Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Just now, georgepre10 said:

Αυτο που γραφεις νομίζω παιζει μονο σαν alias τα διαφορετικά username και με κοινο inbox για ολα τα email. Οχι σαν ξεχωριστα inbox. Αν καποιος το γνωρίζει σίγουρα ας το επιβεβαιώσει

Τουλάχιστον μέχρι τώρα ήταν ξεχωριστά inbox και accounts. Παντελώς ξεχωριστά. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, georgepre10 είπε

Αυτο που γραφεις νομίζω παιζει μονο σαν alias τα διαφορετικά username και με κοινο inbox για ολα τα email. Οχι σαν ξεχωριστα inbox. Αν καποιος το γνωρίζει σίγουρα ας το επιβεβαιώσει

Είναι κανονικά εταιρικό email με χχχ@mydomain.gr και ξεχωριστά inboxes.

Δημοσ.

Επειδή εψαχνα παλιότερα να φτιαξω για τους εργαζόμενους στην εταιρία γυρω στα 30 εταιρικά email για να μην χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους το εψαξα αρκετά αλλα δεν βρηκα καμια οικονομική λύση. Δεν είναι και απαραίτητο να εχουν εταιρικά email και ετσι το παγωσα για να μην ανεβάσω άσκοπα το κόστος. Στο gsuite αγοραζες μια αδεια και μετά αγοραζες users που ανεβανε πολυ για εμενα. Αν εχετε καποια αλλη ιδεα θα ήθελα να μου πειτε! 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, georgepre10 είπε

Επειδή εψαχνα παλιότερα να φτιαξω για τους εργαζόμενους στην εταιρία γυρω στα 30 εταιρικά email για να μην χρησιμοποιούν τα προσωπικά τους το εψαξα αρκετά αλλα δεν βρηκα καμια οικονομική λύση. Δεν είναι και απαραίτητο να εχουν εταιρικά email και ετσι το παγωσα για να μην ανεβάσω άσκοπα το κόστος. Στο gsuite αγοραζες μια αδεια και μετά αγοραζες users που ανεβανε πολυ για εμενα. Αν εχετε καποια αλλη ιδεα θα ήθελα να μου πειτε! 

Ήδη ανέφεραν το zoho 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Ήδη ανέφεραν το zoho 

Παίζει και φουστιά στο 365, δεν το πολυπροτεινω βέβαια. Μπορείς να κάνεις πατέντα με τα shared mailboxes....

Δημοσ.

Μέχρι πριν λίγο καιρό το Yandex έδινε δωρεαν 100 mailbox  με 10G ανα χρηστη. Πλεον που δοκίμασα ζητάει INN (φαντάζομαι αντιστοιχο του ΑΦΜ).

Το selfhosted e-mail έχει πολλά προβλήματα δυστυχώς...

Η Cloudflare δίνει e-mail forwarding Services, οπότε σε συνδυασμό με ενα free gmail/hotmail/whatever account, ειναι η πλεον "ευκολη" και γρηγορη λυση.

Παθών κ εγω απο το κλείσμο του G-suite legacy, μιας και το εχω πανω απο 10 χρόνια, να σημειώσω ότι δεν χάνεις τα logins μέσω Google Services,άρα ούτε και ότι αγορές έχουν γίνει, παρά μόνο mai, drive κλπ.

https://support.google.com/a/answer/60217#data&zippy=%2Cif-i-dont-want-to-upgrade-to-a-paid-subscription-can-i-transfer-my-data%2Cwhat-if-i-use-g-suite-legacy-free-edition-for-personal-use-and-dont-want-to-upgrade-to-a-google-workspace-subscription

image.png.2e61c5a090ddd9b3c7af95bc8efef12b.png

• Like 1
Δημοσ.

Εντάξει 5 EUR το μήνα κάνει και έχεις πλήρες productivity suite της Google και 30GB cloud storage με το domain της εταιρείας. Αν δε μπορεί να διαθέσει μια εταιρεία τόσα χρήματα για αυτή την υπήρεσία, καλύτερα να κλείσει το μαγαζί.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, for4 είπε

όταν απέκτησα και εγώ το δικό μου domain email έψαχνα δωρέαν host. Έπεσα στο zoho και το δοκίμασα με κάποιο δισταγμό. Αποδείχθηκε λάθος ο δισταγμός μου. Καταπληκτική υπηρεσία που δεν υστερεί σε τίποτα από τους μεγάλους, ίσως λίγο στο design που μοιάζει πιο "φθηνό". Οι τύποι έχουν τα πάντα από υπηρεσίες που μπορεί να χρειαστεί ένας επαγγελματίας, απαντάνε σε μέιλ άμεσα και οι τιμές τους είναι στο 1/5 των μεγάλων. Εγώ ξεκίνησα με το δωρέαν πακέτο που τότε είχε έως 25 mails, ενώ τώρα έως 5, αλλά γρήγορα έβαλα το συνδρομητικό με το 1$ για να έχω pop/imap για να το συνδέσω στο outlook. Βέβαια δεν είναι απαραίτητο γιατί οι εφαρμογές του και desktop και mobile είναι πολύ καλές. Εγώ τις δουλεύω παράλληλα με το outlook και αν δεν είχα κάποιες ευκολίες λόγω windows τύπου δεξί κλίκ send to, μάλλον θα το είχα κόψει το outlook. Και τα online word excel  είναι τίμια (καμιά σχέση εννοείται με office, για αυτό το λόγο άλλωστε έχω και office 365).

το αρνητικό είναι τα 5gb που είναι λίγα, εγώ έχω αναβαθμίσει στα 10 αλλά σύντομα θα χρειαστώ και άλλο. Βέβαια αν πάτε στο πακέτο των 3$ που πάλι είναι φθηνότερο των άλλων έχει 30gb. Το κακό είναι ότι όταν αναβαθμίζεις πρόγραμμα, το κάνεις αναγκαστικά για όλους τους χρήστες άσχετα αν το χρειάζονται ή όχι. Έτσι  είναι και στους άνταγωνιστές; ξέρει κανείς;

Για μένα μιας και είναι δωρέαν το zoho, προτείνω σε όλους να το δοκιμάσουν και αν δεν τους καλύψει, πάνε και στους μεγάλους. Αλλά πιστεύω ότι την πλειοψηφία των μικρών επιχειρήσεων τους καλύπτει και με το παραπάνω.

Μπορείς να έχεις ξεχωριστό πακέτο συνδρομών ανά χρήστη, απλά για να γίνει πρέπει να τους στείλεις email και να τους περιγράψεις τι θες και θα στο σετάρουν εκείνοι. Έτσι αναφέρουν. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, sski είπε

Μπορείς να έχεις ξεχωριστό πακέτο συνδρομών ανά χρήστη, απλά για να γίνει πρέπει να τους στείλεις email και να τους περιγράψεις τι θες και θα στο σετάρουν εκείνοι. Έτσι αναφέρουν. 

το είχα ρωτήσει και μου είχαν πει ότι δεν γίνεται, θα ξαναδοκιμάσω. Δεν είναι λογικό όλοι οι χρήστες να έχουν 30γβ χώρο. 

Για αυτούς που ρωτάνε στο zoho (στο free πακέτο) τα 5 mail στο custom domain (όχι alias) είναι ξεχωριστοί users με δικά τους mailbox 5gb, κωδικούς σύνδεσης κλπ που τους διαχείριζεσαι από το control panel εσύ σαν admin. Εχει ενσωματωμένο chat για τους users του domain, και streams που μοιράζεσαι mails, tasks etc περίπου σαν slack. Νομίζω φαίνεται ότι με έχει εντυπωσίασει ε;😃

19 ώρες πριν, georgepre10 είπε

πριν κανά 2 χρόνια το zoho είχε δωρεάν 25 users. Θα είχες σωθεί. Τώρα μόνο 5 δωρέαν αλλά και πάλι το βασικό πακέτο έχει 1ε τον χρήστη. 

Δημοσ.
Στις 25/1/2022 στις 9:44 ΜΜ, peragialos είπε

Με ενδιαφέρει απλά δεν έχω εγώ admin account  για να μπω από gsuite πάνελ. 6 δολλάρια δεν είναι πολλά αν το έχεις συνηθίσει και το χρησιμοποιείς χρόνια. Η ερώτηση μου δεν ήταν ρητορική. Εντάξει θα το δω σε 2 ημέρες. Ξέρεις αν μπορεί να κοπεί τιμολόγιο για αυτές τις υπηρεσίες ; 

είναι 5,2€/μήνα/χρήστη. Αυτη την στιγμή υπάρχει και μια προσφορά -10%, οποτε πάει στα 4,68€/μήνα/χρήστη για 12 μήνες.

Ναι, κόβεται κανονικά τιμολόγιο

• 3 μήνες μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...