Προς το περιεχόμενο

Πώς φτιάχνεται το refresh rate;

planetman

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ να φτιάξω το μεγαλύτερο πρόβλημα των WindowsXP, το refresh rate φυσικά. Έχω βάλει ένα εκατομμύριο προγράμματα και τη μια φτιάχνει σε κάποιες εφαρμογές, την άλλη καθόλου. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αυτά βέβαα με ATI κάρτα γιατί με nvidia δεν έχω πρόβλημα. Έτσι μου έρχεται να πετάξω την 9800Pro, την θέλει κανείς; Βοηθήστε ρε παιδιά. :evil: :evil: :evil: :evil:

Ένα πρόγραμμα που να βάζει συγκεκριμένα refresh rates στη registry και να λειτουργούν μετά σε όλες τις εφαρμογές υπάρχει; :(

Δημοσ.

Απενεργοποίησε το DCC από τα ρυθμίσεις->προχωρημένες-> Οθόνες-> click στο οθόνη πάνω αριστερά-> χαρακτηριστικά->ξετσέκαρε το χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις DCC και βάλε ανάλυση και refresh που γουστάρεις. Αν δεν υπάρχουν αυτά κατέβασε τους νέους catalyst 4.6 για 2000/XP από http://www.ati.com :D Μερικές εφαρμογές εξάλου έχουν νταβατζιλίκι στο refresh rate για την "σωστή" λειτουργία τους. Π.χ. στα games το κονσολίστικο manhunt έχει 60άρα !!! Στο συγκεκριμένο ότι third party και αν δοκίμασα δεν δούλεψε. :twisted:

Δημοσ.

Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλζω συγκεκριμένα refresh rates σε κάθε ανάλυση και να καταχωρούνται στη registry. Μετά από εκεί και πέρα σε οποιαδήποτε εφαρμογή κι αν μπαίνω να λειτουργούν αυτά τα refresh rates.

Έβαλα χτες τους Omega 4.5 και σε συνδυασμό 3 προγραμμάτων (reforce, ATIrefreshtool, multires) κατάφερα να φτιάξω προσωρινά το refresh rate στο directx. Όσο για το opengl που είναι και το πιο δύσκολο δεν δοκίμασα ακόμη. Θα δείξει. Πάντως με έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αυτό το θέμα στα WindowsXP. :(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...