keepgoin Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπέρα, είμαι στη siteground και θέλω να μεταφέρω το site μου από ένα πακέτο φιλοξενίας σε άλλο (επειδή πήρα bf πακέτο με χαμηλή τιμή και η ανανέωση κοστίζει πολλαπλά) το έκανα με SG migrator και αντιγράφηκε σε temp domain όλο το site. * Στο βασικό (παλιό ) έχω clouflare DNS και mailgun για mail server. Η ερώτηση είναι πως αλλάζω το domain να δείχνει στο νέο site και αν θα πρέπει να προσέξω κάτι άλλο όπως DNS /mailgun για να δουλέψουν όλα σωστά. Ευχαριστώ
pxl Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Θα πας στο domain registrar και θα αλλαξεις το DNS ωστε να το κατευθυνεις στο νεο σου hosting. Θα βρεις πληροφοριες πως να το κανεις διαβαζοντας τις οδηγιες του registrar & του host. 1
keepgoin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Οι name servers είναι στο cloudflare αρα πιθανόν δε χρειάζεται να αλλάξω κάτι. Το θέμα μου είναι ότι στο νέο (αντεγραμένο site) με temp domain που σου δίνει η siteground de με αφήνει να το γυρίσω στο κανονικό μου ....gr γιατί ειναι κατελειμένο απο το υπάρχον hosting που θέλω να καταργήσω. Μάλλον καταλαβαίνω ότι πρέπει να αλλάξω το domain name απο το βασικό σε κάτι άλλο και μετά να γυρίσω το τωρινό temporary σε βασικό.
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 25 λεπτά πριν, keepgoin είπε Οι name servers είναι στο cloudflare αρα πιθανόν δε χρειάζεται να αλλάξω κάτι. Το θέμα μου είναι ότι στο νέο (αντεγραμένο site) με temp domain που σου δίνει η siteground de με αφήνει να το γυρίσω στο κανονικό μου ....gr γιατί ειναι κατελειμένο απο το υπάρχον hosting που θέλω να καταργήσω. Μάλλον καταλαβαίνω ότι πρέπει να αλλάξω το domain name απο το βασικό σε κάτι άλλο και μετά να γυρίσω το τωρινό temporary σε βασικό. Τέτοια μετάβαση που θες να κάνεις είναι επόμενο να πρέπει ο ιστότοπος να βγει offline για κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να γίνουν οι μεταφορές/ρυθμίσεις. 1
keepgoin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Για κάποιες ώρες δε με πειράζει, απλά ελπίζω να μη κάνω καμία βλακεία στη μετάβαση. (πχ search & replace ) Τρέχει και eshop ......
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 7 λεπτά πριν, keepgoin είπε Για κάποιες ώρες δε με πειράζει, απλά ελπίζω να μη κάνω καμία βλακεία στη μετάβαση. (πχ search & replace ) Τρέχει και eshop ...... Μήπως να συμβουλευτείς κάποιον πιο ειδικό να στο κάνει?
keepgoin Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Ισως κάπως έτσι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις !
kormos Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, keepgoin είπε Ισως κάπως έτσι. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις ! Να σαι καλά 🙂 Δες μήπως και η εταιρεία Hosting μπορεί να το αναλάβει με το ανάλογο αντίτιμο...
keepgoin Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 23 ώρες πριν, kormos είπε Να σαι καλά 🙂 Δες μήπως και η εταιρεία Hosting μπορεί να το αναλάβει με το ανάλογο αντίτιμο... Βασικά δεν ξέρω αν αναλαμβάνουν γιατί πήρα πακέτο με 55 € το έτος ενω η ανανέωση (που πάω να αποφύγω ειναι 260€) ετσι μάλλον παω μόνο μου με ότι ρίσκο ή ότι προκύψει......
kormos Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2022 29 λεπτά πριν, keepgoin είπε Βασικά δεν ξέρω αν αναλαμβάνουν γιατί πήρα πακέτο με 55 € το έτος ενω η ανανέωση (που πάω να αποφύγω ειναι 260€) ετσι μάλλον παω μόνο μου με ότι ρίσκο ή ότι προκύψει...... Δεν χάνεις κάτι να τους ρωτήσεις... Είπες τρέχει eShop από πίσω και είναι κρίμα να τρέχεις.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα