Προς το περιεχόμενο

Sniper Elite 5 [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Sniper-Elite-5-feature-672x372.jpeg

Official cinematic trailer released for Sniper Elite 5

Η Rebellion κυκλοφόρησε το πρώτο cinematic trailer του Sniper Elite 5. Στο Sniper Elite 5 ο ελεύθερος σκοπευτής, Karl Fairburne ταξιδεύει στην Γαλλία του 1944 για να καταστρέψει την επιχείρηση ''Kraken''. Θα έχει πραγματικές τοποθεσίες από την Γαλλία του 1944, ενώ θα υποστηρίζει co-op και πολλαπλές επιλογές για πως θα προσεγγίσεις/σκοτώσεις τον στόχο.

Ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχουν δώσει ακόμα.

• Like 4
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, sellsoap είπε

δυστυχως απο ολα τα reviews μια απ τα ιδια με τα προηγουμενα ειναι...............

Το παραπάνω review λέει ότι είναι το καλύτερο της σειράς πάντως. Προσωπικά πάντα μου άρεσαν, αλλα μάλλον θα περιμένω να αφαιρέσουν το drm.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δε βασιζομαι στα σκορ που βαζουνε αλλα στα ματια μου, και εχω παιξει ολη τη σειρα......

τι να πω ειδα 3-4 που λενε μετριο, να σου πω ετσι μου φαινεται κι εμενα, δε βλεπω κατι καινουργιο........

Επεξ/σία από sellsoap
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πένα τρέχει, stutter-free και σε DX12 και σε Vulkan..Και σαν παιχνίδι είναι μια χαρά διασκεδαστικό, σίγουρα θα το τελειώσω.

Επεξ/σία από Psycho_Warhead
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Το κατεβασα σημερα. Γιατι για καποιο λογο παντου εχει juddering/ aliasing σαν να παιζω σε χαμηλη αναλυση γυρω απο τα κτιρια τα δεντρα τα καλωδια ?

Δημοσ.

Δν είναι απλά αρκετό είναι τρισαθλιο σε 2k ανάλυση κιόλας άρα δν φταίει τπτ από δικιά μου πλευρά;

Το δοκίμασα μειώνεται λίγο αλλά ακόμα νιώθω να κουνιούνται όλα αρκετά και δν ξέρω αν αξίζει η θυσία στα fps

Δημοσ.
Στις 31/5/2022 στις 7:48 ΜΜ, spanian είπε

Δεν το έχω το παιχνίδι, μήπως τίποτα Reshade θα βοηθήσει στο ΑΑ ?

Δεν νομιζω αμα δεις στο multiplayer πως ειναι ? σαν να παιζω playstation 1. Στο καμπειν δν φαινεται τοσο τουλαχιστον στις πρωτη αποστολη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...