vster Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, αν έχω 2 νούμερα στο όνομα μου σε διαφορετικούς παρόχους ( COSMOTE, VODAFONE) , τότε την απαλλαγή την δικαιούμε μόνο στο ένα; Γιατί προσπάθησα και δεν με άφησα να κάνω 2η αίτηση χωρίς να διαγράψω την πρώτη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Εννοείται οτι ειναι για ενα νούμερο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sisi3 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, θέλω και εγώ να βρώ πάροχο για οικογενειακό πακέτο αρχικά, με δωρεάν το πάγιο, που απευθύνομαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 2 ώρες πριν, Sisi3 είπε Καλημέρα σας και καλή εβδομάδα, θέλω και εγώ να βρώ πάροχο για οικογενειακό πακέτο αρχικά, με δωρεάν το πάγιο, που απευθύνομαι? Σε ενα πάροχο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πανος999 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 Share Δημοσ. 21 Αυγούστου 2023 (επεξεργασμένο) Τι ειναι αυτη η απαλλαγη?Καινουριο? * Το έψαξα!Νομιζα οτι ειναι κάτι καινούριο! Επεξ/σία 21 Αυγούστου 2023 από Πανος999 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα