Pepina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να το δώσω κάπου αλλου να ελέγξουν την βλάβη, λόγω της εγγύησης που έχω ακόμα μαζί τους. Όταν τελειώνει η δική τους αρχίζει των public γιατί έχω το εξής θέμα. Πριν 2 μηνες περιπου πηγα να βάλω το λάπτοπ για φόρτιση και με το που βάζω το βύσμα ξαφνικά σβήνει. Το πήγα στα Public που είχα κάνει την αγορά, και μετά απο 2 εβδομάδες με καλεί η κοπέλα απο τους τεχνικούς και μου είπε ότι το λάπτοπ έχει υγρασία δεν το καλύπτει η εγγύηση και αν θέλω να το φτιάξουν δίνωντας 356,43Ε. Εκεί τρελάθηκα γιατί σε εμένα ουδέ ποτέ δεν είχε πέσει κάτι πάνω στο λαπτοπ. Μου είπε ότι τους έστειλαν φωτό και είναι κάτι ασπρόμαυρες που ουτε ξερεις τι φαίνεται. Τελος πάντων δεν δεχτηκα την αιτία τους είπα αυτό δεν έγινε απο εμένα, το έστειλαν πίσω, και μέχρι και ο τεχνικός του public μου είπε ότι του φαινόταν περίεργο που δεν είχε αριθμους μέσα, και ότι και αυτός υπέθεσε ότι η βλάβη ισως ήταν κάποιο τροφοδοτικό στην μπαταρία και μου είπε να κάνω αναφορά. Μπορεί να ανοιχτεί απο άλλον τεχνικο να το τσεκάρει, η θα χάσω την εγγύηση; Αμαρτία 9 μηνων λαπτοπ να το έχω έτσι . Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2022 από Pepina Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, Pepina είπε Καλησπέρα παιδιά. Θέλω να ρωτήσω αν μπορώ να το δώσω κάπου αλλου να ελέγξουν την βλάβη, λόγω της εγγύησης που έχω ακόμα μαζί τους. Όταν τελειώνει η δική τους αρχίζει των public γιατί έχω το εξής θέμα. Πριν 2 μηνες περιπου πηγα να βάλω το λάπτοπ για φόρτιση και με το που βάζω το βύσμα ξαφνικά σβήνει. Το πήγα στα Public που είχα κάνει την αγορά, και μετά απο 2 εβδομάδες με καλεί η κοπέλα απο τους τεχνικούς και μου είπε ότι το λάπτοπ έχει υγρασία δεν το καλύπτει η εγγύηση και αν θέλω να το φτιάξουν δίνωντας 356,43Ε. Εκεί τρελάθηκα γιατί σε εμένα ουδέ ποτέ δεν είχε πέσει κάτι πάνω στο λαπτοπ. Μου είπε ότι τους έστειλαν φωτό και είναι κάτι ασπρόμαυρες που ουτε ξερεις τι φαίνεται. Τελος πάντων δεν δεχτηκα την αιτία τους είπα αυτό δεν έγινε απο εμένα, το έστειλαν πίσω, και μέχρι και ο τεχνικός του public μου είπε ότι του φαινόταν περίεργο που δεν είχε αριθμους μέσα, και ότι και αυτός υπέθεσε ότι η βλάβη ισως ήταν κάποιο τροφοδοτικό στην μπαταρία και μου είπε να κάνω αναφορά. Μπορεί να ανοιχτεί απο άλλον τεχνικο η θα μου πουν και αυτοί τίποτα; Αμαρτία 9 μηνων λαπτοπ να το έχω έτσι . Μπορεί ο έμπορος να το είχε αποθηκεύσει σε αποθήκη που δεν είχε τις κατάλληλες συνθήκες. Μου είχε τύχει πριν από 10 χρόνια με μία οθόνη, επειδή και εγώ δεν έβγαζα άκρη την άνοιξα, ψέκασα παντού με contact spray και καθάρισα προσεχτικά τα πάντα, την οθόνη ακόμα την έχουν τα ανίψια μου και λειτουργεί κανονικά. Δυστυχώς δεν ξέρω πως να σε συμβουλέψω σχετικά με τα support (είναι όλα άθλια σήμερα), εγώ η μόνη λύση που έχω βρει είναι να τα αγοράζω όλα με business account στα οποία προσφέρουν πολύ καλύτερο support. Επεξ/σία 25 Ιανουαρίου 2022 από elpenor 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
filip123go Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 1 ώρα πριν, Pepina είπε τεχνικός του public μου είπε ότι του φαινόταν περίεργο που δεν είχε αριθμους μέσα Tι εννοείς; 1 ώρα πριν, Pepina είπε Μου είπε ότι τους έστειλαν φωτό πόσταρε τις φώτο εδω να τις δούμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pepina Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2022 Θα τις βγάλω φωτο και θα τις ανεβάσω, είναι σε Α4 απο εκτυπωτή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pepina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Ανεβάζω τις φωτο μία, μία γιατί δεν επιτρέπει πάνω απο 2ΜΒ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Αυτή η ασπρίλα πάνω στην ψύκτρα τι είναι? Κάτι έχει μαζέψει που δεν δικαιολογήται. Αν δεν στο έδωσαν προβληματικό , μάλλον το χρησιμοποιούσες σε "αφιλόξενο" περιβάλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pepina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 1 λεπτό πριν, jgeorgiou είπε Αυτή η ασπρίλα πάνω στην ψύκτρα τι είναι? Κάτι έχει μαζέψει που δεν δικαιολογήται. Αν δεν στο έδωσαν προβληματικό , μάλλον το χρησιμοποιούσες σε "αφιλόξενο" περιβάλλον. Ουτε και ξερω, αλλά στο ιδιο περιβάλλον χρησιμοποιώ και τον Toshiba μας, ο οποιος δεν έχει πάει ούτε για service και τον έχουμε απο το 2013. Το λαπτοπ το εχω σε βάση με ανεμιστήρα ο οποιος είναι πάνω στο κουτί του για να του δίνει ύψος. Αν σου στείλω και το λάπτοπ σε φωτο είναι σαν καινούργιο λες και το αγορασα μολις τώρα σε τόσο καλή κατάσταση το εχω, οπως και ολες μου τις συσκευες τις προσέχω σαν τα μάτια μου. Απο εμένα κακή χρήση δεν υπάρχει, συν της άλλης το πηρα και χτυπημένο πίσω. 8 λεπτά πριν, Pepina είπε Ουτε και ξερω, αυτο αναφέρουν ως υγρασία, αλλά στο ιδιο περιβάλλον χρησιμοποιώ και τον Toshiba μας, ο οποιος δεν έχει πάει ούτε για service και τον έχουμε απο το 2013. Το λαπτοπ το εχω σε βάση με ανεμιστήρα ο οποιος είναι πάνω στο κουτί του για να του δίνει ύψος. Αν σου στείλω και το λάπτοπ σε φωτο είναι σαν καινούργιο λες και το αγορασα μολις τώρα σε τόσο καλή κατάσταση το εχω, οπως και ολες μου τις συσκευες τις προσέχω σαν τα μάτια μου. Απο εμένα κακή χρήση δεν υπάρχει, συν της άλλης το πηρα και χτυπημένο πίσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Πολύ παράξενο , αυτό είναι 5ετίας μάκα. Μηπως φταίει ο ανεμιστήρας της βάσης που μάζευε μάκα από το περιβάλλον? Εχεις κατοικίδιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ougxar Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Ειναι σιγουρα φωτος απο το δικο σου λαπτοπ η στειλανε τιποτα μουφες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gianniz_k Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Από περιέργεια αν γνωρίζεις, το service που το ανέλαβε είναι η westnet; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pepina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 ώρες πριν, ougxar είπε Ειναι σιγουρα φωτος απο το δικο σου λαπτοπ η στειλανε τιποτα μουφες? Την ίδια ερώτηση έκανα και εγώ 2 ώρες πριν, gianniz_k είπε Από περιέργεια αν γνωρίζεις, το service που το ανέλαβε είναι η westnet; Θα σε γελάσω δεν μου είπαν απο το Public. Το μόνο που είπε ότι αυτοί που συνεργάζονται δεν είναι η Αsus, ασχολούνται και με άλλες μάρκες 2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε Πολύ παράξενο , αυτό είναι 5ετίας μάκα. Μηπως φταίει ο ανεμιστήρας της βάσης που μάζευε μάκα από το περιβάλλον? Εχεις κατοικίδιο? Έχω κατοικίδιο αλλά τι σχέση έχει με την υγρασία που μου είπαν; Το πρόσεχα πολύ το λαπτοπ, ανα 2 μέρες καθάριζα τα πλήκτρα με σκουπάκι usb, και όποτε έβαζα σκούπα, την έβαζα στο χαμηλό και καθάριζα τους αεραγωγούς.Τόσο πολύ θα είχε πιάσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elpenor Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις ένα τηλέφωνο την Asus Hellas; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pepina Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 2 λεπτά πριν, elpenor είπε Γιατί δεν δοκιμάζεις να πάρεις ένα τηλέφωνο την Asus Hellas; Στο τηλ. δεν τους έπιανα. Τους έστειλα μνμ και είπαν να αφήσω αίτημα στο support. Έστειλα email και η μόνη απάντηση ήταν ότι ''Είμαστε σε επικοινωνία με τη μεταπωλητή σας'' 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jgeorgiou Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Pepina είπε Έχω κατοικίδιο αλλά τι σχέση έχει με την υγρασία που μου είπαν; το χνούδι και οι τρίχες από κατοικίδια στις γρίλιες "παγιδεύουν" υγρασία του χώρου Αν εκεί που ακουμπούσες το notebook είχε τρίχες από το κατοικίδιο δικαιολογήται το πρόβλημα που απέκτεισες γιατί ο ανεμιστήρας τις "ρουφούσε" μέσα. Μεγάλη προσοχή με τα κατοικίδια , αν αφήνουν τρίχες κοντά στους ανεμιστήρες του υπολογιστή θέλει καθάρισμα συνεχώς και το γραφείο και ο ανεμιστήρας του η/υ. Αν οι φωτογραφίες είναι πραγματικές και τόσο μάκα την απέκτησες μέσα σε λίγους μήνες τότε έχεις πρόβλημα καθαριότητας. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από jgeorgiou 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2022 (επεξεργασμένο) Αυτό που φαίνεται στην φωτό δεν είναι υγρασία αλλά υγρό που έχει τρέξει. Επεξ/σία 26 Ιανουαρίου 2022 από Ukforthemoment 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα