planetman Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2004 Εδώ και ένα χρόνο προσπαθώ να φτιάξω το μεγαλύτερο πρόβλημα των WindowsXP, το refresh rate φυσικά. Έχω βάλει ένα εκατομμύριο προγράμματα και τη μια φτιάχνει σε κάποιες εφαρμογές, την άλλη καθόλου. Μου έχει σπάσει τα νεύρα. Αυτά βέβαα με ATI κάρτα γιατί με nvidia δεν έχω πρόβλημα. Έτσι μου έρχεται να πετάξω την 9800Pro, την θέλει κανείς; Βοηθήστε ρε παιδιά. :evil: :evil: :evil: :evil: Ένα πρόγραμμα που να βάζει συγκεκριμένα refresh rates στη registry και να λειτουργούν μετά σε όλες τις εφαρμογές υπάρχει;
spiros Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 an thn petaksis, pes mou na eime apo katw na thn piasw!!! Sorry alla den kserw kati na lysei to problima... me ati force dokimases? emena ayto pianei!
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Απενεργοποίησε το DCC από τα ρυθμίσεις->προχωρημένες-> Οθόνες-> click στο οθόνη πάνω αριστερά-> χαρακτηριστικά->ξετσέκαρε το χρησιμοποιήστε τις ρυθμίσεις DCC και βάλε ανάλυση και refresh που γουστάρεις. Αν δεν υπάρχουν αυτά κατέβασε τους νέους catalyst 4.6 για 2000/XP από http://www.ati.com Μερικές εφαρμογές εξάλου έχουν νταβατζιλίκι στο refresh rate για την "σωστή" λειτουργία τους. Π.χ. στα games το κονσολίστικο manhunt έχει 60άρα !!! Στο συγκεκριμένο ότι third party και αν δοκίμασα δεν δούλεψε. :twisted:
morpheous Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 ReForce, fadazomai oti enoeis na exeis px 85Hz sta games as poume etsi? nforce to xrisimopeiw 3 xronia den eixe pote provlima! psaksto sto google an dden to vreis stile ena mail na sto stilw
planetman Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουνίου 2004 Αυτό που θέλω να κάνω είναι να βάλζω συγκεκριμένα refresh rates σε κάθε ανάλυση και να καταχωρούνται στη registry. Μετά από εκεί και πέρα σε οποιαδήποτε εφαρμογή κι αν μπαίνω να λειτουργούν αυτά τα refresh rates. Έβαλα χτες τους Omega 4.5 και σε συνδυασμό 3 προγραμμάτων (reforce, ATIrefreshtool, multires) κατάφερα να φτιάξω προσωρινά το refresh rate στο directx. Όσο για το opengl που είναι και το πιο δύσκολο δεν δοκίμασα ακόμη. Θα δείξει. Πάντως με έχει ταλαιπωρήσει πάρα πολύ αυτό το θέμα στα WindowsXP.
spiros Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 peta thn ke idopoihse me! episis exw mia ati 9100 an thes na antalaksoume!!!
morpheous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 reforce...mia xara tha sou treksei xwris kanena prob...idika ama exeis kai kamia gnosth othonh ena click tha kaneis kai tha kseniakseis....egw exw mia Sony E220...ena click kai mia xara...
planetman Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Με το reforce μόνο του δεν κατάφερα τίποτα. Όπως είπα και πριν, με το συνδυασμό 3 προγραμμάτων κάτι έγινε.
morpheous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 periergo...emena mou vriskei thn othonh kanonika kai meta mia xara...ola doulevoun roloi
Gabriel Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2004 δοκίμασε dxdiag και: More Help-->Override--->Override Value Βάλε εκεί τα Hz που θέλεις...
planetman Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Gabriel, αυτό δεν δουλεύει στις OpenGL εφαρμογές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.