργοταξιακή σήμανση), η αποζημίωση είναι ένα πάρα πολύ πιθανό σενάριο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, lector είπε Αν πετυχει αυτο θα ηταν ενδιαφερον να το μαθουμε. Ειμαι 99% σιγουρος οτι θα κανουν ολοι αιτησεις και ο δημος θα φυτεψει χιλιους δυο λογους για να αρνηθει την αποζημιωση, πχ. ηταν σταθμευμενο σε χωρο που απαγορευεται κλπ. ή θα τους βγαλουν την παναγια μεχρι να τα παρατησουν. Εγω στο δικο μου δημο που ειχα παρομοιο περιστατικο στο παρελθον (ζημια στο αμαξι λογω κακοτεχνιας στο δρομο) κατεθεσα αιτηση αποζημιωσης κανονικα με αριθμο πρωτοκολλου φωτογραφιες κλπ και η απαντηση ηταν "δε μπορουμε να κανουμε τιποτα, αν θελετε βαλτε δικηγορο και καντε αγωγη" δηλαδη πιασ'το αυγο και κουρεφτο... Ο Μπακογιανης δεν ειναι λαρτζ απλα αναγνώριζει οτι ειναι υποχρεωση του δημου να αποζημιωσει.Εχω φιλο που επεσε σε λακουβα με μηχανακι στην Αργυρουπολη ζημιες νοσοκομειο 1 μηνα ,ζηταγε 10.000 και τελικα μετα απο τρια χρονια συμβιβαστικέ στα 6000 χωρίς δικαστηριο .5000 καθαρα συν 1000 στο δικηγορο. Θα ελεγα στον νηματοθετη να καλεσει και την ασφαλιστικη για καταγραφη Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2022 από SPY_oo7 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 26/1/2022 στις 9:48 ΜΜ, Thresh είπε Και να αποζημίωναν, δεν θα το έλεγαν βέβαια. 😛 Γιατί από την τσέπη τους τα δίνουν; Πάντως στην περίπτωση που λέω αν και έγινε καταγραφή από τροχαία, δήμο και ασφαλιστική η απάντηση από το δήμο ήταν οτι δεν αποζημιώνει αυτοκίνητα. Τώρα αν είχε δικηγόρο τον Κούγια ή κάποιον αντίστοιχο ίσως να είχε άλλη αντιμετώπιση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPY_oo7 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Για τον κουγια δεν ξερω αλλα το σιγουρο ειναι οτι χωρίς αγωγη και δηκηγορο δεν δινουν φραγκο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 https://www.gazzetta.gr/plus/2083779/katoikos-zitaei-apozimiosi-gia-ptosi-dentroy-opoio-den-afine-ton-dimo-na-kopsei-vid Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blackhill66 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Παντως μας εχουνε μπουρντισει γενικα ετσι ωστε να μην απαιτουμε τα αυτονοητα δλδ αποζημιωσεις απο κακοτεχνιες δρομων (παταω δρομους σε αθηνα πειραια καμμια φορα και ειναι τοσο αθλιοι με λακκουβες κτλ που λεω στο χωριο στα χωραφια ειναι καλυτεροι οι χωματοδρομοι)αλλα και οι μ@λ@κες οι δικηγοροι μας βλεπουν σαν πεντοχιλιαρα και λεμε δεν γ@μιεται δεν κανω αγωγη ,εχει κοστος που να τρεχω τωρα...κοκ μπρος γκρεμος και πισω ρεμα ΑΛΛΑ οχι να απαιτουμε το δικιο μας μην ειμαστε ερμαια ενος αναλγητου κρατους πρεπει να πληρωνουν και αυτοι ,αλλωστε δικα μας ειναι δεν τα δινουν απο την τσεπη τους... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Εστειλα σε ενα email που μου ειπαν και θα σας ενημερωσω για οποια εξελιξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Στις 28/1/2022 στις 12:06 ΜΜ, cumulus είπε https://www.gazzetta.gr/plus/2083779/katoikos-zitaei-apozimiosi-gia-ptosi-dentroy-opoio-den-afine-ton-dimo-na-kopsei-vid Ειναι απιστευτο το τι παραμυθια εφευρισκουν για να αποφυγουν να πληρωσουν τις αποζημιωσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 7 ώρες πριν, lector είπε Ειναι απιστευτο το τι παραμυθια εφευρισκουν για να αποφυγουν να πληρωσουν τις αποζημιωσεις. Είπε ο μάντης Κάλχας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 3 ώρες πριν, cumulus είπε Είπε ο μάντης Κάλχας. Οταν ζεις στην ελλαδα δε χρειαζεται να εισαι μαντης, μπορεις απλα να εισαι επιφυλακτικος και υποψιασμενος, και λογικα θα πεσεις μεσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musiccc444 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Εγώ εν κινήσει σε κεντρική λεωφόρο του δήμου Αμαρουσίου,έφαγα τεράστιο κομμάτι πάγου από δέντρο σε καπό/παρμπρίζ κι έκανε έναν κρατήρα στο καπό Με καλύπτει η ασφάλεια (hellas direct) αλλά δυστυχώς έχει απαλλαγή 300 ευρώ η συγκεκριμένη κάλυψη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cumulus Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 26 λεπτά πριν, lector είπε Οταν ζεις στην ελλαδα δε χρειαζεται να εισαι μαντης, μπορεις απλα να εισαι επιφυλακτικος και υποψιασμενος, και λογικα θα πεσεις μεσα. Μην το αφήνεις έτσι .Θα χειροτερεύσει . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeGK Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 23 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά. Όπως είχα πει θα ενημέρωνα για οποία εξέλιξη. Χθες μου έβαλαν τα λεφτά σύμφωνα με τις αποδείξεις του συνεργείου που τους είχα στείλει. Μου έβαλαν όλο το ποσό. Οπότε όλα καλά τελικά. 5 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα