litsa20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Παιδιά καλησπέρα! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή σας. Ψάχνω εδώ και μισό χρόνο περίπου για master αλλά έχω διχαστεί πολύ. Από τη μία σκέφτομαι να ξεκινήσω κάτι πάνω στη διαφήμιση στην Αθήνα. Έχω ήδη πτυχίο στην Επικοινωνία από το ΕΚΠΑ και νομίζω συνδυαστικά θα είναι δυνατό χαρτί. Βεβαία το θέμα είναι ότι στα δημόσια δεν έχω βρει τίποτα που να μου αρέσει και έχω καταλήξει σε ένα πρόγραμμα του Deree. Είναι πολύ ακριβό μεν, αλλά αν όντως ισχύουν όσα υπόσχονται (άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διασυνδέσεις) θα τα σκάσω. Από την άλλη με ψήνει πολύ η ιδέα να πάω έξω. Η αδερφή μου είναι Πράγα και έχω πάει αρκετές φορές και έχω βρει ενα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ( πιο οικονομικό από Deree) πάνω στις πολιτικές επιστήμες και τα νέα μέσα, που επίσης με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο, αλλά δεν ξέρω αν έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικά. Όποιος έχει να μοιραστεί κάποια εμπειρία ας βοηθήσει, δεν έχω ξανά συμμετάσχει σε φόρουμ αλλά είμαι φουλ μπερδεμένη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitsa21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, litsa20 είπε Παιδιά καλησπέρα! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή σας. Ψάχνω εδώ και μισό χρόνο περίπου για master αλλά έχω διχαστεί πολύ. Από τη μία σκέφτομαι να ξεκινήσω κάτι πάνω στη διαφήμιση στην Αθήνα. Έχω ήδη πτυχίο στην Επικοινωνία από το ΕΚΠΑ και νομίζω συνδυαστικά θα είναι δυνατό χαρτί. Βεβαία το θέμα είναι ότι στα δημόσια δεν έχω βρει τίποτα που να μου αρέσει και έχω καταλήξει σε ένα πρόγραμμα του Deree. Είναι πολύ ακριβό μεν, αλλά αν όντως ισχύουν όσα υπόσχονται (άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διασυνδέσεις) θα τα σκάσω. Από την άλλη με ψήνει πολύ η ιδέα να πάω έξω. Η αδερφή μου είναι Πράγα και έχω πάει αρκετές φορές και έχω βρει ενα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ( πιο οικονομικό από Deree) πάνω στις πολιτικές επιστήμες και τα νέα μέσα, που επίσης με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο, αλλά δεν ξέρω αν έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικά. Όποιος έχει να μοιραστεί κάποια εμπειρία ας βοηθήσει, δεν έχω ξανά συμμετάσχει σε φόρουμ αλλά είμαι φουλ μπερδεμένη Το deree ειναι ενα ιδιωτικο Ελληνικο κολλεγιο.Εχω ακουσει χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια οτι εχει καλες διασυνδεσεις.Πιθανως ομως η καλη αποροφηση αποφοιτων να οφειλεται στο οτι πολλοι απο αυτους που πηγαινουν εκει εχουν ακρες ετσι και αλλιως και η αποροφηση να οφειλεται στις δικες τους γνωριμιες. Αν χρειαστει να δουλεψεις εξω το πιο πιθανον ειναι οτι δεν το ξερουν καν,εν αντιθεσει με το πανεπιστημιο του Καρολου μιας και μιλησες για Τσεχια. Κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι προτιμωτερο ενα ελληνικο Δημοσιο Πανεπιστημιο η εαν μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο ενα ευρωπαικο αντιστοιχο.Αλλωστε το deree δεν το λες φθηνο.Με οτι ισχυει εως αυτη την στιγμη που μιλαμε τα πτυχια κολλεγιων δεν εχουν ακαδημαικη αναγνωριση.Γιατι αφου θα δωσεις που θα δωσεις χρηματα να μην προτιμησεις κατι που δινει και ακαδημαικη και επαγγελματικη αναγνωριση? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litsa20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, nitsa21 είπε Το deree ειναι ενα ιδιωτικο Ελληνικο κολλεγιο.Εχω ακουσει χωρις να εχω προσωπικη εμπειρια οτι εχει καλες διασυνδεσεις.Πιθανως ομως η καλη αποροφηση αποφοιτων να οφειλεται στο οτι πολλοι απο αυτους που πηγαινουν εκει εχουν ακρες ετσι και αλλιως και η αποροφηση να οφειλεται στις δικες τους γνωριμιες. Αν χρειαστει να δουλεψεις εξω το πιο πιθανον ειναι οτι δεν το ξερουν καν,εν αντιθεσει με το πανεπιστημιο του Καρολου μιας και μιλησες για Τσεχια. Κατα την προσωπικη μου αποψη ειναι προτιμωτερο ενα ελληνικο Δημοσιο Πανεπιστημιο η εαν μπορεις να διαθεσεις ενα ποσο ενα ευρωπαικο αντιστοιχο.Αλλωστε το deree δεν το λες φθηνο.Με οτι ισχυει εως αυτη την στιγμη που μιλαμε τα πτυχια κολλεγιων δεν εχουν ακαδημαικη αναγνωριση.Γιατι αφου θα δωσεις που θα δωσεις χρηματα να μην προτιμησεις κατι που δινει και ακαδημαικη και επαγγελματικη αναγνωριση? Και εγώ θα προτιμούσα δημόσιο αλλά το μόνο σχετικό σε διαφήμιση που έχω βρει ειναι στην ΑΣΟΕΕ, που είναι περισσότερο μαρκετινγκ και για να το παρακολουθήσεις παρτ ταιμ ζητάνε προυπηρεσία στο αντικείμενο, οπότε γι αυτό και στράφηκα στα ιδιωτικά. Με το μαστερ στη Τσεχία ο μόνος μου ενδοιασμός είναι για το αν θα βρω μελλοντικά δουλειά στην Ελλάδα, γιατί το αντικείμενο είναι κάπως περιοριστικό... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nitsa21 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 12 λεπτά πριν, litsa20 είπε Και εγώ θα προτιμούσα δημόσιο αλλά το μόνο σχετικό σε διαφήμιση που έχω βρει ειναι στην ΑΣΟΕΕ, που είναι περισσότερο μαρκετινγκ και για να το παρακολουθήσεις παρτ ταιμ ζητάνε προυπηρεσία στο αντικείμενο, οπότε γι αυτό και στράφηκα στα ιδιωτικά. Με το μαστερ στη Τσεχία ο μόνος μου ενδοιασμός είναι για το αν θα βρω μελλοντικά δουλειά στην Ελλάδα, γιατί το αντικείμενο είναι κάπως περιοριστικό... Λιτσα ,οτι δυσκολια θαχεις με το ενα θαχεις και με το αλλο.Εκεινο που μετραει ειναι το συγκριτικο πλεονεκτημα.Η ΑΣΟΕΕ εχει ενα βαρυ ονομα,στον ελληνικο χωρο τουλαχιστον.Προσωπικα εγω θα προτιμουσα την ΑΣΟΕΕ απο οποιοδηποτε ιδιωτικο κολλεγιο.Μην ξεχνας και την νοοτροπια που υπαρχει καλως η κακως απο πολυ κοσμο και λεει στα ιδιωτικα πανε οσοι δεν μπορεσαν δημοσιο ΑΕΙ.Πιθανως να ειναι αδικο αλλα υπαρχει.Η διαφημιση ειναι ο εκτελεστικος βραχιονας του μαρκετινγκ οποτε δεν τα λες ασχετα,μαλλον αδελφακια ειναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aggeluska Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Πιστευω, ενας σημαντικος λογος για να κανει κανεις μαστερ στο εξωτερικο ειναι επειδη θελει να ζησει στην χωρα προορισμου και κανοντας εκει ενα μαστερ και ζωντας πρωτα 1-2 χρονια σαν φοιτητης, καθιστα και πιο ομαλη την προσαρμογη του στην χωρα, ενω παραλληλα αποκτα εναν μεταπτυχιακο τιτλο που αναγνωριζεται επισης στην χωρα αυτη. Τωρα, αν σκεφτεσαι να πας να κανεις το μαστερ για να ερθεις ελλαδα μετα χωρις να δουλέψεις πρωτα λιγο εξωτερικο για μενα δεν αξιζει τοσο. Αυτο απο καποιον που εχει σπουδασει Γερμανια και εχει ζησει εκει 4 χρονια. Επισης, το να πηγαινεις σε μια χωρα σαν τουριστας για 1 βδομαδα δεν εχει καμια σχεση με το να ζεις "πιο μονιμα" στην χωρα αυτη. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από Aggeluska 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
litsa20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 15 λεπτά πριν, nitsa21 είπε Λιτσα ,οτι δυσκολια θαχεις με το ενα θαχεις και με το αλλο.Εκεινο που μετραει ειναι το συγκριτικο πλεονεκτημα.Η ΑΣΟΕΕ εχει ενα βαρυ ονομα,στον ελληνικο χωρο τουλαχιστον.Προσωπικα εγω θα προτιμουσα την ΑΣΟΕΕ απο οποιοδηποτε ιδιωτικο κολλεγιο.Μην ξεχνας και την νοοτροπια που υπαρχει καλως η κακως απο πολυ κοσμο και λεει στα ιδιωτικα πανε οσοι δεν μπορεσαν δημοσιο ΑΕΙ.Πιθανως να ειναι αδικο αλλα υπαρχει.Η διαφημιση ειναι ο εκτελεστικος βραχιονας του μαρκετινγκ οποτε δεν τα λες ασχετα,μαλλον αδελφακια ειναι. έχεις ένα ποιντ, την ΑΣΟΕΕ δεν την έχω ακυρώσει ακόμα εντελώς η αλήθεια είναι, το ψάχνω ακόμα, ευχαριστώ! 12 λεπτά πριν, Aggeluska είπε Πιστευω, ενας σημαντικος λογος για να κανει κανεις μαστερ στο εξωτερικο ειναι επειδη θελει να ζησει στην χωρα προορισμου και κανοντας εκει ενα μαστερ και ζωντας πρωτα 1-2 χρονια σαν φοιτητης, καθιστα και πιο ομαλη την προσαρμογη του στην χωρα, ενω παραλληλα αποκτα εναν μεταπτυχιακο τιτλο που αναγνωριζεται επισης στην χωρα αυτη. Τωρα, αν σκεφτεσαι να πας να κανεις το μαστερ για να ερθεις ελλαδα μετα χωρις να δουλέψεις πρωτα λιγο εξωτερικο για μενα δεν αξιζει τοσο. Αυτο απο καποιον που εχει σπουδασει Γερμανια και εχει ζησει εκει 4 χρονια. Επισης, το να πηγαινεις σε μια χωρα σαν τουριστας για 1 βδομαδα δεν εχει καμια σχεση με το να ζεις "πιο μονιμα" στην χωρα αυτη. Έχω ζήσει στην Πράγα δοκιμαστικά για να δω αν μου ταιριάζει και επίσης έχω κάνω εράσμους έξω οπότε δεν μου είναι ξένο σαν εμπειρία. Αλλά γενικά ναι, ενώ μ΄αρέσει ο τρόπος ζωής εκεί, νομίζω πως τελικά θα ήθελα μετα τις σπουδές να επιστρέψω Ελλάδα. Σκοπεύω όμως να δουλέψω όσο είμαι εκεί, για να δω λίγο και την αγορά εργασίας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Skywalker333 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 σν μπορείς οικονομικά να πας έξω, πας εξω και πας σε καλό πανεπιστήμιο. Αξιζει πραγματικα την επένδυση και ανοίγει πολλές πόρτες αν αποφασίσεις μετά να δουλέψεις εξώ. Αλλά ακόμα και Ελλάδα να γυρίσεις, το κερδος που εχεις σπουδαζοντας εστω κ λιγο καιρο εξω ειναι μεγαλο γιατι σου ανοίγονται νεοι ορίζοντες και ερχεσαι σε επαφη με πολλες νεες ιδέες. 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrKo Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 5:57 ΜΜ, litsa20 είπε Παιδιά καλησπέρα! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή σας. Ψάχνω εδώ και μισό χρόνο περίπου για master αλλά έχω διχαστεί πολύ. Από τη μία σκέφτομαι να ξεκινήσω κάτι πάνω στη διαφήμιση στην Αθήνα. Έχω ήδη πτυχίο στην Επικοινωνία από το ΕΚΠΑ και νομίζω συνδυαστικά θα είναι δυνατό χαρτί. Βεβαία το θέμα είναι ότι στα δημόσια δεν έχω βρει τίποτα που να μου αρέσει και έχω καταλήξει σε ένα πρόγραμμα του Deree. Είναι πολύ ακριβό μεν, αλλά αν όντως ισχύουν όσα υπόσχονται (άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διασυνδέσεις) θα τα σκάσω. Από την άλλη με ψήνει πολύ η ιδέα να πάω έξω. Η αδερφή μου είναι Πράγα και έχω πάει αρκετές φορές και έχω βρει ενα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ( πιο οικονομικό από Deree) πάνω στις πολιτικές επιστήμες και τα νέα μέσα, που επίσης με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο, αλλά δεν ξέρω αν έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικά. Όποιος έχει να μοιραστεί κάποια εμπειρία ας βοηθήσει, δεν έχω ξανά συμμετάσχει σε φόρουμ αλλά είμαι φουλ μπερδεμένη Εάν θες να κάνεις μεταπτυχιακό για να πάρεις ένα ακόμα χαρτί, πήγαινε στην Πράγα που είναι η αδερφή σου, δες Βαρκελώνη που έχει ζωάρα, ή κάτσε και Ελλάδα που έχεις ήδη τον κύκλο σου. Εάν σε ενδιαφέρει να μάθεις κάτι παραπάνω, ψάξε να δεις που είναι τα καλά μεταπτυχιακά πάνω σε αυτό που θες, κάνε μία λίστα με καλά και κακά του κάθε ενός που βρήκες, και μετά ζήτα βοήθεια. Προς το παρόν φαίνεται ότι θες απλά να πάρεις ένα χαρτί ακόμα, πιστεύεις ότι όλοι κάτι τέτοιο κάνανε, και ζητάς οδηγίες πως να το κάνεις και εσύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλύτερα deree, το κολλέγιο που όλοι οι μεγαλοαστοί και πολιτικοί στέλνουν τα παιδιά τους, δέσου μαζί τους και κάνε τις γνωριμίες τους δικές σου. Η τσεχία θα είχε νόημα μόνο αν ήθελες να κάτσεις εκεί και να δουλέψεις αλλά δεν είμαι σίγουρος πόση χρησιμότητα θα είχε το εν λόγο αντικείμενο εκεί πέρα. Επίσης είναι μία απόφαση που δε ξέρεις πως θα βγει γιατί δεν έχεις ξαναμείνει εκεί ούτε έχεις αρκετά δεδομένα, το προβλέψιμο είναι καλύτερο από το άγνωστο εκτός αν το άγνωστο δε κοστίζει και στην εν λόγο περίπτωση κοστίζει. Δεν υπάρχει διαφήμιση χωρίς μάρκετινκ όπως δεν υπάρχει φως χωρίς ήλιο, η διαφήμιση είναι ο τρόπος που επικοινωνείς στο κόσμο τα δεδομένα που σύλλεξες από τις μάρκετινκ πρακτικές σου, επι της ουσίας είναι το ίδιο πράγμα. Ακόμη και τα χρώματα που θα βάλεις και ο τρόπος που θα γράψεις όλα πηγάζουν από μάρκετινκ έρευνα και δεν είναι τυχαία. Τι θα επικοινωνήσεις αν δε ξέρεις μάρκετινκ? Θες μόνο να σου λένε και να εκτελείς σαν κειμενογράφος ή γραφίστας ξέρω γω? ακόμη και με αυτές δουλειές είναι καλό να ξέρεις μάρκετινκ αλλιώς θα μείνεις πίσω και δεν θα έχεις πολλές προοπτικές εξέλιξης, επίσης δεν θα είναι όλες οι δουλειές εύκολες, σε κάποιες θα πρέπει να παίρνεις αποφάσεις και να κάνεις μόνη την έρευνα. Η διαφήμιση είναι αδιαμφησβήτητα από τα πιο δυνατά επαγγέλματα που συγκρίνεται με τα επαγγέλματα IT/τεχνολογίας και έχει τεράστια ζήτηση. Άμα καταλάβεις πως δουλεύει θα έχεις τεράστιο πλεονέκτημα στην αγορά, ταιριάζει επίσης απόλυτα με το πτυχίο επικοινωνίας που έχεις. Μη σε νοιάζει τόσο η επαγγελματική αναγνώριση όσο το να μάθεις πως δουλεύει αυτό και να χτίσεις γνωριμίες που θα σε βάλουν σε καλό πόστο ώστε να μάθεις ακόμη περισσότερα και να μαζέψεις εμπειρία. Σε τέτοιες δουλειές κανέναν εργοδότη δεν τον νοιάζει ποιος σε αναγνωρίζει αλλά κυρίως τι έχεις να δείξεις στη πράξη, αν μπορείς να τους φέρεις πωλήσεις, κανείς εργοδότης δεν πιστεύει σε ψεύτικα χαρτιά. Θεωρητικά αυτή τη δουλειά θα μπορούσες να τη κάνεις και χωρίς μεταπτυχιακό αλλά αν έχεις την επιλογή μπορεί να βοηθούσε να πάρεις μία θέση κάπου και κυρίως να μάθεις. Θα πρέπει μόνη σου να ασχοληθείς πέρα από το πτυχίο και να το αγαπάς το αντικείμενο, μπορείς να πειραματιστείς μόνη σου με κάποια δραστηριότητα, να πουλήσεις κάτι ξέρω γω από υπηρεσία έως περιεχόμενο, θα σου μάθει πολλά. Έχεις περισσότερες πιθανότητες να κάνεις κάτι με τη πολιτική αν πας στο deree και σπουδάσεις διαφήμιση παρά αν πας στην Τσεχία να σπουδάσεις πολιτικές επιστήμες. Το μάρκετινκ εν τέλη θα σε βοηθήσει και στη καλύτερη κατανόηση της πολιτικής, είναι στρατηγικός κλαδός που εφαρμόζεται παντού. Τέλος να πω ότι και η ΑΣΟΕ ακούγεται καλή επιλογή. Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2022 από aizensama24 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sibyl Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 5:57 ΜΜ, litsa20 είπε Παιδιά καλησπέρα! Χρειάζομαι την πολύτιμη βοήθεια και συμβουλή σας. Ψάχνω εδώ και μισό χρόνο περίπου για master αλλά έχω διχαστεί πολύ. Από τη μία σκέφτομαι να ξεκινήσω κάτι πάνω στη διαφήμιση στην Αθήνα. Έχω ήδη πτυχίο στην Επικοινωνία από το ΕΚΠΑ και νομίζω συνδυαστικά θα είναι δυνατό χαρτί. Βεβαία το θέμα είναι ότι στα δημόσια δεν έχω βρει τίποτα που να μου αρέσει και έχω καταλήξει σε ένα πρόγραμμα του Deree. Είναι πολύ ακριβό μεν, αλλά αν όντως ισχύουν όσα υπόσχονται (άμεση επαγγελματική αποκατάσταση και διασυνδέσεις) θα τα σκάσω. Από την άλλη με ψήνει πολύ η ιδέα να πάω έξω. Η αδερφή μου είναι Πράγα και έχω πάει αρκετές φορές και έχω βρει ενα μεταπτυχιακό πρόγραμμα ( πιο οικονομικό από Deree) πάνω στις πολιτικές επιστήμες και τα νέα μέσα, που επίσης με ενδιαφέρει σαν αντικείμενο, αλλά δεν ξέρω αν έχει πολλές προοπτικές επαγγελματικά. Όποιος έχει να μοιραστεί κάποια εμπειρία ας βοηθήσει, δεν έχω ξανά συμμετάσχει σε φόρουμ αλλά είμαι φουλ μπερδεμένη Μια χαρά το μεταπτυχιακό του ΟΠΑ (https://www.dept.aueb.gr/el/marketing) που εντόπισες. Επίσης επειδή έγραψες ότι σ΄ενδιαφέρουν οι πολιτικές επιστήμες και τα νέα μέσα, ρίξε μια ματιά και στα μεταπτυχιακά προγράμματα της προπτυχιακής σου σχολής. http://newold-www.media.uoa.gr/grads/neo-metaptyxiako-programma-chfiaka-mesa-epikoinwnias-kai-periballonta-allhlepidrashs.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filipN Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν μας είπες όμως, αν ξεκινήσεις «κάτι πάνω στη διαφήμιση στην Αθήνα» για ποιο συγκεκριμένο χώρο εργασίας, στην Ελλάδα, πιστεύειςότι θα έχεις αποκτήσει ένα «δυνατό χαρτί». Επεξ/σία 5 Φεβρουαρίου 2022 από filipN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα