thelos257 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Καλησπερα σας γνωριζετε με ποιο τροπο μπορω να δημιουργησω ενα iso των windows 10 το οποιο να περιλαμβανει την ελληνικη και την αγγλικη γλωσσα μεσα τους δηλαδη θελω να δημιουργησω ενα iso οπου κατα την αρχικη εκκινηση της εγκαταστασης να με ρωταει: Ποια γλωσσα θελετε να επιλεξετε ; Η γλωσσα μου ειναι τα ελληνικα ή my language is english και να μπορω και αργοτερα μεσα στα Windows 10 να αλλαξω την γλωσσα οποτε θελω για τον καθε χρηστη τους.
1ns0mn1a Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) @google NTLite WinToolkit W10MUI Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από 1ns0mn1a 1
micos000 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Υπάρχει μια απλή (μπακαλίστικη) λύση για το θέμα σου. Κατέβασε τις δύο εκδόσεις σε iso. Μετά κατέβασε, αποσυμπίεσε και τρέξε το ventoy. Στη συνέχεια δημιούργησε ένα usb με το ventoy (πάρε backup, θα τα σβήσει όλα) Τέλος, βάλε τα δύο iso και ότι άλλο iso από λειτουργικό θέλεις στο usb αλλά στο μεγάλο partition που θα σου δημιουργήσει το ventoy. Μπορείς να μετονομάσεις τα iso όπως θέλεις. Το μικρό partition μην το πειράζεις, είναι μόνο για το boot. Τώρα, όταν μπουτάρεις από το usb θα σου βγάλει λίστα με τα iso που έχεις μέσα και θα μπορείς να μπουτάρεις από όποιο θέλεις. Τα iso μπορείς να τα αντικαταστείς όπως γουστάρεις και να τα ενημερώνεις κατά βούληση.
thelos257 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Φιλε μου εγω θα ηθελα να προσθεσω μια γλωσσα σε ενα iso το οποιο ειναι αγγλικο θελω να προσθεσω τα ελληνικα η τα τουρκικα φεριπι να πουμε ενα παραδειγμα. Πως το κανω αυτο ;
hp8 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2022 43 λεπτά πριν, thelos257 είπε θα ηθελα να προσθεσω μια γλωσσα σε ενα iso δες εδώ μήπως βγάλεις ακρη Create a multilingual Windows 10 install media – Win10.Guru 2
kormos Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 5 Φεβρουαρίου 2022 Στις 25/1/2022 στις 5:17 ΜΜ, thelos257 είπε Καλησπερα σας γνωριζετε με ποιο τροπο μπορω να δημιουργησω ενα iso των windows 10 το οποιο να περιλαμβανει την ελληνικη και την αγγλικη γλωσσα μεσα τους δηλαδη θελω να δημιουργησω ενα iso οπου κατα την αρχικη εκκινηση της εγκαταστασης να με ρωταει: Ποια γλωσσα θελετε να επιλεξετε ; Η γλωσσα μου ειναι τα ελληνικα ή my language is english και να μπορω και αργοτερα μεσα στα Windows 10 να αλλαξω την γλωσσα οποτε θελω για τον καθε χρηστη τους. Κοιτάς μια από τις παρακάτω λύσεις όπου επεξεργάζεσαι με ανάλογα προγράμματα τα iso ή κατά την εγκατάσταση πχ της Αγγλικής έκδοσης μπαίνεις και κάνεις από το γραφικό περιβάλλον λήψη τη γλώσσα που θες να εμφανίζει, πχ Ελληνικά, Τούρκικα κλπ κλπ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα