Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξερει κανεις τι γινεται οταν εχουν περασει 2,5 χρονια απο πετυχημενη εξεταση σηματων αλλα δεν εχω παρει ακομα το διπλωμα; Δικαιουμαι να δωσω για το διπλωμα χωρις να ξαναδωσω σηματα ή πανε ολα απο την αρχη; Αν ισχυει το πρωτο, μεχρι ποιο χρονικο οριο ισχυει; Γινεται να δωσω και απο αλλη σχολη οδηγων χωρις να προειδοποιησω οτι εφυγα απο την παλια; Ευχαριστω

Δημοσ.

δεν γνωριζω τι γινεται τωρα καθως πήρα το διπλωμα πριν 15 χρόνια, καλύτερα ρωτησε σε μια σχολή οδηγων που θες να πας τι γινεται ή κάλεσε στο γραφείο συγκοινωνιών της περιοχής σου

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι είναι 3 χρόνια, γι' αυτό καλύτερα να βιαστείς. Είχα κι εγώ το ίδιο θέμα γιατί είχα ξεκινήσει την όλη διαδικασία προ κόβιντ, αλλά τώρα επιτέλους δίνω next week🤞

Ρώτα πάντως και τη σχολή σου καλύτερα ή στην καινούρια που θες να πας (νομίζω πως γίνεται, χωρίς να παίρνω όρκο ούτε γι' αυτό, αλλά το έχει κάνει φίλη παλιότερα -αλλού τα σήματα, αλλού την πορεία, αρκεί να μην τα έχεις δώσει όλα προκαταβολικά όπως είχα κάνει εγώ πχ).

ΥΓ: Παιδιά, είμαι νέα στο φόρουμ, με έχει βοηθήσει πολλές φορές ως 'επισκέπτρια', οπότε είπα να βάλω το λιθαράκι μου :P 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...